Strumfi si prichindei iulie-august 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Lisssa, am aflat ce am!Ce crezi ca ar putea sa fie, decat...2 baieti, desigur( am aflat mai demult).
Te rog, vreau sa te intreb ceva: prietena ta, ce fel de patut a luat pentru bebelusi.La gemeni, chiar este o problema
M-am tot uitat si nu prea am gasit nimic interesant.....

15+cu si

niciodata nu m-am gandit cum se culca gemenii ... super tema pentru acasa
cred ca mi-ar fi frica sa ii culc impreuna, desi cand sunt bb nu se invart/rasucesc ... hmmm ... chiar nu m-am gandit niciodata

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Am venit de la echo .....a ramas tot fetita ....are 13 cm si 142 grame.
statea turceste si cu o manuta in gurita.

Babyblue....de acord cu caruciorul.....asa gandesc si eu

16 + ........ cu

Bebe

O ,Arianna,ce frumos.
Ce smechera mica. Cum mai sa stai turceste?
Sa stii ca invidia nu mi-a trecut

15+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Am venit de la echo .....a ramas tot fetita ....are 13 cm si 142 grame.
statea turceste si cu o manuta in gurita.

Babyblue....de acord cu caruciorul.....asa gandesc si eu

16 + ........ cu

Bebe

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

In primul rand va multumesc din suflet celor care mi-ati adresat ieri urari pentru ziua Sophiei, sunteti niste dragute cu toatele! Nu-mi vine sa cred ca "bebelusa" mea a implinit 4 ani! O sa mai pun cateva poze in weekend, de la party cu copiii care o sa aibe loc sambata.

In al doilea rand, si eu vreau sa intaresc faptul ca "ignorarea" unor mesaje nu se face cu siguranta din rea vointa. Cine are oarece experienta pe forumuri precis s-a confuntat cu acest fenomen normal: si in universul asta virtual ies usor la iveala diferentele de experienta, personalitate, timp disponibil si interpretare, astfel incat, ca si in viata, nu suntem tratati tot timpul cu atentia care credem ca o meritam, oricat ne-am dori-o. Totul e sa nu o iei personal, mergem fiecare mai departe cum thread-ul, uneori mai dinamic, alteori mai pe tusa, dupa cum avem timp sau ceva de impartasit. Uite Alina, si eu ziceam fetelor acum cateva zile ca hai sa ne prezentam, sa ne cunoastem, si nimeni n-a "muscat", dar nu m-am suparat.

Va las acum ca sunt cam busy la serviciu. Pe curand,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 15+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

te contrazic ... multe fete au spus ca e o idee buna, dar nimeni nu a vrut sa inceapa
hai ca incep io:

Laura, din Iasi, 30 ani, casatorita de 6 ani(la naiba ... a trebuit sa ma gandesc ), un copil de 4 ani si un pic, economist (da' nu ma busiti cu intrebari de concedii si altele ), am o sora la pachet cu un nepotel si o nepotica. ardeleanca de fel, sotul oltean de fel, moldoveni prin locatia actuala. Leu, cu temperament de leu si cu loialitate de leu. si nu mai stiu ... da'mai zic pe parcurs

PS. la multi ani fetitei tale, sa creasca mare, frumoasa, sanatoasa si norocoasa.

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28
O ,Arianna,ce frumos.
Ce smechera mica. Cum mai sa stai turceste?
Sa stii ca invidia nu mi-a trecut

15+cu si

...dap turceste....si dr a zis :"uite turcoaica "
cand o sa iti vezi baietii nu ii mai dai nici pe 1 mil de fete ...ai sa vezi.

16 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

corry,da ,ii va culca impreuna pentru primele luni. A cumparat 2 patuturi identice,cand vor incepe sa se miste si sa se trezeasca ii va muta in patututri deparate,dar in primele luni impreuna. Cica asa i s-a recomandat ca sunt obisnuiti din burta

Cristi,si voi veti dormi cu ei sau in camera voastra? vei face naveta la alaptat??

Laura,adra,anaemi si restul cu copii acasa voi cum o sa faceti?

Mama de Ana si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna -ute

Am reusit sa intru si eu acum nitel. Sunt racita lemn, dureri de cap de nu va zic, abia de reusesc sa accept lumina in casa.
Ma simt foarte slabita, am baut numai apa azi, ca sincer nici sa nu vad altceva. Am dureri crunte de muschi, tipic pentru o raceala. Aaa, plus ca vocea e sub orice critica, abia de reusesc sa articulez 2 cuvinte, nici la telefon nu vorbesc din cauza asta.

am primit si raspunsul, destul de rapid, de la interviu, se pare ca nu le-am placut...in fine mi-au bagat faza ca nu am competentele tehnice necesare.Pentru mine a fost clar ca i-a deranjat ca nu am terminat doctoratul. si cred ca asta a fost motivul principal. (ca si cum competentele se schimba dintr-o data dupa ce primesti o bucata de hartie...dar in fine). Eu crezut ca a fost ok, insa se pare ca m-am inselat. Asta e, altii la rand.

In rest, felicit care stiu deja ce ascund in burtica. (creierul meu s-a defectat...nu mai are competentele tehnice necesare )

E clar odiseea baieteilor...sper totusi sa mai apara si ceva fetite curajoase

Merg sa mai imi innec amarul intr-o dusca de...apa

aaa, si la kg vad ca sunt constanta de ceva timp. Sfarsitul lunii a patra si diferenta de kilograme e de + 1.5 kg. S-o tin tot asa.

sper macar acum sa nu ma ingras in total mai mult de 10 kg.

Va pup pe toate. (am obosit crunt scriind acest mesaj )

Felicia,de pui Gabriel (23 Mai 2008) si 17+ cu bulina
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

Am avut o dicutie mai aprinsa acum cu sefa mea(care imi e si nasa de nunta si viitoare nasa a copilul,cand ma cununat nu era sefa mea)si printre altele i-am zis sa faca cum vrea ea ca oricum eu in 2 luni plec..si a fost foarte socata si dezamagina sa auda ca imi iau prenatal :(((

chestia asta ma adus intr-o stare de kk maxim...de 8 ani sunt in frima asta am muncit pe branci..am facut miiii de ore suplimentare neplatite ..compromisuri maxim...plus ca stie de cati ani ma chinui sa am un copil si cat de mult mi-l doresc...mi se pare sf... nu pot sa cred...asta e :(

17+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

imi pare sincer rau ca esti amarata ... nu le lasa sa te atinga, atat cat poti. ca si sefa e, cumva, logic ca vrea sa stai cat mai mult la munca. eventual, poti face un compromis - concediu prenatal de la 7 luni, apoi, atat cat poti si daca mai vrei, mai mergi la munca 2-3-4h/zi o perioada si va intelegeti voi cu plata.
o idee, ca sa impaci si capra si varza

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

asa

daca tot ne prezentam

eu am 29 de ani, dar nu mai dureaza mult, deci deocamdata sa stiti ca am 20 si ceva. si-s maritata de aproape 3 ani cu un mosneag care are 30, economista si traducatoare, mai nou si tricotez ca na, ce sa fac. sunt din mures, el e de aici din alba, si-i tot comentez ca m-a mutat in orasul asta mic.

si imi e cam stricata tasta C de asta lipseste litera asta destul de des

oricum am tastatura atasata la laptop, ca tastatura la laptop a rezolvat-o carol cu un pahar de apa.

mama de Carol (29.12.2008) si 19+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

adra,eu am 2 prietene cu patuturi de la Ikea si nici una dintre ele nu este multumita. Sunt ieftine si calitatea este cum este. Sunt bune pentru primul an,nu sunt rezistente deloc. Nici una nu mai folosesc patul acum la varsta copiilor de 2 ani.
Eu cred ca in patut se poate investi,Ana are un patut care ii va fi bun pana la 4-5 ani,dupa care in pat normal,nu cred ca am sa o las atat pe Ana in patut ca vine bb si il ia.
Deci noi ne-am hotarat:
vine mama la noi pentru 3 luni,din pacate mama sforaie de stie tot Chicagoul(e de la varsta plus ca e mai grasuna),asa ca vom dormi noi toti,inclusiv bb in camera ANei,care e cea mai mare si mama la noi in dormitor. Initial am vrut ca mama sa doarma cu Ana in camera,dar ne riscam ca Ana sa nu doarma toata noaptea . Sper sa nu fie vreo problema.
Pentru burtoasele care au deja copii,cum si unde veti dormi??

Mama de Ana si 21+

Dani are camera lui. bb va sta cu noi in camera. dar pentru ca imi cunosc puiul, vom schimba canapeau din sufra, cu una super comoda, in ideea ca si dani va dori sa doarma cu unul dintre parinti ... ce numai bb?

Poze Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput