Goldie Pants - 48
Raspunsuri - Pagina 15
mj_girl spune:
cum sa ne para rau mey??? duamne fereste
nu va ganditi la dixtractie ca nu e rost decta dupe ce stabelim ultimile axpecte legate de data precisa a lu congrexului. sa veniti pregatite cu agenda si pix
io si cu parpal pen'ca conoastem locatia in oaresce masura suntem ghidile voaxtre moltumim lu mr.B ca a acceptat sa ne sprijineaxa initiativa io cre ca ma prezantez singura adek duar cu baetii nu cu mr.husbandu meu ca asea am mai mare libertate de esprimare si poci k sa zic tot ce vrau
bagajile le am facute, traseul il stiu, cam naspa ca e dixtanta mare de km da pentru congrexu asta taras dak trebe si tot ajung
cam asea o sa fie drumu noxtru
ca ce facem cand om ajungea la dextinatieeeeee videm noi
deci nu va fofilati, nu uitati k
lisa-marie spune:
buna sisterileeeee
io viu viu peste tot unde se cere nush cum puteti voi doo k sa ma ghidati pi mine da orisicum....am stelutza mea care imi poate servi de calauza in caz de nevoe preciiiiiis fix nemerex unde trebe
acu vrau
mj_girl spune:
lasa mey k cu toati stelile din lume fara congrex nu iaste sanse k sa se ridice ceatza asea toate lumili la masa lu cel de-al duoilea congrex altfel videm treburili
trebe musai sa vie toate participantile k de nu poa sa se duce si congrexu peste iele abia astept k sa vaz fetzile lu unile participante pfffff envitate am vrut k sa zic ori e si neinvitate ???
purple_blue spune:
Io mi-am facut bagajile......sper sa nu ratez startulokiul neuronicus e in alerta MdM..gps setat..gata de drum.
purple_blue spune:
Imi mai iau ceva de drum si plec, promiiiiit
"some of us like to play it safe and take each day as it comes , some of us like to take that crazy walk on the wild side. for those of us who like living dangerously, this one is for u...."
lisa-marie spune:
neata sisterilee
mey sistera mj ce info pretioaseai fornizat lu sistera parpal pfffffffffff da gps e tecnolojie prea high pentru mine precis k nu ma dixcurc mai bine imi fac traseul astfel:
ziua dupe soare
iar daca ma prinde si nuaptea dupe stilutza
mi-am pregatiti si www.youtube.com/watch?v=kRzPHn35JyQ&feature=related" target="_blank"> di drum sistera iona am inteles k asteapta semnalu lu noxtru nah...avantaju de a fi mai aproape de zona crepusculara sau poate dezavantaj????