Pufi de Ian-Feb 2010 (230) - LMA Gratiana!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

pentru cafea sorina!

wb gmilady...ce ma bucur ca ne zici de voi!ce baiat cuminte ai tu acolo

noi abia aseara am terminat de dus martisoare...si-a facut raul datoria de barbat....la buna la strabunica 1 la strabunica 2 la nasa la moasa......a fost frumos am primit si eu cu complicitatea lui tati

aseara cand eram cu el la moasa a nins atat de frumos cu fulgi mari si s-a pus imediat un strat gros atat s-a plimbat piciulica al meu intr-una ranjea

sa fie o zi frumoasa

Bubu...ce baietel galant ai tu acolo....

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili....sarumana ed coffe sorina..ca de obicei...ffffff buna...

da ati avut ceva spor in schimbul 3...cred ca faceam fatza cu brio daca aveam laptopul deschis ca taaare rau am dormit...din cauza lui..din cauza mea...asta e...

Dece...sorry de noapte nashpa....
La noi a fost nitzel mai bine azi-noapte, a dormit legat de la 21 la 4, cand a bagat o sticla, si apoi trez la 7. Acu' doarme iar...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

LA MULTI ANI , LORENA!

Sa-ti fie viatza o sarbatoare!

Mamico, sa fii sanatoasa si felicitari pentru ca esti o mamica puternica! Iti doresc multa fericire!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

subscriu si eu ptr ca nu as putea ura mai frumos

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Interesante discutiile de aseara...
M-ati facut sa caut si eu o olita..Ca pana se obisnuieste sa o vada, s-o tolereze, pana sa se aseze..si pana sa si faca ceva in ea...oricum vine toamna.

Oricum, ieri am avut o mare realizare...am reusit s-o tin in kaufland mai mult de 5 minute, fara sa urle!
A urlat la inceput, apoi...se pare ca incepuse sa-i placa...traseul l-a efectuat in brate la mine..Dar pentru noi a insemnat mare lucru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

LA MULTI ANI , LORENA!

Sa-ti fie viatza o sarbatoare!

Mamico, sa fii sanatoasa si felicitari pentru ca esti o mamica puternica! Iti doresc multa fericire!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

SUBSCRIU!!! ca lorex le aranjeaza mai frumos decat mine.
LA MULTI ANI sanatosi si fericiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Interesante discutiile de aseara...
M-ati facut sa caut si eu o olita..Ca pana se obisnuieste sa o vada, s-o tolereze, pana sa se aseze..si pana sa si faca ceva in ea...oricum vine toamna.

Oricum, ieri am avut o mare realizare...am reusit s-o tin in kaufland mai mult de 5 minute, fara sa urle!
A urlat la inceput, apoi...se pare ca incepuse sa-i placa...traseul l-a efectuat in brate la mine..Dar pentru noi a insemnat mare lucru!

crezi ca daca o pui acolo, sus la cosul de cumparaturi..cu fatza la tine...nu-i place? jiji sta tare cuminte si tot mai intinde mana sa mai ia cate ceva...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multi ani Lorena!

Sa fii santoasa, sa o iubesti mult pe mami, ca si ea te iubeste la nebunie!
Sa ai o viata frumoasa plina de bucurii!!!

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Sorina sarumana de cafea ... ohoho da ce sociabila s-a facut Iris si ce frumos a dormit. Vezi... cred ca problema statea ... in MOTZ.
Bubu foarte frumos din partea lui Raul ca s-a aliat cu tati sa-ti aduca martisor aoleuu nu mai zice de zapada... ca o iau razna

Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui gmilady

Tomaca, multumesc frumos de intrebare, am mai fost la dr. si sapt. trcuta (ar trebui sa mergem lunar pana o sa fie pe picioarele lui), l-a laudat pentru progrese (acum suntem la faza mers de o manuta clatinat ... si daca vrea se si taraste un pic ... si se si ridica singur in pat - aici trisam un pic, lasnad-i bara mai jos). O sa mai dureze, dar e spre bine... Am renuntat la kineto, cica nici nu l-ar ajuta ... Felicitari lui Tudorel cel plimbaret

Multumesc mult si pt banuti, si scuze ca n-am mai intrat sa confirm atunci ca au intrat. Mai trebuie sa-ti dau o cremuta, la prima intalnire comuna, sau si mai repede daca vrei, incerc sa vin eu la unirea.

Pozele de studio le-am facut aici: www . fotocopii.ro, profit si le fac reclama , au acolo contact - la unirea sunt - si preturi. Revin pe emailul comun cu mai mult detalii.

Ce bine ca ai intrat. Gand la gand cu bucurie. Voiam sa te intreb daca poti sa-i trimiti crema aceea plateei. Nu stiu daca pot sa trec sa o iau zilele acestea. Daca nu poti, trec eu saptamana viitoare.

Ma bucur ca Bbx are dinti, merge tinut de mana si cel mai tare, cere la olitza

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Povestea Trandafirasului Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

sa revin la poze....

bubu....nu te supara insa n-ai decat s-o pui pe vi4i....la tine pe frigider...poate tu slabesti...eu....daca o pun la mine...imi pocneste naibii ranza si ramane jiji fara mama...si apoi mai am si barbat...vrei sa stea lipit de frigi???? hm....

vi4i...sunteti niste frumosi...fara cuvinte toti, toti..iar petrecerea superrrr...de tort nu mai zic nik

bobitza...domnisoara in toata regula...eleganta rau de tot....aia mai mare cu ochi albastri..era sora-sa??? la cum arata aman2...MALL SCRIE ....

david....ca de obicei este un scump....nu i-a placut lui sa i se taie motul....dar am vz ca asta a fost o chestie generala...iar bunatatile.wowwwww...lali...ai cam muncit, nu gluma...de tort..no comment..bine ca nu mai ai ...ca ma gaseai la usa

si cristinik a crescut...ce mai, domnisoara adevarata...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput