Tigara electronica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Lali, nu e un singur magazin, sunt mai multe ok. Dispozitivul se alege in functie de obiceiurile de fumat (tragi mai mult fum odata sau nu, cat fumezi, cat de tari tigari, te intereseaza mai mult "throat hit" sau mai multa cantitate de vapori...ma rog). Sunt tigari din astea care sunt bune, din cautarile mele : Joye Ego, Joye 510 si DSE901. Unele magazine au unele, altele altele, eu nu am vazut magazin romanesc sa le aiba pe toate. Cel mai bine te interesezi de fiecare in parte si alegi in functie de ce stie sa faca.
Bateria se incarca la priza, la calculator sau in masina, in functie de ce incarcator iti cumperi. In general se vand pachete cu doua astfel de tigari ca sa ai rezerva pentru baterie si atomizor. Unele (de exemplu Ego) au baterii mari care te pot tine toata ziua, dar asta se reflecta si in marimea tigarii, e mai potrivit pentru barbati cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multumesc mult ianioana de explicatii.
Eu m-am lasat de fumat "traditional" acum vreo 9 ani. Adica am zis gata si gata a fost.

Din pacate parintii mei nu au aceeasi vointa (tata are ceva vointa, mama e la faza de "e treaba mea, ce te bagi tu, copile ?") dar au acum o efuziune asa pentru a reduce tigarile si ma gandesc ca e momentul potrivit sa le cumpar, poate reusesc sa se lase. Mai ales ca am fost cu tata pe la doctori si pentru el e obligatoriu. Probabil ca acel model Ego ar fi bun pentru el. Pentru mama trebuie sa gasesc ceva mai "fashion" ca asa e ea si un model mare si urat nu ar folosi.

Eu stiam ca se gasesc la farmacie. Tu de ce magazine vorbesti ?

Mergi la inceput

Lali, am auzit si eu ca ar exista la unele farmacii cat si la unele benzinarii, dar aceleasi surse ziceau ca-s mai scumpe si mai proaste, ca nu au consumabile la ele, etc. Nu stiu. Eu cat si toti cei pe care ii stiu ca si-au luat, am luat de la magazine online. Ca online am cercetat problema si am mers pe recomandarile lor.

Mergi la inceput

Multumesc pentru informatii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Puteti sa imi recomandati si mie o marca?

De exemplu http://www.vapori.ro - sunt bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyante spune:

Simona si eu sint curioasa daca a comandat cineva de pe site-ul mentionat de tine.

Eu sint fumatoare de tigara electronica de la sfirsitul lunii august 2010. Eu mi-am luat un DSE901 iar consortul un DSE510 dar cum lui nu i-a mers mi-a pasat mie si tigara lui si le-am fumat in functie de consumabilele pe care le aveam prin casa pentru ele. Sint comandate de pe un alt site dar nu stiu daca am voie sa pun link-ul.

Oricum la DSE510 m-au lasat bateriile (nu mai incarca curent suficient - le pun la incarcat si in 30 de minute imi arata ca-s incarcate dar la fumat nu ma tin mai mult de 2 ore). O alta problema este ca nu mai gasesc atomizoare pentru ele de vreo luna. Initial am crezut ca este problema celor de la care comand eu dar am sunat si la altii si se pare ca au ceva probleme cu importurile. Mie, cei de la care comand, mi-au spus ca au transportul oprit in vama pentru controale de la Ministerul Sanatatii care ar analiza in principal din ce e facut e-lichidul. Si pe site-ul mentionat de tine scrie la fiecare produs ca va fi disponibil de pe 7 martie. Chiar sint curioasa daca de pe 7 martie devin disponibile. Eu am ramas si fara e-lichid si as vrea sa-mi cumpar un EGO care este aparuta mai recent.

Mergi la inceput

Sirimie, eu nu stiu despre site-ul acela. Am referinte bune despre trei site-uri diferite (daca vrei ti le dau pe pm) si atat. Probabil ca sunt si altele ok, nu stiu.

Mergi la inceput

As vrea si eu site-urile acele pe PM, inaioana.

M-am uitat pe site-ul dat de simona si m-a dezamagit faptul ca sunt made in China. As incerca sa caut produse in alta parte. Am eu un pitic pe creier...

Mergi la inceput

Lali, toate sunt facute in China, e vorba de doua firme mari Sailebao si Joyetech.Problema e ca tot in China sunt facute si toate copiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyante spune:

Mai exista si modelul Gamucci care este facut in UK. Da un search dupa gamucci romania si vei gasi site-ul. Costa aproape dublu si chiar nu stiu daca merita investitia. Si ceea ce se comercializeaza la noi sint modele mai vechi. Citisem un articol anul trecut ca in UK a aparut un model mai nou (de dimensiuni mai mici si cu baterie mai puternica) dar la noi nu exista inca.

Oricum, tigara electronica este inventata de chinezi. Pe site-ul dat de Simona produsele par chiar a fi importate de la Sailebao. Ce mi-a placut mie pe site-ul mentionat este ca a fost singurul unde am gasit in detaliu explicatii in ceea ce priveste compozitia e-lichidelor.

Mergi la inceput