Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaaa spune:

neata fetele!
AlyMih felicitari pt baietel ,sa va bucurati de el.Si noi abia asteptam morfo ,este peste o sapt fix si numaram zilele:D

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Neata cu intarziere burtici
iarasi am terminat un capitol in 2-3 zile, ce ma bucur
de astazi sunt ofical acasa , si imi ramane doar sa am grija de mine si de bebe pana la termen. La servici ma mai duc peste 2ani si jumatate
am apucat sa citesc si eu tot ce ati facut ieri, iar in povestirile lui Babyblue ma regasesc cu totul ..
la mine discutiile cu sotul incep de la faptul ca nu am chef de sex , dar deloc...deci nici nu suport sa ma atinga sau ceva ..de ce ? habar nu am .dar nu am chef , sper sa imi revina cat mai curand ca cineva o sa o ia razna ..si nu eu :D
Legat de supozitoare chiar habar nu aveam , clar il puneam invers si isi facea efectul in max 1 min , vad ca ar trebui sa dureze mai mult
Si sa nu ma plictisesc acasa , sau ma sui pe pereti sau sa va terorizez pe voi mi-am cumparat un goblen si promit ca pe masura ce avansez am sa pun poze .este un catelus intr-un ghiveci cu flori
Va trebui si noi sa ne apucam de izolat balconul in care da geamul de la dormitor si de zugravit macar camera lui bebe dar , mai asteptam umpic ca avem niste datorii de achitat si vreau sa rezolv mai intai cu astea ca apoi sa nu ne mai stea nimic in cale .
Legat de socrela ..oooo ce subiect , ca bine zicea cineva ca ne intindem 2-3 ani in povestiri . Primul lucru important este ca nu sta aproape de noi ..la 100km , si ne vedem cam de max 2ori/luna cand vine ea sau mergem noi ...dar cand ne vedem avem o "dragoste nebuna "
Totul a inceput cand ea mi-a spus : eu nu stiu ce ti-a venit sa te mariti la 24 de ani , zau , ca daca aveam o fata pana la 40 nu o lasam sa faca pasul asta " ...deci indirect m-a facut idioata ...apoi ea stie cum se cresc copii cand sunt mici si ca vine sa ma ajute ( sa nu o prind duce ce mi-a povestit) . Ea nu l-a alaptat pe al meu sot pentru ca stia ca i se lasa sanii dupa alaptare , apoi cand se trezea noaptea si plangea ea se ducea in bucatarie, il lasa sa planga ca zicea ca se alinta ( sotul meu avea 2 -3 luni) ...si multe altele nu vreau sa ma lungesc .
Asa ca fetelor ...poate ca si faptul ca este mai invarsta , intre bunica mea si ea sunt 3 ani diferenta ( buna este mai mare :D)tot nu pot intelege ...si o ultima chestie ...ce ma duc atat la doctor ca il naucesc pe copil , plus ca pana nasc sa nu cumpar nimic ,ca vor merge ei ( ea cu sotul ) sa cumpere tot ce am nevoie ....bun si parerea sau gustul meu conteaza ??
M-am lungit ...dar am vrut sa va arat ca sunt soacre poame acre unele dintre ele , si trebuie sa incercam sa fim diplomate , cine poate
va pupacesc si o zi minunta sa aveti

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

florina , pe mine m-a durut vreo doua seri cand am mancat inghetata...putin mai tarziu (dupa h 21 ).
Oricum eu acum ca sa evit durerile astea, seara mananc numai fructe sau salate.

Aly felicitari pt vestile bune si pt baietel .....

De acum cand anunta cineva ca merge la eco, deja ma astept sa vina cu vestea ca bebe este baietel .... Deci eu va zic de pe acum ca diseara o sa va zic ca este baietel

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 21+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

AlyMih felicitari pentru baietel!!! Sa fie sanatos , iar tu o sarcina usoara in continuare si la termen

15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Alimih , felicitari pt baietel , ma bucur ca e totu bine si ai trecut de teama din cauza testului. Multa sanatate si tie si lui bebica

20+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Dragi burtici,

Iar ati scris de n-am mai tinut ritmul, asa ca doar v-am citit.
Acum mai scriu si eu un pic si va zic:
- multumesc tuturor pentru felicitarile primite (pentru baietel)
- multumesc cui mi-a zis ca pentru contractii uterine pot lua nu numai No-spa, ci inca vreo trei medicamente, pe care le-am uitat - am uitat si numele persoanei, imi cer scuze, dar ati scris 11 pagini intre timp (!)
- vreau si eu sa merg la targ, cu al meu sot, sper sa fim in forma atunci, ca obosesc destul de repede si ma cam dor picioarele
- va admir ca aveti atata energie si faceti atatea planuri si cumparaturi inainte de momentul zero, dar eu sunt in tabara cealalta, deci nu vreau sa-i iau nimic copilului inainte de a se naste. Bine, poate nu chiar nimic, ca n-o sa-l scot gol din maternitate .
Sunt anormala daca nu inteleg fazele astea cu zane si catelusi pe pereti? N-am nici cea mai mica dorinta sa fac asta, poate si pentru ca ma gandesc ca oricum le-as face pentru mine, ca el, saracul, oricum nu poate aprecia abilitatile mele in design. In ultima vreme m-am gandit asa, la patut si la carucior, dar nu foarte tare - e adevarat, aici e mai mult domeniul sotului meu, care intra pe tot felul de site-uri, dar mi-e ca va alege varianta cea mai scumpa.
De asemenea, nu ma intereseaza daca patutul/carutul este roz cu picatele verzi sau albastru cu floricele mov, vreau doar sa fie bun, rezistent, de calitate.
De aceea, vreau sa le intreb pe gravidutele care sunt si mame: de cat de multe lucruri vom avea nevoie dupa nastere? Oare nu se pot lua totusi in etape, adica vazand si facand (poate voi avea nevoie de suzeta, dar nu si de pompita de san, dau niste exemple la intamplare)?
Sa ne dea sfaturi mamicile cu experienta, altfel cred ca o luam razna cu atatea cumparaturi si optiuni!

DPN 4 iulie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinafilip spune:

Va multumesc ca m-ati "felicitat" pentru fetita. Am observat ca pe acest forum daca nu scrii zilnic nu esti bagat in seama, oricum va doresc sanatate la toate si bebei sanatosi.Probabil m-ati fi felicitat daca aveam baiat?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

Dragi burtici,

Sunt anormala daca nu inteleg fazele astea cu zane si catelusi pe pereti? N-am nici cea mai mica dorinta sa fac asta, poate si pentru ca ma gandesc ca oricum le-as face pentru mine, ca el, saracul, oricum nu poate aprecia abilitatile mele in design.

DPN 4 iulie 2011

sigur esti normala, e clar ca facem toate astea mai mult pentru noi si mai putin pentru bebici care oricum vor intelege abia mai tarziu ce-i cu zanele de pe pereti . Poate e mai bine sa mai creasca si in functie si de preferintele copilului sa amenajezi mai apoi camera........ dar chiar si asa eu nu m-am putut abtine , n-am exagerat, am zugravit camera un galben pal si am luat un tapet fix la nunata cu niste litere colorate si o rata pozitionate ici colo cu care voi imbraca un singur perete . Restul cand va mai creste sanatos sa fie

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
21+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinafilip

Va multumesc ca m-ati "felicitat" pentru fetita. Am observat ca pe acest forum daca nu scrii zilnic nu esti bagat in seama, oricum va doresc sanatate la toate si bebei sanatosi.Probabil m-ati fi felicitat daca aveam baiat?

18+

felicitari pentru fetita, doar nu te-ai suparat . Marturisesc ca la inceput am avut si eu sentimentul asta insa nu trebuie sa o iei personal , e clar ca intre cele care scriu mai des s-a creat deja o legatura care nu poate fi ignorata.

Felicitari pentru strumfita si multi

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
21+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Este adevarat este cel mai bine sa faci TT in sapt 18?
_
15+

Mergi la inceput