Mar.Apr(170)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!
Raspunsuri - Pagina 19
strumphitza spune:
MaryM, -19
cred ca la maica-mea a fost si mai frig, sta intr-o vale si mai sus de Radauti , cred ca au avut ce baga foc in soba toata noaptea 
Alina.n ce grasun frumossssss am vazut !!!!
Ce-mi place freza lui
Multumim 
Stefya, dar de ce tii mortis sa nasti maine? ca nu mai ai radare sau deja ai trecut bine de 40 sapt? ![]()
baga si tu niste mutat de mobile, urcat multe scari, un pic de plimbare in ritm mai alert.. poate poate
Viss, cat Amr mai ai azi ?
parca pe 9 ai spus ca te-a programat ??? ..mai putin de o sapt
si vin buburuzeeeelllleeeeee

scrish, cum stai cu raceala si durerile de spate ? au trecut peste noapte ? 

_
Mind the Bump!
36+
Sophia Nicole
AMR 4 saptamani
madutza_bra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ailed_dota
maria mea a avut capul mai mare , asta a fost inca un motiv sa-mi faca ceza, ca depasea dilatatia maxima stai bland cu ce citesti pe net.... eu am o amica ce a tb sa faca tratament la psihiatru ca s-a speriat de rubeola la nou -nascuti .... asa ca draga mea daca 2 dr ti-au zis ca e bine, asa e... ![]() ![]() ![]() ![]() mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 36+ cu dodoloatza frumoasa![]() ![]() AMR maxim 11 zile![]() ![]() 69/11 |
ailed, cat a avut circumferinta capului la nastere? ca si ai mei mi se par caposi si au avuut amndoi 35 cm capul.

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ailed_dota spune:
madutza, draga mea, sunt 8 ani de atunci...stiu doar ca mi-a zis dr ca are capul mai mare de 10 si n-are cum sa iasa normal ca ma face praf pe col.. si numai pup alt bb... ca nu se stie cum se termina
pb de aia nu vroia/ putea niciea sa iasa nici cu oxitocina perfuzie 8 h
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 11 zile

69/11
ailed_dota spune:
circumferinta nu o stiu, stiu doar ca zicea ca diametru e mai mare de 10, oricum capoasa e...
si berbeaca
mami de
printesa de 7 ani si ingeras(2008) si
36+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 11 zile

69/11
andri31 spune:
Buna ziua fetelor!
Sunt o mamica de la odiseea care tocmai s-a incheiat, Ianuarie-Februarie si intreb daca ar fi cineva interesata de :
1. un pachet * pompa manuala PHILLIPS AVENT 0% BPA * folosita intr-o sapt doar de cateva ori si sterilizata impreuna cu toate accesoriile(fara cutieca as fi avut casa plina de cutii la cate am cumparat ) = 100 lei
2.umidificator camera f performant www.compari.ro/umidificator-c4175/purline/hydro-6e-p36334291/descrierea-produsului.html#description" target="_blank">uite aici - folosit doar pt proba (la fel fara cutie ... ) - eu am dat 475+15 transp il dau cu 350 lei cu garantie cu tot ce-i trebuie
sa-mi spuna pe PM
Urez mult succes viitoarelor mamici la alaptat, nastere usoara si va asteptam la clubul scutecelor impreuna cu minunile din viata voastra !
O zi buna tuturor!
Mami de
dulce Amalia 19.ian.2011
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n am pus poze noi in album, in ultima poza isi intoarce singur capul de pe o parte pe alta din pozitia pe purta ![]() ![]() ![]() ![]() mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011) |
ce baiat mare s-a facut !!!

Povestea nasterii
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
irinuca05 spune:
La multi ani Salo! Sa ai o nastere usoara si un bebe asa cum il visezi!
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Sa va povestesc despre paranoia mea. De vreo 2 nopti dorm mai bine pe parti, in sensul ca atunci cand ma intorc pe o parte nu ma mai bate bebe cu manutele in burta. Si azi noapte nu prea l-am simtit deloc, adica dormea si el linistit si aveam si eu sansa unei nopti linistite. Da' te pui cu nebuna??? Pe la 3 si ceva n-am mai rezistat si am inceput cu gandurile: de ce nu se misca? Si da-i cu ganduri si da-i cu rugaciuni si la revedere somn. |
Alina ce ma bucur ca nu sunt singura "dusa cu capul" de aici!!!
Dimineata am intrat pe forum sa va povestesc despre exact aceesi paranoia. Si cand am vazut ca suntem mai multe cu aceleasi probleme "la mansarda", m-am linistit (viss, strumphy)
De vreo 2 nopti dorm foarte bine, nu ma mai doare burtica cand ma intorc de pe o parte pe alta, totul super ok!
Dar in mintea mea: daca nu e ok bebe???

Asta sunt: daca nu am probleme, trebuie sa le inventez
Ssabrya sunt superbi "catelusii"
Si eu si sotul suntem innebuniti dupa caini (mie imi plac si pisicile). Am si eu la mama acasa un ciobanesc german, dar pe langa Alma, cred ca pare un maidanez. Dar e catelul nostru si il iubim asa cum e
34+
AMR 6 saptamani
AllyLaur spune:
Alina.n, superb printul tau
....s-a schimbat mult in 1 luna. mititelul cum se chinuia el acolo sa intoarca capsorul
!!
Anaxena, am vazut alta minune si la tine
....Mie nu mi se pare mosulica. Este atat de delicat si de frumos...
!
Ally ,
Eduard 36 sapt bebe
AMR 4 saptamani MAXIM !!! 
madutza_bra spune:
delia 
asa patesc si eu cu hainutele. prima data raman mici la guler, nu mai intra capul
.
Povestea nasterii
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze

AMR 5SAPTAMANI
Oare la 39 s cat o sa aiba? 12 cm?????