Pufi de Ian-Feb 2010 (230) - LMA Gratiana!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Sa vedem daca imi iese din a treia incercare....prima data scrisesem un mesaj lung dar a luat Mara hotararea ca statea calc. de prea mult timp aprins, a doua oara a lucrat din taste....

Felicitari Tudorel! Sunt invidioasa pe Tomaca si pe Xela ca au asa ajutoare la treaba.

Am vazut si eu poze noi de vi4i (eu nu pun nimic pe frigider! Dece, Bubu). Lali ce tort frumos a avut David! este un baietel mare si frumos.

Alicredo , am inteles ca se deschide si la noi luna asta H&M.

Am vazut si ca ne-a fost urat "bun venit" la bebelusi desi noi suntem pe picior de plecare....

Atat ma lasa deocamdata...revin.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Ne-a facut si Tudor cadou de 1 martie. A plecat in picioare for good. Brazdeaza casa in lung si-n lat ca o ratzusca si mandru nevoie mare ca ajunge mult mai repede in locurile preferate. L-a gasit bona sub scara. Deschisese usile si intrase direct in picioare sa ia aspiratorul. Nu-l mai putem baga la loc, trebuie sa stea toata ziua pe post de jucarie. Ce masutza centru de activitati.. No way, apiratorul e cel mai tare.

Si mopul. Avem unul nou pentru el. Azi dimineata se plima cu el in mana, din living in bucatarie, apoi inapoi in living, apoi in dormitor. Fara intrerupere si evident lovind toate cele cu batzul. Dar nu-l lasa frate din mana .

Vezi Lorex, ca a asteptat-o pe Iuria sa faca un an?

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Go Tudor, GO!!

Cunosc sentimentul si cunosc si plimbarea cu mopul. L-am filmat in garaj plimband mopul si galeata. L-a tinut ocupat cam jumatate de ora si a plans cu lacrimi cand am incercat sa il luam de acolo. Cand vede mopul la femeia care ne ajuta la curatenie e jale....sta numai dupa ea si e f cuminte, se uita f interesat....incearca sa i-l ia.

Bravo Tudorel....plimbareala placuta de acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....sarumana ed coffe sorina..ca de obicei...ffffff buna...

da ati avut ceva spor in schimbul 3...cred ca faceam fatza cu brio daca aveam laptopul deschis ca taaare rau am dormit...din cauza lui..din cauza mea...asta e...

lady...da ai avut ceva spor...nu gluma...pupici lui bbx...baiat mare..ce mai...nu te ami stresa atata cu anumite evolutii....nici jiji nu e f mergacios da...omerge el...iar cu putza...noi o tinem curata da ....gandeste-te pe zi pe cate kk pune mana si apoi o duce la gura...telecomenzi, telefoane..care au milioane de microbi...

na ca am uitat...
a..f faina ideea ta despre colaj...eu as propune sa participam cu toate la colaj...adik sa mai facem un album in care sa adunam si pozele astea..de introducere si...tehnicutza( poate alicredo....vad ca a fc ffff fain colajul cretzulinului)...le pune ea cand poate si alege ce eok...ce ziceti? alicredo...dai cu oo????

mai am si eu 2 guri de coffe...si ma duc la treditzionalul shmotru ca nu tre sa depaseasca ora 10..ca se plicti jijelu'

dragelor...sa aveti o zi superbaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

plec la munca....dar ma bag cu cea mai mare placere si cu ajutor de la voi...adica mai bag un text ceva, le fac cu programul cum vreti voi, bag efecte ,muzica,comprim, orice.
am plecat

tocmai mi-am luat o pereche de pantaloni pe mine si stau un pic stramti...m-am cantarit si am mai pus 3 kg in ultimele 2 luni.... urgent tre sa le dau jos ca disperrrrrrrrr

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Mire, musai bagam o petrecere cand o sa-i iasa Marei primul dinte..
Luna asta zici ca navalim in magazinul H&M....suuper...

Bubu, asa e bine sa-l inveti de mic cum e cu 1 si 8 Martie..un adevarat cavaler...

Sorina, sa stii ca modelul de tort l-am luat de pe site-ul ala. Am avut ceva emotii ca poate nu o sa iasa bine, dar a fost OK.
Gata, Iris s-a facut fetita mare si si-a dat ea seama cum trebuie sa se poarte in societate

Dece, daca ai stii ce a tipat la taierea motului, de zici ca ii taia cineva putulica...

Tomaca, sa stii ca maimutica este pusa la loc de cinste. Nu ne-am indurat nici sa o mancam si nici sa o aruncam, asa ca am pastrat-o...pentru cat timp, habar n-am...
Astept cu nerabdare sa-si dea si David drumul la mers. Noi de abia ce am descoperit la un an ca putem face pasi tinuti de mana...Bravo Buturel...go go... eu zic sa-l inveti de mic cum e cu munca de jos....curatat podeaua cu mopul, sters praful...chestii de genul asta...o sa-ti multumeasca nora mai tarziu...

mai va rog sa imi ziceti si mie care este data limita pana la care putem pune poze pentru colaj?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

La Multi Ani, Lorena!
Sa fii sanatoasa si norocoasa, ca frumoasa esti deja!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

subscriu si eu. Sa fii sanatoasa si voioasa Lorena de Carmita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....sarumana ed coffe sorina..ca de obicei...ffffff buna...

da ati avut ceva spor in schimbul 3...cred ca faceam fatza cu brio daca aveam laptopul deschis ca taaare rau am dormit...din cauza lui..din cauza mea...asta e...

lady...da ai avut ceva spor...nu gluma...pupici lui bbx...baiat mare..ce mai...nu te ami stresa atata cu anumite evolutii....nici jiji nu e f mergacios da...omerge el...iar cu putza...noi o tinem curata da ....gandeste-te pe zi pe cate kk pune mana si apoi o duce la gura...telecomenzi, telefoane..care au milioane de microbi...

na ca am uitat...
a..f faina ideea ta despre colaj...eu as propune sa participam cu toate la colaj...adik sa mai facem un album in care sa adunam si pozele astea..de introducere si...tehnicutza( poate alicredo....vad ca a fc ffff fain colajul cretzulinului)...le pune ea cand poate si alege ce eok...ce ziceti? alicredo...dai cu oo????

mai am si eu 2 guri de coffe...si ma duc la treditzionalul shmotru ca nu tre sa depaseasca ora 10..ca se plicti jijelu'

dragelor...sa aveti o zi superbaaaa

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

plec la munca....dar ma bag cu cea mai mare placere si cu ajutor de la voi...adica mai bag un text ceva, le fac cu programul cum vreti voi, bag efecte ,muzica,comprim, orice.
am plecat

tocmai mi-am luat o pereche de pantaloni pe mine si stau un pic stramti...m-am cantarit si am mai pus 3 kg in ultimele 2 luni.... urgent tre sa le dau jos ca disperrrrrrrrr

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

pune-o pe vi4i pe frigider :))))))))))))))

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata si de la intarziati!

Culc odrasla si revin!

Am servit mai devreme o cafeluta de la Sorina, multumesc pt ea! Acum astept efectul de bagat in priza!

Mami a lui Cristi

brosa fluturas alb-mov-albastru

nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Ne-a facut si Tudor cadou de 1 martie. A plecat in picioare for good. Brazdeaza casa in lung si-n lat ca o ratzusca si mandru nevoie mare ca ajunge mult mai repede in locurile preferate. L-a gasit bona sub scara. Deschisese usile si intrase direct in picioare sa ia aspiratorul. Nu-l mai putem baga la loc, trebuie sa stea toata ziua pe post de jucarie. Ce masutza centru de activitati.. No way, apiratorul e cel mai tare.

Si mopul. Avem unul nou pentru el. Azi dimineata se plima cu el in mana, din living in bucatarie, apoi inapoi in living, apoi in dormitor. Fara intrerupere si evident lovind toate cele cu batzul. Dar nu-l lasa frate din mana .

Vezi Lorex, ca a asteptat-o pe Iuria sa faca un an?

Povestea unui Dor

Go Tudor, GO!!

Cunosc sentimentul si cunosc si plimbarea cu mopul. L-am filmat in garaj plimband mopul si galeata. L-a tinut ocupat cam jumatate de ora si a plans cu lacrimi cand am incercat sa il luam de acolo. Cand vede mopul la femeia care ne ajuta la curatenie e jale....sta numai dupa ea si e f cuminte, se uita f interesat....incearca sa i-l ia.

Bravo Tudorel....plimbareala placuta de acum inainte.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Asa face si Tudor cu dna de la curatenie. E o nebunie. O trage de fusta sa-i dea drumul la aspirator. Vrea orice mop, tipa dupa biocarpet. Sa vezi ce freaca si el cu mopul lui parchetul.... Mori de ras. Dar chiar face ca noi.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Sorina, sa stii ca modelul de tort l-am luat de pe site-ul ala. Am avut ceva emotii ca poate nu o sa iasa bine, dar a fost OK.
Gata, Iris s-a facut fetita mare si si-a dat ea seama cum trebuie sa se poarte in societate

A iesit super-super, tortul. Am recunoscut maimutzica..
Cu iris... sarumana...speram si noi sa se mai domoleasca...a fost un an tare greu.

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalitica2000

Tomaca, sa stii ca maimutica este pusa la loc de cinste. Nu ne-am indurat nici sa o mancam si nici sa o aruncam, asa ca am pastrat-o...pentru cat timp, habar n-am...
Astept cu nerabdare sa-si dea si David drumul la mers. Noi de abia ce am descoperit la un an ca putem face pasi tinuti de mana...Bravo Buturel...go go... eu zic sa-l inveti de mic cum e cu munca de jos....curatat podeaua cu mopul, sters praful...chestii de genul asta...o sa-ti multumeasca nora mai tarziu...

mai va rog sa imi ziceti si mie care este data limita pana la care putem pune poze pentru colaj?

Lali de David luptatorul nostru

Da, n-ar strica. Asa pentru un club femina

Povestea unui Dor

Mergi la inceput