Parcare mama si copilul ! E necesar?
Raspunsuri - Pagina 14
emanouela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annie80 mey dar totusi, ce asa mare tambalau pt un amarat de Q7... masina mare , impunatoare, scumpa.. .dar sunt altele mai bune si mai ieftine... aici sunt la fiecare pas... si nu gasesc nimic deosebit la ele in germania auzisem ca exita parcari pt femei ... si cica ar fi mai mari ( oare referire la nevoia de spatiu la parcat ?!? --------------------------------------------- "Someone's pleasure is another's pain!" Alergic at stupidity. "There's nothing can't be done, if we raise our voice as one." |
da, is mai late decat ele obisnuite, sa permita scoaterea copiilor astfelincat sa nu lovesti alta masina si intradevar, sunt langa intrarile in magazine.
alra spune:
Mai, io mai rar am vazut QD'ala in tara lu astia pe aici, dar am mare boala pe mercedese. Mai precis pe cucuane motzate, trecute de 50 si mustind a tupeu la volanu mertzului salupa.
Am patit-o cu una din gasca asta la ikea - io vad loc de parcare, al meu da sa se bage pe el, poc - apare mercedesa si se aseaza ea prima, taindu-ne fata. Cum am pus bot si am privit in jos, am avut o revelatie!! Tanti parcase pe loc desenat de familie cu copii, categorie la care noi ne incadram cu brio, cu 2 mandre in spate, din care una de carut.
Mi se pune pata si ii bat cucoanii in geam " madam, poate nu ai sesizat, dar ai parcat pe loc special." bai, si culmea tupeului si nesimtirii, ma minte in fata ca trebuie sa vina fata ei de nu stiu unde. (v-am zis ca au tupeu, da??) in conditiile in vare nu avea moaca de bunica si in masina avea doar o perna inaltzatoare de copil de 7 ani.
Si ce sa fac? Am boscorodit in gand si am plecat sa nu imi stric ziua, insa am inca remuscari ![]()
Annie80 spune:
| citat din mesajul lui trischa Eu sunt pentru parcari,parcari pentru q7,pentru q5(asa ceva exista?) mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06 |
Da exista si Q5, acelasi design dar mai micut, probabil si motor de capacitate mai mica...aici pana si magazinele sunt pline de masinute Q7 :-S
eu cea mai mare ciuda o am pe cei care incurca traficul... taie fata , si care nu respecta legea...si datul spagi
ce mias dori? sa pot lucra in traffic department, sa pot salta niste permise... jur ca si aici as lasa juma fara permis
acolo mias dori de asemenea sa fac din nou pietoni muuulti actuali soferi, si mai multe locuri de parcare
Marox spune:
| citat din mesajul lui alinkav Sunteti de-a dreptul jenante! Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Da' de ce?
alex_andra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
In Romania deja exista La Ikea si Real, de ex. |
Rall, eu merg des la Ikea, dar jur ca n-am vazut nicio parcare pentru "mama si copilul":)
O sa ma uit mai atent pe viitor, poate nu am fost eu pe faza.
kariguld spune:
| citat din mesajul lui maru off topic: sa mor daca inteleg de ce in Ro e nevoie de SUV or crossover! Benzina e dublu in Ro fata de aici, taxele sunt mari pentru masinile puternice, traficul e greoi si deci consuma in draci, nu sunt autostrazi in care sa o calci la 120...La ce e nevoie de masini de litraj mare si multi cai putere e peste limita mea de intelegere! Emma Aida e inger ![]() Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
of, mei ce intrebare
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Speranta si incredere pentru David

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
kariguld spune:
| citat din mesajul lui capcaunul Apropos de haina-l face pe om. Un amic, avocat, mi-a marturisit ca nu se da-n vant dupa costume de firma, stilouri de aur si masini scumpe. Dar daca nu s-ar afisa cu ele, clientii n-ar da doi bani pe el, considerandu-l un avocat sarac, prin urmare fara clientela bogata si fara procese banoase castigate, deci un avocat slab. E si asta un punct de vedere. |
uite alt apropos, zilele trecute am vazut un domn doctor-profesor, plecand de la spital cu bicicleta. zi de zi la vizita medicala, era asa de modest imbracat, daca nu-l dadea de gol ecusonul cu nume, cu usurinta il confundai cu magazionierul.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
kariguld spune:
| citat din mesajul lui Annie80 in germania auzisem ca exita parcari pt femei ... si cica ar fi mai mari ( oare referire la nevoia de spatiu la parcat ?!? |
sunt situate de obicei la primul nivel al parcarilor cu mai multe nivele. spatiile de parcare sunt la fel. am observat ca pe ele parcheaza in special doamnele mai in varsta, care se deplaseaza mai greau....

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*