Tigara electronica
Poate cineva spune impresii despre tigara electronica? E buna de lasat de fumat? E nociva?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Raspunsuri
Anca Wish spune:
I-am cumparat sotului meu de Craciun, dar nu l-a satisfacut
Tragea 2,3 fumuri din ea, dupa care isi aprindea una normala.
El fumeaza aproape 3 pachete/zi si poate si asta e un motiv. De fapt, cred ca-i lipseste dorinta si determinarea in a fuma altceva, de a fuma mai putin sau chiar de a se lasa.
Elle_seb spune:
E naspa, nesatisfacatoare, e ca si cand ai face sex cu un vibrator. ![]()
_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau
Burtocika spune:
Cumnatul meu s-a lasat de fumat in 2-3 saptamani cu tigara electronica, iar acum am doi colegi in birou care incearca sa se lase, deocamdata nu i-am vazut foarte nefericiti ...
14+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
rall spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Elle_seb E naspa, nesatisfacatoare, e ca si cand ai face sex cu un vibrator. |
Ma faci sa ma gandesc sa ma apuc de fumat, daca e asa nesatisfacator
daniela_b spune:
| citat din mesajul lui sirimie E nociva? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Simona, sper sa nu interpretezi gresit mesajul meu:
La o cautare simpla, care functioneaza si fara ca userul sa fie logat, am gasit 4 subiecte, nearhivate in legatura cu tigara electronica.
Suficient material de lamurire.
De ce scriu mesajul asta:
ma nedumireste si ma intriga: functioneaza sau nu bulina rosie care alearga ( alergareata) in semnatura moderatorului Marius?
Zice:
:bulina rosie alergareata:
And always remember
:Bulina rosie alergareata:
Follow the rules
:bulina rosie alergareata:
Use "Search" before posting
:Bulina rosie alergareata:
LE: si ca sa nu incalc regulamentul, am editat si pus totul cu litere mici de offtopic sa nu "spam the bord"...o, tre' fug
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Elle_seb spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Ma faci sa ma gandesc sa ma apuc de fumat, daca e asa nesatisfacator |
Nah, asta a fost senzatia mea cand am tras dintr-o tigara electronica.
Numai vointa te ajuta sa te lasi de fumat, toti inlocuitorii astia nu fac 2 bani fara vointa. Eu m-am lasat acum 1 an de fumat, fara tigara electronica (bine, apoi m-am apucat iar, dupa vreo 4 luni de abstinenta
_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau
diannaalex spune:
Cumnatul meu a incercat tigara electonica dar fara rezultate, efecete secundare nu are contine nicotina terapeutica se pune l,a incarcat se lasa o noapte intrega si cand tragi din ea scoate fum dar nu miroase. Eu m-am lasat de fumat fara nimic pur si simplu. Acum daca mai fumez o tigara sau 2 pe luna cand si cand.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
sirimie spune:
Exista niste zvonuri ca unele tigari electronice nu sunt sanatoase, ca ar contine nu stiu ce substante. Exista un clasament, care sunt sanatoase si care nu, a cautat cineva?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
daniela_b spune:
| citat din mesajul lui sirimie Exista un clasament, care sunt sanatoase si care nu, a cautat cineva? Multumesc frumos pentru raspunsuri! Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Multumesc si eu pentru ignorare. Bine faceai de citeai.
Ok.
No problemo.
Da "cautare" din stinga.
Poate(totusi) gasesti raspuns la intrebarea ta.
Poate (o fi cautat) cineva.
Daca nu: tine minte trei cuvinte, in legatura cu tigara electronica? :
1. NU este nesanatoasa.
2 ( mai usoara): poti fuma.
3. (supersimplu) DA
the end
hei, dar cine sint eu ?sa-ti spun ce sa faci si ce sa nu faci.
Simona, orice alegere in legatura cu viata, te priveste si este o alegere intima.
Scuza-ma ca am indraznit.

As if.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii