Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

De asemeni La MULTI ANI cavalerilor care azi implinesc un anisor, TEODOR si TUDOR, sa cresteti mari, sa fiti baieti buni, destepti, cuminti si voiosi!!!

Ami...tu ce mai faci? Pregatesti turta pt Irinuca?? Ce mai face bebe din burtica? Te asteptam cu vesti!

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Gata...am bifat si taierea motzului, a iesit foarte fain, mancarea buna, tortul delicios (abatere mare...dar atat de buuuuna), Albert s-a comportat exemplar, a plans doar cand a atentat nasa-sa la motzul lui
A ales mouse, verigheta de aur veche de peste 100 de ani si stilou. Intelectual il face mama

O sa pun si poze pe gmail, sa vad cand am putin timp liber.

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

Gata...am bifat si taierea motzului, a iesit foarte fain, mancarea buna, tortul delicios (abatere mare...dar atat de buuuuna), Albert s-a comportat exemplar, a plans doar cand a atentat nasa-sa la motzul lui
A ales mouse, verigheta de aur veche de peste 100 de ani si stilou. Intelectual il face mama

O sa pun si poze pe gmail, sa vad cand am putin timp liber.

Bravo! Ma bucur ca a iesit atat de bine! Abia astept sa-l vad pe Albert in poze! Dragul de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna fetele.. s-a terminat in sfarsit si turta.. Tanya s-a comportat exemplar: a ras toata ziua, s-a jucat, a dormit, a stat in brate la toata lumea.. eu insa sunt basicata rau.. imi vine sa plang de nervi...ieri a dat Tanya cu arcada in scaun si a durut-o destul de rau plus vanataie si umflatura, un dinte o chinuie asa ca a fost maraita, m-am chinuit pana la 1 nopatea sa fac maioneza pentru salata de beof iar cand sa opresc mixerul ca am terminat-o s-a taiat de n-am mai putut face nimic decat sa o iau de la capat... azi dimineata a fost sotul sa ia tortul si am fost tare dezamagita pentru ca nu a iesit deloc asa cum imi doream, pentru ca nu am apucat aseara sa mai fac destula maioneza, azi am cumparat un borcan si a fost subtire asa ca mi s-a lasa ornamentul de pe salata... cand au aparut musafirii eu eram inca in haine de casa, nu apucasem sa termin nici amenajarea (noroc ca a fost doar familia), sorin ca de obicei in momente de genul asta se panicheaza, strezeaza asa ca s-a dus toata "regizarea" noastra pentru facut poze si filmat, aparatul meu foto s-a stricat iar la final, dupa ce au plecat musafirii, am constatat ca nu am nici o poza in timp ce i se rupe turta, taie par si alege de pe tava nu are nici o amintire si vroiam sa ii fac eu un colaj cu poze si un album cadou pentru nasi.... nu am cu ce

Tanya a ales cartea, banii si bijuterii.

in mare

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani

sensibila multa sanatate,fericire sa te bucuri de fetita ta,

la multe lunite Maya Rebecca, Andrei Eduard multa sanatate fericire si voiosie

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Fetelor eu sunt in urma cu cititul si datoare cu niste urari:

LA MULTI ANI
Albert Krisztian de child
Jane Carolyn de freedelia
Eric Andrei de Bianka1
David Andrei de Delia13
Theodor Stefan ate_09
Tudor de mami07
Tanya Ioana bluekidoo
David Nicholas de uta_ciun
Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!
Mamici sa va traiasca minunile si sa va bucurati de fiecare clipa impreuna!

Si pentru ca nu stiu daca mai apuc sa intru si oricum e trecut de 12 noaptea, urez
LA MULTI ANI cu sanatate, bucurie, noroc si veselie pentru:
Ovidiu de ioanaa28
Mara Andreea Rebiana27
George Theodor de Ellanik
Rares de arinaa
Mamici sa va traiasca minunile si sa va bucurati de fiecare clipa impreuna!

Child, ma bucur ca a iesit frumoasa petrecerea, s-a orientat Albert bine cu alesul de pe tava :)

Corimami, Sensibila, asteptam vesti despre cum a fost si la voi la party!
La multi ani Sensibila ca nu am apucat sa-ti urez! Sa fii sanatoasa si fericita si iubita!

Bluekidoo, imi pare rau ca ati intampinat dificultati in organizarea pregatirilor pt turta...las' ca pana la urma conteaza amintirea in sine, chiar daca nu aveti poze. cum mai e Tanya cu lovitura?

Pupici, ma bag la somn din nou. Ma trezise Ilinca sa pape si mi s-a facut si mie foame si am zis sa intru putin si pe aici :D

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare!!!
Multumesc din suflet tuturor fetelor pt urari!!!!!!!!

Noi ieri am petrecut simplu..doar noi trei, am fost in oras, ne-am plimbat, am cumparat jucarii iar pe seara ne-am pomenit si cu ceva prieteni neasteptati si chiar ne-am simtit bine cu totii.
Noi motul il taiem peste 2 saptamani pt ca nasii stau in alt oras ...ai mei vin si ai mei parinti de la mare si abia atunci sarbatorim asa cu tot tacamul.
Oricum ieri am avut multe emotii..ma gandeam intruna cat de repede a zburat un anisor si imi reveneau mereu in gand momentele de acum un an cand theo a venit pe lume!
Sa dea d-zeu sanatate la toti puisorii nostri si noua putere sa-i putem creste frumos !
pup toate mamicutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI DAVID NICHOLAS!!!

SENSIBILA LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani frumosi si sanatosi Tanya!

La Multi Ani frumosi si sanatosi Tudor!

La Multi Ani frumosi si sanatosi Theodor Stefan!

La Multi Ani frumosi si sanatosi David Nicholas!

Sa va aiba Domnul in paza, o viata senina, imbelsugata, plina de bucurii si succese! Pupam iepurasii frumosi si mamicile dragi!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

La multi ani Theodor, Tudor si Tanya!!! Sa aveti o viata frumoasa alaturi de parintii vostri!

La multi ani David! Multa sanatate si o aniversare minunata!

La multi ani Sensibila! Multa sanatate si fericire alaturi de iepurica Gia!

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput