Mar.Apr(170)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Miki,felicitari!!!!!
Bun venit bb Andra!!!
Scrish,superba camera lui Luca!!!
Lalely,ai gasit multe modele de cam?Daca vrei facem schimb de adrese de mess si-ti arat si eu ceva modele.

fericita de Radu Andrei +34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

lalely- nu se plateste nimic dc comanzi. treb sa iti faci un cont, cu un nume utilizator,si o parola, apoi la fiecare produs, poti adresa intrebari persoanei respective, te tocmesti ptr pret. pe mine- m-a invat stefana, apoi am luat-o si eu pe bajbaite.eu mi-am luat de pe net 1 fotoliu pliant-nou era 8 mil, l-am luat cu 3,5, initial pretul era de 4.si 2 scoici. m-am intalnit cu oamenii- sa fie din judetul tau ideal, ca sa poti sa mergi sa si vei produsele peviu , mi-au placut, si acum sunt tare incantata de achizitiile facute.

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

catank campionul familiei este un ciobanesc german, ALMA, una din catele care a castigat in 8 ani de zile f multe concursuri interne si internationale. Este pasiunea sotului, avem vreo 5 caini de acest gen, dar Alma a fost nr 1 romania si inca nu a intrecut-o niciun caine

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 33+ , adica Ayanna Stefania

AMR 5 saptamani

Oauuuuu, Felicitari!!!

Si o poza nu doresti sa postezi, sa-si clateasca si sotul ochii, pentru ca este inebunit dupa caini.... si eu la fel

Ce ma bucur.....

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 35+

da un search pe google la 'canisa von vifor' si gasesti site-ul sotului. Romano Alma este campioana si Bela von Vifor, fata ei, dar cu mai putine cupe. Si mai avem cativa caini, dar site-ul este in lucru si inca nu l-au actualizat

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Acum e bine Viss? sa-ti spun ceva ( mie nu-mi place ) ar trebui ceva timp sa ma ocup de pagina asta, sa am si inspiratie si timp, ca sa stii tu ca mananca si mult timp si rabdare , nu ca e usor asa un doi se face... de ce nu se baga mai multa lume sa faca, de ce numai cateva dintre noi ? explicatiile cum se fac astea toate sunt pe la prima pagina si restul ce mai tine de mici chestii tine de imaginatie, rabdare, timp si `ntelejentza
Stiu ca fiecare are cate o rugaminte si o doleanta, dar nici macar un simplu multumesc nu am primit de cele mai multe ori , nu zic numai de mine, de toate ... cele care facem schimbari in capitole, schimbam capitolul , titlul, datele in listute, punem sus galeria ... si restul... foarte bine am putea face altceva in timpul cand facem una alta la capitol, nu ?

Hai ca acum mi-o iau ..am fugit si nu ma prindeti

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Ete la ea ce furioasa este!!! ...si ce se mai vaita....

Sa zici tu multam ca te lasam, macar in acest fel te mai odihnesti si tu schimbind capitole, ca altfel cine stie ce smotru mai faceai..pe scari, baie, bucatarie... Micuta ta ne va fi recunoscatoare!!!

p.s. Multumim frumos pentru modificari, si capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Citat:

catank campionul familiei este un ciobanesc german, ALMA, una din catele care a castigat in 8 ani de zile f multe concursuri interne si internationale. Este pasiunea sotului, avem vreo 5 caini de acest gen, dar Alma a fost nr 1 romania si inca nu a intrecut-o niciun caine

AMR 5 saptamani

Oauuuuu, Felicitari!!!

Si o poza nu doresti sa postezi, sa-si clateasca si sotul ochii, pentru ca este inebunit dupa caini.... si eu la fel

Ce ma bucur.....

da un search pe google la 'canisa von vifor' si gasesti site-ul sotului. Romano Alma este campioana si Bela von Vifor, fata ei, dar cu mai putine cupe. Si mai avem cativa caini, dar site-ul este in lucru si inca nu l-au actualizat

AMR 5 saptamani

Multumesc mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

catank, nu nu nu mai fac curat , ca azi mi-a dat ceva de furca spatele, si nu am facut mai nimic, numai frecat aragazul si chiuveta deci mai bine stau pe fund si fac capitole noi, schimb/ modific , nu ai vazut ce nasteri fulger am avut in ultima vreme ??

ally, ti-e foame mama ? ai mancat un o , eu 2 oo azi (oua) sa-mi spui daca sa-ti fierb si tie un o(u) glumesc, da ? sunt iertata ? sau nu inca ?

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

scrish- mi-a placut tot. dar mai ales covorul, si veioza la care se pot schimba culorile

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Scrish, ma repet TABLOU !!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz,

Sunt varza!!!

Ally , Eduard 36 sapt bebe

AMR 4 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Fetelor eu v-am lasat.
Ma duc sa fac baita si apoi ma bag la tv cu iubi.
Maine dimineata plecam la Bucuresti.
Am eco si control, abia astept sa vad ce face fluturik mea.
Va pup.
Noapte buna

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput