Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
jasmin26 spune:
Bine va regasesc si eu la casa noua!!!!
Ma bucur nespus ca v-am cunoscut,chiar si asa virtual si am trecut impreuna peste toate emotiile si bucuriile sarcini.
multumesc ca sunt si eu in lista prietenilor pe FB:
Felicitari mamicilor cu bebei botezati,am facut si noi duminica molifta de 40 zile,botezul urmand sa-l facem in ro dupa Pasti daca rezolvam cu pasaportul lui Lukas pana atunci.
Intreba cineva de apita la out,da,si al meu are.a zis dr sa nu ne facem problema ca dispare daca nu dupa 8 luni tr operat,sper sa se retraga pana atunci.
La bebe Lukas au trecut colicii sau cel putin asa sper eu,de vreo 2 saptamani nu am mai avut probleme,ac startegie o aplicam si noi noaptea,doar o lumina de veghe,dormit cu mama si tata in pat si mufat la titi atunci cand ii este foame si asa am si eu nopti linistite...ziua e mai greu ca nu vrea sa doarma decat cate 10 minute dupa care se smiorcaie ca ii este foame si asa sunt si eu pe post de suzeta tota ziua,iar seara apelam la LP:
Acum ma chinui sa-l invat in carusel :));NU-I PREA PLACE
Mergem la masa,va pup
Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian
In sfarsit, suntem 3...!!!
Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul
florintunde spune:
am citit tot si am si uitat aproape tot
BEBELU;si MARIO facea si Sonia face figura asta...ce o fi de capul lor..habar n-am..e disperata dupa tzatza..n-o baga in gura numai sta tzapana si urla..
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
bebelu86 spune:
da tunde asa face si buba. si dc nu as sta cu ea in brate, si nu m=as juca si vb si ce nu fac, as mai zice. dar stau numai cu ea ...k in casa nu apuc sa fac nimic. noroc cu socrela k le face ea p toate.
ca sa nu zic k o vad k i se inchid ochii de somn...bai dar nu ar dormi nici picata cu cearaatipeste cate 5-10 min si gata. se trezeste fresh zici k a dormit 5 ore
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
vas spune:
niste poze cu noi pun acum.
suntem bine, am fost la scos ate, parca e mai bine, mai am maine de umblat pe la lucru si de saptamana viitoare ne auzim mai des.
Bebe e cuminte deocamdata.
va pup.
https://picasaweb.google.com/andreeabutan/Andrei#
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
http://picasaweb.google.com/andreeabutan/ItaliaCONCEDIUUUUUUUUUUUUUU#" target="_blank">poze2
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 da tunde asa face si buba. si dc nu as sta cu ea in brate, si nu m=as juca si vb si ce nu fac, as mai zice. dar stau numai cu ea ...k in casa nu apuc sa fac nimic. noroc cu socrela k le face ea p toate. ca sa nu zic k o vad k i se inchid ochii de somn...bai dar nu ar dormi nici picata cu cearaatipeste cate 5-10 min si gata. se trezeste fresh zici k a dormit 5 ore |
AAA..stiu astea s-au vorbit intre ele..sa ne faca praf[:D..Eu zic ca sunt crize de istericale inainte de somn..numai seara face sau cand e epuizata
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004
Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!
Shines spune:
Tunde buna compania..macar bea cafea :)))))
Legat de somn..asa face Edi ziua,adoarme tun..si in 10 min se trezeste,se intinde..zambeste...gata,e super fresh. o singura data pe zi prinde doua ore de somn.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
anka-maria spune:
Bebelu, si la noi la fel. Cand imi fac si eu cruce ca a adormit (da' asa profund, cu respiratie regulata) si dau sa ies din camera, face ochii cat cepele si o ia de la capat cu agitatul.
Si cascaaaaa, dar somn nu si nu.
Io am umiditate 33% in camera. Am bagat umidificatorul si dupa juma de zi am 34%. Tre' sa-mi iau altul ca asta nu face fatza. Oare d-aia nu doarme?? mai am putin si fac si descantece, ca uleiul de la botez l-am folosit deja.
bebelu86 spune:
cateva poze de la botez si baitza de a doua zi
da tunde asa se pare k s-au vorbit. astept sa vina tasu aksa sa o trimit la o mica plimbare pafara, poate se mai linisteste si ma lasa si p mine sa dorm macar o ora cum trebuuie
Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)
deea_sav85 spune:
Bebelu unde ai facut botezul ca arata super bine?
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)