Suntem in clasa a-II-a :2010-2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
Lori, primii trei din scoala, sau primii trei din clasele a doua?
Nici pe ei nu i-a supravegheat doamna lor.
edit, vroiam sa te intreb daca ati fost la pregatire pt Arhimede, si daca da, cum e? Sofia nu are cum sa mearga, ca noi plecam vinerea la pranz din bucuresti, dar poate inainte de 9 aprilie ca nu plecam noi doua sa o duc odata....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
loryi1974 spune:
Primii trei pe scoala la fiecare clasa.Dar,daca stau sa ma gandesc mai bine,nu este corect pentru macar 9 care nu s-au calificat din moment ce la alte scoli regulile au fost altele
Dar,cum am precizat,nu s-a dat la clasa,cu invatatoarea lor,ci la fel cu un concurs obisnuit,cu clase separate si invatatoare separate.Pai altfel nu s-ar mai fi chemat concurs.![]()
Oricum,cu atatea concursuri in agenda,inca nu se poate organiza un concurs curat,fara ambiguitati si regulamente interpretate cum ii taie capul.
sorana spune:
Noi suntem la aceeasi scoala cu baiatul Lalyei. Da, au dat toti copii, in clasa, cu invatatoarea lor. Testele nu le avem acasa, cred ca le va cere totusi inspectoratul sa verifice corectura (desi ... nah, cine mai stie).
De calificat s-au calificat 3 din fiecare clasa. Asa e, Lory - daca la voi sunt 3 din scoala e incorect fata de ceilalti 9 necalificati. Si oricum e incorect pentru ca, daca baiatul Lalyiei ar fi fost la noi in clasa, s-ar fi calificat.
Alta chestie e ca la Lalya la clasa cei care au lipsit in ziua respectiva au dat concursul a doua zi, la noi nu, cine a lipsit n-a mai dat si gata. Uite si diferenta de interpretare in aceeasi scoala, ce sa mai zic de scoli diferite
.
A fost surpriza pentru toata lumea. Invatatoarea noastra mi-a zis ca s-a trezit cu testele de dimineata, nici dansa n-a stiut, nici macar cu o zi inainte, cand urmeaza sa fie acest concurs. De asta nici n-a anuntat, pentru ca isi imagina ca va fi anuntata o data mai din timp, nu ca vin subiectele asa, intr-o buna zi.
petruta spune:
Concurs interdisciplinar "Calator printre ... randuri" organizat de Inspectoratul Scolar Bucuresti si Asociatia Invatatorilor din Bucuresti si Ilfov.Petruta & bb Mihai 
Lalya spune:
Multumim frumos Petruta!
am inceput o noua saptamana, sper ca saptamana aceasta sa mergem si noi zilnic la scoala.In ultimul timp am mers cate 2 zile....apoi pauza ...iar 3 zile...iar pauza...nu reusim sa scapam de viroza asta.
In week-end foarte frig asa ca nu am iesit afara, dar am fost la teatru...f frumoasa piesa- o recomandam (in cazul in care nu ati vazut-o) "Razboiul bucatelor" la teatrul Ion Creanga.
O saptamana usoara si frumoasa!
Lalya.
sorana spune:
Happi uite ca a explicat Petruta ce-i cu el. E organizat de Inspectoratul Bucuresti, asa ca, probabil, se da doar in Bucuresti.
Lalya spune:
Revin cu "noutati" despre concursul "Calator printre randuri.."
Azi de la ora 8 am avut consultatii cu doamna. Acum ne-a anuntat ca doar primul punctaj din clasa merge mai departe. Ieri a aflat si ea.
Lory ai avut dreptate...numai ca la noi in scoala abia zilele acestea a ajuns "vestea".
In rest, copiii cam galagiosi si lipsiti total de chef....![]()
Azi dau test la romana si maine la matematica. Nu stiu de ce...dar doamna ne-a zis ca abia asteapta rezultatele de la aceste teste...probabil ca este ceva mai dificil...altfel nu inteleg curiozitatea si nerabdarea ei.
EDIT: Rectific ceea ce am scris ieri : la concurs merg mai departe primele 3 punctaje din fiecare an.
Scuzati-ma va rog pentru greseala de ieri...![]()
sorana spune:
A dat si Monica teste saptamana asta. A luat 92 la romana si 95,5 la mate. Se pare ca toata lumea se gandeste deja la vacanta mare deja
- de la scoala ne-a intrebat daca vrem caiete de vacanta.
Pana atunci mai avem totusi multe concursuri.
Vroiam sa va intreb - credeti ca este posibil sa faci 2 limbi straine simultan? Sau omor copilul daca incerc asta? La anul incepem meditatii la italiana si ma tenta sa mai facem engleza, macar inca un an. Dar nu sunt convinsa ca se poate, astfel incat sa facem si sport si sa aiba si timp liber pentru joaca. Si toate astea sa nu afecteze scoala. E posibil?