Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti(57)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Monas,multumesc pentru raspuns,si pentru cadoul de ziua mea:))Sint nascuta pe 8 martie ca si gemenasii tai:)
In ce saptamina de sarcina se fac injectiile astea?

Mami de Amelie si 29+ cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui CAMELIA28

Noi ne monitorizam tensiunea care a crescut de la 9-10 la 12, f rar 13.
Nu mai mananc sare deloc si inghit sulfat de magneziu (dupa 4 zile de perfuzii) si parca tot nu scade, sunt umflata ca un cozonac de Paste.
S-a mai confruntat cineva cu asta?
30+

Salutare!!!!!Nu stiu daca va mai amintiti de noi...dar eu va citesc in continuare, cu timpul stau insa prost:D

Am vrut sa raspund aici in primul rand...deoarece eu am trecut printr-o experienta ORIBILA la nastere...insa nu vreau sa te sperii iti spun doar prin ce am am trecut eu ca nu cumva sa ignori semnalele cum am facut eu.

Deci eu aveam de obicei tensiunea fff mica dar din cauza sarcinii mi-a crescut ff mult pe la 15/16 cand eu o am7 maxim 8. Incepusem sa fac edeme la maini, picioare...mai crunt a fost ca am avut edem ocular si tot in cauza tensiunii am avut dezlpipre de retina la ambii ochi (nu am vazut cam 2 saptamani dupa nastere...nu mi-am vazut copiii decat atunci) apoi mi-au cedat plamanii (am fost pusa la oxigen)ficatul, si rinichii. Am primit perfuzii cu sange si am stat la terapie 2 saptamani. Si asta pt ca am stat ca o fraiera si am tacut...nu am zis nici unui medic ca eu nu ma simt bine, am ignorat total toate semnele ca ceva se intampla cu mine...

De asta va rog pe toate sa fiti atente sa nu treceti prin cosmarul prin care am trecut eu.Puteti citi mai multe despre preclampsie pe net.De asta ii multumesc zilnic Domnului ca am copiii sanatosi si eu mi-am revenit si sunt bine:)

Sper ca nu va suparati pe mine pt acest mesaj...insa vreau doar sa trag un semnal de alarma.

Pupici la toate!

Mergi la inceput

Si ca sa va amintiti de noi va trimit niste poze:)
https://picasaweb.google.com/alexrazvanchiorean2/1617MAR2011?authkey=Gv1sRgCLvr6p_f-MLZzgE#

Felicitari proaspetelor mamici!Si gravidutelor sarcina usora si cat mai aproape de termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Rayuela: eu le-am facut in saptamanile 32-33-dexametazona 8 mg (cate doua fiole deodata, la interval de 1 saptamana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Buna tuturor fetelor si pupici bebeilor!

Intocmai ca si kiki_cri,(te pup sa ma bucur ca totul merge bine acum la voi) si eu va mai citesc din cand in cand, insa de scris nu mai sunt in stare...
Vreau sa salut toate mamicile prezente si viitoare, sa transmit LA MULTI ANI! flacailor lui Petrean si multa sanatate, salutari si Elenadei, laura25 ,iliesclara,Moniland,Dragaica,luminita2008 ,mimika,larisel si multa alte fete ale caror postari nu le-am mai vazut pe aici...
Fetelor, pe unde sunteti?!! Probabil ca si mine, nu mai apucati sa scrieti pe forum, din cauza de pitici atomici !
Noi suntem bine, avem 1 an si 6 luni, nazdravane si deocamdata suntem in cautari de bona pentru la toamna, cand ma voi intoarce la servici...O domnisoara e mai vanjoasa, papa aproape orice si e mai facila, ca sa spun asa, cealalta e mai silfida(), nu prea se omoara sa pape decat lapte si fructe, pentru a intregi meniul trebuie sa fie convinsa. E si mai sensibila, mai emotiva si mai nervosica. Acum sunt inca racite dar in curs de vindecare.
S-au trezit din somn si nu mai pot sta, sper sa intru mai des , poate apuc sa pun si ceva poze mai recente.

Pupici tuturor si multa rabdare proaspetelor mamici!

Karina de Sofia Andreea si Eva Maria ( 18.09.2009 )

Floricele de primavara

bucati de fericire

Branica & Capsunica

si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

KIKI-CRI, sunt deliciosi micii tai exploratori!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenacatalin spune:

Buna fetelor,

Monas - dosarul pentru alocatiile copiilor le depui in momentul in care ai certificatele de nastere (la noi a durat o luna pana le-am obtinut de la primarie), trebuie sa mergi cu ele in original ca iti pune o stampila pe spate.Fiecare sector ar trebui sa aiba un sediu...la sectorul 6 este la intersectia dintre Drumul Sarii cu Calea 13 Septembrie.

In ceea ce priveste CNP urile stai linistita nu este nicio greseala...daca te uiti pe cartea ta de identitate, acolo unde este CNP trecut o sa observi k unele cifre sunt cu albastru altele cu rosu, cele cu rosu nu trebuie niciodata sa fie identice...asa k daca difera doar cifra sexului este oki! (am intalnit in practica problema asta si m-am interesat), exista un un program de generare a CNPurilor asa cum s-a mentionat de cineva aici pe forum.

Este adevarat ca nu trebuie neglijata problema cu tensiunea...si eu am trecut prin asa ceva!!! Si este foarte neplacuta situatia :(

In rest noi suntem bine....baietii dorm toata noaptea, de la 23.00 pana la 7.30 dimineata, mananca bine, cresc frumos si sunt sanatosi.

Felicitari noilor mamici! Va doresc bafta in continuare :)! Felicit sarbatoritii!

Va pup,

Cu drag,

Mamica de gemeni - Radu si Tudor 26.11.2010

Mergi la inceput

Karinama bucur ca "te-am revazut"!!!Sanatate piticutelor!Asa si ai mei unul e mai mancacios si unu mai putin mancacios:)
Manumanumultumesc de aprecieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

Vesti bune!!!!!!!
Am fost ieri la medic in Ungaria si mi-a dat vesti bune, in sensul ca alimentatia baietelului nu are nicio legatura cu cea a fetitei, fiecare "isi ia" cat ii trebuie si ca diferenta de aprox. 400 gr. intre ei se datoreaza ritmului de crestere diferit, dar probabil si genelor (sotul meu are 1,90 m, iar eu am 1,63 m ).
Greutatea piticilor la 31 sapt. si 1 zi: baietelul 1839 gr. (corespunzator ptr. 32 sapt. si 5 zile) si fetita 1442 gr. (corespunzator ptr. 30 sapt. si 1 zi) - (masuratori relative).
In rest, totul e ok, niciun motiv de panica. Sunt atat de happy!
Multumesc din suflet tuturor care ati fost alaturi de mine!
Am avut un pic emotii...

la toti!

31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

RAYUELA, referitor la injectii, eu le-am facut in sapt. 28-29 astfel: prima zi - 4 fiole, ziua urmatoare - alte 4 fiole, la aceeasi ora. Mie mi le-a prescris dr. din Ungaria, cel din Romania nu a amintit nimic despre ele. Deci nu stiu ce sa zic...

31+ cu

Mergi la inceput