Mar.Apr(170)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

bebelu- nu,la noi nu s-a discutat acest subiect. inca.

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 7 zile

mersi.. inseamna k era cineva de la voi care vroia.hai k m-am ametit de tot

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

anaxena ce frumusete de copil ai
sa fie sanatos si papacios
doamne am ramas paf
e minunat

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-bebelu- da, eu citind si odiseea voastra paralel din decembrie, am vazut ca unele fete de la noi au vrut, dar subiectul s-a discutat doar la voi. am vazut acolo o organizare foarte buna, si dc nu as fi fost asa de prapastioasa cu sarcina mea, m-as fi bagat si eu la voi sa cer 2. dar momentan stau loculu, sa-i vad vii, apoi mai discutam,..

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eee ce e cu pesimismul asta???
ai ajuns pana aci, maiai un picut siiti vezi puisorii si ii ti in brate. nastere usoara sa ai

Mandreeac ce face? a venit aksa? nu am apucat sa citesc din urma k am o caraitoare in brate care nu ma lassa sa fac mai nimic

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

laley- ce-ai facut? ai reusit? hai ca sunt tare curioasa, si as vrea sa te ajut sa te descurci, asa cum a facut si cu mine altcineva.am facut poze la scoici, dar nu reusesc sa le pun aici, nu merge cu copy si paste cum am crezut eu.sunt praf.cred ca dc era dorinutz aici,ma ajuta ea

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

buna fetelor!

am cam tras chiulul cateva zile..si nici nu am timp sa recuperez!
felicitam si noi proaspetele mamici! o viata minunata sa aveti!!! si multa sanatate!

felicitari pt rezultate bune la eco!

am fost si noi ieri la control + eco si suntem exact pe dpn..bebelina e superba! am programat oarecum data nasterii..4 sau 5 aprilie..ca sa fim vineri acasa..acum sa vorbeasca dr sa fie si echipa lui cu care asista la nasteri de garda..adik neonatoloaga si asistenta lui..

oricum..acum 2 zile am avut o contractie dureroasa..a fost chiar chiudata..asa ca o las mai moale de acum incolo..k fetele cik sunt cam imprevizibile..e deja pe final sarcina si..gata cu eforturile..

dar n-am putut sa-mi inghet anul la facultate asa ca mai am ceva de lucrur pana nasc ca sa-mi fac credite suficiente sa trec in anul urmator..

Tudor e foarte bine! abia astept sa-l vad langa cea mica!
avem o groaza de lucruri de cumparat..printre care si un sterilizator electric..aveam unul de microunde, dar acum nemaiavand microunde..nu o sa-l mai folosim..l-am dat la socrii..ce ma sfatuiti sa iau? bani multi nu avem pt unul avent..de care stiu ca sutn bune..poate stiti si ati incercat si modele mai ieftine..

va si bafta maine la eco!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 34+

nasterea in apa

pozici dragute

Eu folosesc sterilizator de la Primii pasi ,cred ca e mai ieftin.

Mergi la inceput

- bebelu- mda,exista acea doza de pesimism, mai mica ce-i drept- fuse si mai mare, dar fetele ma tin pe linia de plutire cand mai cad pe-o parte..sincer tare m-a afectat patania lui fluturas, bine eu sunt si medic stiu ca exista si monstruozitati de genul asta,am resuscitat in garzi, am consemnat decese, dar stii cum e,cand ti se intampla tie sau cuiva de langa, e..mai groasa

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

anexena ce frumusete de baietel ai , sa va traiasca si sa fie sanatos si vesel, domane ce frumos e!

yasmi ...saru'mana de urari, ufff ce rau imi pare de problemele cu laptele, eu iti tin pumnii poate se rezolva pana la urma

pisuc sarmana de urari

ma intorc la telefoanele mele
azi is centralista

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

Eu nu cred ca icterul se face din cauza incompatibilitatii de grupe de sange. Eu am 01 Rh neg si sotul B3 Rh poz (cum nu se poate mai rau dc o iau dupa ce a scris Cami) si Tudor nu a facut icter deloc. Sa vedem bebita acum

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 35+

Mergi la inceput

da,mandreac a ajuns acasa.a pus si poze la noi cu bebe..mai mult nu stiu.

AMR 7 zile

Mergi la inceput