Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (105)
Raspunsuri - Pagina 11
irene26 spune:
Salut fete dragi!
Nafi, si mie imi plac tare carnavalurile, aici nu prea am vazut asa ceva!
Bluekidoo, imi pare rau ca Tanya s-a lovit! Pupam fata!
Diana, ma bucur ca a iesit petrecerea asa cum ti-ai dorit!
Ate, foarte fain ati petrecut voi in 3! Cel mai important este sa te simti alaturi de cei mai dragi tie!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Rebiana27 spune:
La multi ani SENSIBILA!
R, mamica lui L si a M
oanaiacovita spune:
La multi ani David Nicholas!!!Uta ce mai faceti voi?
La multi ani Sensibila!!!Sa fii sanatoasa si fericita langa buburuza ta.
briza_marii spune:
La multi ani, Sensibila! Sa ai o viata plina de momente minunate alaturi de comoara ta!
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
kossir spune:
SENSIBILA!!!!
Sa ai o zi de vis, un an cat mai plin si sa te bucuri de printesica ta. Si sa-ti vezi casa visurilor terminata
DAVID NICOLAS!!! Sa ai o viata fericita si linsitita.
sanzi spune:
LA MULTI ANI, SENSIBILA!!! Sa fii iubita, sanatoasa si implinita, sa te bucuri de fetita ta minunata!
sanzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ate_09 salutare!!! Multumesc din suflet tuturor fetelor pt urari!!!!!!!! Noi ieri am petrecut simplu..doar noi trei, am fost in oras, ne-am plimbat, am cumparat jucarii iar pe seara ne-am pomenit si cu ceva prieteni neasteptati si chiar ne-am simtit bine cu totii. Noi motul il taiem peste 2 saptamani pt ca nasii stau in alt oras ...ai mei vin si ai mei parinti de la mare si abia atunci sarbatorim asa cu tot tacamul. Oricum ieri am avut multe emotii..ma gandeam intruna cat de repede a zburat un anisor si imi reveneau mereu in gand momentele de acum un an cand theo a venit pe lume! Sa dea d-zeu sanatate la toti puisorii nostri si noua putere sa-i putem creste frumos ! pup toate mamicutele de Theodor Stefan (05.03.2010) |
Cu scuzele de rigoare pt iNtarziere, LA MULTI ANI, THEO!!! Sa fie sanatos, norocos si fericit, sa va aduca numai bucurii!
sanzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bluekidoo Buna fetele.. s-a terminat in sfarsit si turta.. Tanya s-a comportat exemplar: a ras toata ziua, s-a jucat, a dormit, a stat in brate la toata lumea.. eu insa sunt basicata rau.. imi vine sa plang de nervi...ieri a dat Tanya cu arcada in scaun si a durut-o destul de rau plus vanataie si umflatura, un dinte o chinuie asa ca a fost maraita, m-am chinuit pana la 1 nopatea sa fac maioneza pentru salata de beof iar cand sa opresc mixerul ca am terminat-o s-a taiat de n-am mai putut face nimic decat sa o iau de la capat... azi dimineata a fost sotul sa ia tortul si am fost tare dezamagita pentru ca nu a iesit deloc asa cum imi doream, pentru ca nu am apucat aseara sa mai fac destula maioneza, azi am cumparat un borcan si a fost subtire asa ca mi s-a lasa ornamentul de pe salata... cand au aparut musafirii eu eram inca in haine de casa, nu apucasem sa termin nici amenajarea (noroc ca a fost doar familia), sorin ca de obicei in momente de genul asta se panicheaza, strezeaza asa ca s-a dus toata "regizarea" noastra pentru facut poze si filmat, aparatul meu foto s-a stricat iar la final, dupa ce au plecat musafirii, am constatat ca nu am nici o poza in timp ce i se rupe turta, taie par si alege de pe tava nu are nici o amintire si vroiam sa ii fac eu un colaj cu poze si un album cadou pentru nasi.... nu am cu ce Tanya a ales cartea, banii si bijuterii. in mare Nunta 12.05.2007 Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010 |
LA MULTI ANI, TANYA!!! Sa fie sanatoasa, sa aiba parte de tot ce e mai frumos in viata!
Mami, sa iti traiasca printesa, nu te mai gandi la ce a fost neplacut, important e ca ea s-a simtit bine, doar ea a fost sarbatorita! , sa treaca repede cucuiul frumoasei mici!
sanzi spune:
LA MULTI ANISORI, MARA ANDREEA!!! Sa-ti fie viata frumoasa, plina de impliniri!!! Rebiana, sa te bucuri de minunile tale, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi amandoi!