Pufi de Ian-Feb 2010 (230) - LMA Gratiana!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Ne-a facut si Tudor cadou de 1 martie. A plecat in picioare for good. Brazdeaza casa in lung si-n lat ca o ratzusca si mandru nevoie mare ca ajunge mult mai repede in locurile preferate. L-a gasit bona sub scara. Deschisese usile si intrase direct in picioare sa ia aspiratorul. Nu-l mai putem baga la loc, trebuie sa stea toata ziua pe post de jucarie. Ce masutza centru de activitati.. No way, apiratorul e cel mai tare.

Si mopul. Avem unul nou pentru el. Azi dimineata se plima cu el in mana, din living in bucatarie, apoi inapoi in living, apoi in dormitor. Fara intrerupere si evident lovind toate cele cu batzul. Dar nu-l lasa frate din mana .

Vezi Lorex, ca a asteptat-o pe Iuria sa faca un an?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Braavo buturel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

miremia, ana multumesc de ajutor

am mai pus si noi 3 poze la sfarsit
mergem la baita

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cred ca am uitat sa zic....

La Multi Ani Lorena, pui frumos!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La Multi Ani Gratiana!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salutare feteleeeee...

Noi mai rarutz pe la voi...dar avem scuze...

Am fost ieri si am scos ghipsul...uraaaaa...Daria a dormit mai tot timpul operatiunii si cand s-a trezit si a vazut ca nu are ghips s-a bucurat asa de tare si isi mangaia manuta si batea din palme...imi venea s-o pap...aseara inca nu era obisnuita sa-si foloseasca manuta si facea niste mutrite comice cand isi dadea seama ca nu mai e grea si poate sa si-o miste cum vrea...

Am facut si vaccinul...o singura intepatura in piciorus, ROR-ul peste o luna..a plans tare, adica mai mult a tipat, dar putin, s-a calmat destul de repede si tragea de stetoscopul lui don'dr....din fericire pana acum n-a avut nici o reactie, aseara mi-a dat ceva emotii ca avea temperatura 37 cu 3 si ma temeam sa nu creasca, dar pe parcursul noptii a mai scazut...nu da semne ca ar durea-o piciorul, e bine dispusa...

Am citit din urma...dar e greu cu raspunsul la ore de astea...mi-am pierdut antrenul de pasare de noapte...

...pe rapid asa totusi...
OALA...eu zic ca e buna la casa omului cat mai devreme, in primul rand pentru familiarizare cu obectul, eventual folosit la inceput in alte scopuri (gen palarie, loc de depozitare pentru cuburi sau alte jucarii etc) si abia apoi utilizare adecvata rolului real...noi am ajuns la ultimul stadiu din cele enumerate, dar abia in faza de inceput...daca sunt pe faza la reactiile ei (indica olita, se trage de pantaloni) atunci toate-s bune si frumoase, daca nu...exista pampersul, nu-i bai...Mai e mult pana sa-si formeze continenta si sa-si controleze necesitatile, dar e pe drumul cel bun...s-o vedeti pe fii-mea cum isi aduce singura olita din baie sau cum o duce inapoi ca s-o goleasca si s-o spele...comedie mare!!!

MANCATUL SINGURI...fetelor, nu va doriti asa ceva...inca...Fenomenul meu de copchil imi scoate peri albi....un teanc de nervi imi fac cand e vorba de mancare pentru ca nu mai accepta sa-i dau eu si face ca toti nebunii daca nu-i dau ei sa tina castronelul cu mancare si lingurita...si se face ca porku, si-si toarna mancarea in cap...acum e un adevarat show masa la noi, luptam pe doua fronturi...ii dau ei un castronel (sau borcanel, depinde) cu doua linguri de mancare si lingurita in timp ce eu pe sustache ii bobinez mancarea din celalalt castronel...dupa fiecare masa tre' s-o schimb ca nu va inchipuiti cam cum arata la final....chiar ma gandeam la Alexutzzza intr-o zi, cam ce atitudine ar fi avut daca ar fi fost in momentul ala in locul meu...cu fii-mea unsa toata, din cap pana in picioare, scaunul de masa naclaiat tot si pe jos nu mai zic...asa ca aveti mare grija ce va doriti, ca daca mai e si puful incapatanat ca fii-mea si se tranteste cu kuru de pamant daca nu-i faci pe plac, atunci e jaaaale mare...

ARMATA...nu cunosc, nu ma bag...barbat-meu n-a facut...n-a vrut, era speriat de moarte de armata...a scapat mai intai cu facultatea si apoi a prins legea care l-a salvat...nu stiu daca l-ar fi facut mai barbat, dar ma indoiesc...de spalat isi spala singur, de gatit isi gateste, se descurca in treburile generale ce tin de gospodarit...armata i-ar fi creat niste frustrari inutile si umilintele, daca ar fi fost, l-ar fi inversunat si l-ar fi inasprit in gandire si comportament, sunt convinsa...
Ma bucur ca s-a renuntat la obligativitatea armatei...mi-amintesc ce momente urate am trait in '89, la revolutie, cand frate-meu cel mare era in armata si au fost trimisi sa 'apere' tara....si mama acasa isi smulgea parul de disperare si grija...uf, urat...dar bine ca totul s-a terminat cu bine...

Am vazut si admirat pozicile noi...nu mai am loc pe frigi de fete frumoase...Vivi, Lorex, Livia si celelalte gazele...manechine, clar...si pufii deliciosi, care mai de care mai apetisant...Pentru torturi n-am mai avut ochi ca eram ocupata cu admiratul personajelor...mi-amintesc totusi ca am remarcat o maimutzica comestibila si mi s-a parut foaaaarte funny...

Mi-ar place sa detaliez cu niste complimente personalizate aici, dar sincer ma simt prea obosita acum...trimit insa cate un pupic la toti pufuletii...ca toti sunt adorabili, fara exceptie...

Si pup si mamicile...si ma retrag...

LA MULTI ANI LORENA
LA MULTI ANI GRATIANA

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Gratiana!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna de dimineata, fete dragi!
Eu, ca de obicei, functionez dupa alt fus orar, dar va las cafeaua la cald, pana va treziti!

Vazut poze noi, frumoase...

Tudorel de Tomaca...baiat mare, mergacios, si haarnic nevoie-mare;
Alexandru de Livia...are niste falcutze numai bune de pupacit, tortul arata bine si taare gustos, iar mami...super-gazela
Cretulinul David de Alicredo....super scump, are o privire tare strengara....mi-a placut tare cum papa chiftele si snitzel, dar si tortul(torturile) arata bestial.
Blondinul Dav de Nyny are un zambet dintzos demn de hollywood!

MP...imi pare rau ca Alex e bolnavior, sper sa-si revina repede (atat el, cat si roger), si sa ne pui poze noi cu frumosii grachi!
Nyny...auleu, masele...bietul Dav! Si mandra mea umbla cu mana pana la cot bagata in gura, asa ca si eu am o banuiala...Ea are si toti dintii, asa ca nu pot sa ma astept la nimic bun..
Ayanna...felicitari pentru eliberarea de ghips, si pentru vaccin! sa fie fara reactii adverse!
Ana...felicitari mergaciosului Stefanel!

Despre armata...nu stiu ce sa zic...bine ca am fete..Sotul meu are niste amintiri horror din perioada respectiva cu nesomn, marsuri interminabile prin zapada, foame...

Noi am avut o zi cam ciudatzica ieri...s-a stricat monitorul video din camera princesitei, dintr-o data, uitandu-ma la el....Avea garantie un an, si la un an si 9 zile...a facut poc! Ai naibii chinezi, cred ca pun vreun time-bomb in draciile astea. In fine, cum am devenit dependenta de el ...ne-am scarpinat de altul...alti bani, alta distractie.
Si nu in ultimul rand.......tananana...de ieri suntem si noi oficial mergacioase(cred). Am pus si un filmuletz mic-mititel pe mail, daca aveti rabdare si timp sa-l vizionati, sa va dati cu parerea...eu zic ca merge, dar n-as vrea sa trec o data gresita a mersului biped in album...

Un inceput de week-end minunat si calduros, tuturor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, Gratiana!

subscriu....multa sanatate si rabdare si putere si...sa fie viatza asa cum ti-o doresti tu

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...sarumana de coffe sorina..buna ca de obicei si mergeeee

je...noapte caracteristica...adorm f ff greu..cand adorm incepe el sa se trezeasca ....asa ca ma simt presh...dar imi revin peste zi...

m-am gandit la subiectul aramata...dar aseara eram asa, cam fleasca sa raspund...
in primul rand eu , fiind o pers antiviolentza...de orice fel...n-am inteles de ce trebuie sa existe razboaie,sa moara oameni...etc

fostul meu sot lucra in armata..pe care o detesta...a fc liceul militar pt ca de...asa a fost indrumat. mare prostie...in primul rand esti privat de toata adolescentza...apoi scoala militara....tanjea sa ajunga acasa...sa aiba si el vacantze mai lungi..etc etc
apoi armata...nu inteleg de ce trebuie sa-ti sacrifici 1 an..sau cat se face armata?...ca sa devii barbat? oare in asta sta barbatia...oare viataz asta destul de dura daca o iei in piept, nu te face barbat????

pana or ajunge ei de armata....mai e..eu sigur nu-l indrum...dar daca se va mai face si o sa vrea muschiul lui... considerand ca are discernamant....asta e...

da..ruxita...si eu cred ca tot bebelusul meu o sa fie..dupa 40 de ani...daca oi mai trai pe atunci

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!!!!!!!!!!!!!

Sorina vazut pustioaica...........e de bine!!!!!!!!!!!!!

Bravo si lui buturel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am citit, dar mare lucru nu tin minte........

sotul a fc si el armata, a fc nush cate sute de ore de garda, da, in minus nshpe grade.......l-a calit..............zic eu.......a venit cu mintea mai intreaga de acolo........

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput