Parcare mama si copilul ! E necesar?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa
am vazut $ 976 pt parcare in statia de autobuz sau in locul persoanelor cu dizabilitati.

Asta-i groasa rau...daca ar fi si aici asa, nici macar cu Q14 nu ti-ai permite prea des.

Daca revenim putin la subiect, as spune (dupa ce am vazut ce scriati mai devreme si dupa ce am mai citit) ca se ridica ilegal de multe ori, pentru ca, desi parcata ilegal, masina nu obstructioneaza circulatia. Imi aduc aminte de o statie, in dreptul unui santier, desfiintata temporar (mutata mai inainte cu 200m, din cauza santierului), unde parcau masini in alveola speciala a statiei. Se ridicau masinile in prostie, desi statie nu mai era acolo, plecase cu tot cu semnul de statie. Si nici circulatia nu o incurcau...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Eu prin loc de parcare pt mama si copil intzeleg copil pana in 2 ani, care are inca eventual nevoie de carucior , acele locuri sunt mai late decat cele normale( eu pt copii de 4 ani nu le mai folosesc, mi s-ar parea un abuz).

Locurile speciale pt femei au "marime normala" , dar situate la intrare-iesire, din motive de sigurantza.

Sincer mi s-ar parea folositoare si infiintzarea locurilor de parcare pt gravide, mie spre sfarsitul sarcinii imi era foarte greu sa ies din masina, trebuia sa ma orientez intotdeauna sa fie si locul din stanga mea liber.

In ce priveste locurile rezervate persoanelor cu handicap, respectivele masini trebuie sa aiba un permis special lipit pe parbriz, altfel se considera parcare ilegala .

O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu traiesc in Usa si nu am auzit de parcare pentru mama si copil. Da sunt parcari pt femei insarcinata in vecinatatea unui magazin special pentru copii sau femi gravidute si locuri de parcare pt persoanele cu handicap.

Problema majora in Romania este coruptia,si eu as lua toate masinile posibile parcate aiurea,dar cand vine d-ul cu X6,98% din cazuri nu plateste nici macar amenda,eventual cel care i-a ridicat masina mai e si mustrat.

Am citit la un moment dat o postare in care se zicea ca a fost ridicata masina cu tot cu copil. Ei,aici nu as face nici un comentariu in privinta ridicarii masini,dar as spune ca: cunosc caz similar in care masina nu a fost ridicata,dar politia a fost sesizata ca e un copil intr-o masina lasat singur. Ei credeti-ma ca mama respectiva amers la psiholog 6 luni de zile cu tot cu copil,ca protectia copilului sa fie sigura ca este o mama capabila.

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Eu vad necesitatea locurilor speciale pentru familii cu copii mici la intrarea in supermarketuri in ideea ca poti avea copilul in brate sau in scoica si sa nu trebuiasca sa strabati jumatate de parcare pana ajungi la un carucior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Unde,in Ro?Cine a hotarat ca mama trebuie sa mearga la psiholog?Astea s pt lissa ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Unde,in Ro?Cine a hotarat ca mama trebuie sa mearga la psiholog?Astea s pt lissa ana.

am afirmat ca inceputul mesajului ca locuiesc in usa. cazul despre care vorbeam s-a petrecut in usa

Mama de Ana si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

EU......., din pacate cum am mai precizat , masina NU este a noastra. E masina de serviciu a sotului si nu a fost optiunea lui la cumparare. SI as fi ipocrita sa spun ca nu mi-ar place sa am o masina a familiei asa -are 5 locuri si tot confortul. Eu o mai imprumut atunci cand a noastra, un W passat mai clacheaza , sau cand sotul nu-i si "ma dau buna, ca si asa am fost perceputa...".
Referitor la intamplare azi am fost in audienta la seful agentului, cu pozele facute de mine si listate , confruntate cu cele facute de el si cum am mai spus cu declaratii ale martorilor, dar ca la noi ...omul nu tre sa-si piarda serviciu, eu cica eram la limita,daca vrem sa cadem la pace, cui iar face vreun avantaj daca agentul ar fi acuzat abuz,iar pt ca nu mi-a dat cheile desi masina nu era ridicata,cum au declarat martorii,a primit sanctiune...ce fel nu stiu dar oricum ranjet in fata pozelor si a declaratiilor nu mai avea.
Si da , asa cum mai ziceau fetele, o sa fiu mai atenta cand o sa parchez chiar si tricicleta lui fiului meu, pt ca a fost o experienta nu prea placuta, la fel si unele reactii de pe forum legate nu de intamplare, cat de masina, concluzie care am tras-o ca la sacait cel mai tare si pr tovarasul agent.
Baiatul cel mare a spus la gradi ca nenea politist a luat masina ca sa-i dea un martisor mamei. Precis acest martisor o sa-l tin minte.

Dana

amenda a fost 300ron pe care am achitat-o(cu chitanta la caseria unui srl), dar in urma contestatiei cica imi vor inapoia banii pt ca nu aveau nici indicatorul de ridicare a masinilor in zona, iar suma intra in caseria unei societati particulare, deci primaria sau serviciul comunitar cica nu au nici un avantaj, decat probabil "comisionul" incasat de cine duce mai multe masini in parcarea acelui srl.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ai intors-o ca la Bistrita

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Mai, mie mi se pare foarte urit ca atunci cind cineva povesteste ceva pe forum sa fie acuzata instant ca minte, fara dovezi, fara nimic. S-a dat un pic mare ca are Q7, a cerut o absurditate, loc de parcare special pentru mame handicapate, dar asta nu inseamna ca minte. Chiar mi se pare foarte urit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Total de acord.Macar azi sa fim mai bune cu alte d ne!

Mergi la inceput