Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

si depinde si ce vrei. cu,m zici tu chitara odata pe saptamana suna simplu, dar in mod normal artrebuie sa studieze si singura in fiecare zi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Asa e. Daca "face" muzica doar o data pe saptamana e practic degeaba. Dar ... fi-mea nu repeta de capul ei, in timpul liber, eu n-am nervi sa-i zic zilnic "repeta" asa ca ... nu repeta. Asta e si motivul pentru care chitara "dispare" prima. Si de fapt a si disparut de cateva luni. Dar vom incerca sa reluam vara. Macar 2 luni pe an ... Asta de altfel e placerea fiica-mii. Adica ea vrea sa invete sa cante. Ma rog, vrea sa stie sa cante, dar nu vrea sa treaca prin bucata de "invatat"
Ce ma oftica cel mai tare e ca ... ii merge usor dar nici putinul ala nu vrea sa-l faca. Cand facea pian - doamna zicea ca ar trebui o ora pe zi. Fi-mea in general nu repeta deloc dar se mai intampla sa repete ceva gen jumatate de ora intr-o saptamana. In ora urmatoare o pupa doamna si ii zicea ca se vede ca a repetat. Probabil doamna credea ca repeta mai mult decat o facea de fapt .

Pana la urma probabil o sa incercam cu 2 limbi straine. Daca oboseste prea tare - renuntam la engleza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

iti zic un secret, constanta e mai importanta decat cantitatea. 20 de minute pe zi fac mai mult decat o ora la 3 zile.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OCTAMI spune:

Buna !
imi este ingaduit sa va rog pentru o recomandare pentru un profesor de chitara in Bucuresti? ?am urmarit discutia si fiind in impas cu aceasta problema,m-am gandit ca m-ati putea ajuta
baiatul meu ia lectii acum dar am observat ca nu lucreaza dupa o metoda ,nu urmaresc niste etape de acumulare de conostinte si practica ,au inceput multe si nu finalizeaza nimic
multumesc,

Mergi la inceput

Sabina in mod evident tu ai dreptate. Numai ca fi-mea nu va repeta in fiecare zi nici daca stau eu in cap si albesc intre timp . Asa ca am renuntat demult la ideea asta, adica la ideea ca ar face serios muzica. Si daca nu e serios, atunci nu prea conteaza cat si cum.
N-am mai fost (cum ziceam) la chitara de cateva luni bune. I-am zis sa-si ia caietul si sa incerce sa-si reaminteasca un pic ce a facut deja daca vrea sa reluam lectiile. Mi-a zis ceva gen "mai la vara". Asa ca astept.
Cand (si daca) o sa vrea sa faca atunci o sa faca, daca nu vrea, atunci m-a scapat de o grija si o cheltuiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Da, abia din clasa a III a facem limba moderna 1.
Azi a mers la Smart, mate. A gresit una, fireste ca perfect nu se putea...

Mergi la inceput

Maine avem si noi winners cultura generala.
La mate am inceput geometria, la romana suntem la un capitol cu istoria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am aflat cu stupoare ca azi a avut si fata mea smart la mate:))
a facut 100, dar zice ca a fost f f usor.

Lori, intrebare de baraj, la arhimede se mai plateste taxa, nu?cred ca Doamna nu le-a mai zis nimic, trebuie sa o mai intreb. Nu stiou cum sa o pregatesc....de atunci n-a mai facut decat o fisa de cangur acum 2 sapt si nada in plus.....astpet coachingul ca pe paine calda, ca sunt pe dinafara, poate ne mai scrii niste probleme.
Voi din ce lucrati?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Si noi suntem in pauza de lucru. Intr-o luna a facut 5 probleme la mate . Ma gandeam si eu ca de saptamana viitoare ne mai apucam de una-alta.
Fi-mea isi ia de la scoala Gazeta matematica. Acum avem 2 numere neatinse, asa ca avem ce face. La romana mi se pare foarte ok cartea de la ed nomina "Comunicare. Ortografie". Adica aia de la concursul "micul matematician" (Monica ii zice "micul romanician"). Are vreo 40 de teste, a facut si fi-mea unul acum cateva saptamani.
Zau ca urmatoarele 2 saptamani mai facem cate ceva suplimentar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Si noi lucram destul de rar suplimentar, de cand a venit caldura. Ii dau o fisa inainte de concursuri, ca sa nu fie chiar socata de subiecte, dar ideea de baza e ca e primavara si e cald si vrem cu rolele, cu trotineta, cu bicicleta...Ieri dupa Smart a facut 2 ore(in care au lucrat subiectele de clasa a III a, au facut exercitii de la recapitulare la romana, au inventat un text), apoi teme vreo ora, mers la dans cu rolele, ora de dans, reintors acasa tot pe role. A cazut franta, ce suplimentar sa ii mai cer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

* 673-(497-a+15)=284.Aflati a.
Si altele asemanatoare,in aparenta usoare,dar iti trebuie atentie si concentrare ca sa ajungi la rezultatul final corect.

Noi nu am trecut inca la formele geometrice,la romana suntem la legende istorice.

PS:Edit din motive pers.

Mergi la inceput