Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(17)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ana si io cred la fel. Fac producatorii o gramada de bani!

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Legat de vaccin, nasa lui Piersicuta detine un lant de farmacii in Buc si mi-a spus ca ea nu le-a facut niciun vaccin copiilor, decat ce au primit in spital, la nastere(amandoi sunt la scoala). Si ca toate noile vaccinuri sunt doar o mare afacere. La fel si despre medicii de familie si pediatri, care toti sunt cumparati de producatorii de medicamente.
In fine, eu voi continua cu schema de la stat. Luni aveam program de vaccin. Dc bebe e bolnav, ce fac?

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

sugu la pediatra noastra e mereu aglomerat, dar am observat ca dimineatza e liber, eu Am avut la 10 dimineatza si nu era nimeni in sala de asteptare ci doar o fetita in cabinet si dupa mine nu era nimeni.dupa-amiaza e super aglomerat ca sunt multe urgente, si se intarzie mereu. asa ca de acum imi fac programare numai dimineatza si ne consulta si pe indelete (am stat 40 de minute in cabinet)

simona si robert prefera partea dreapta , si el isi intoarce bine capul dintr-o parte in alta dar prefera dreapta. sotul zice ca il pun eu pe umarul stang mereu, s-a obisnuit sa intoarca capul spre dreapta.

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Multumim mult!
Voi ce-ati facut? Ati repetat urocultura azi? Sa dea Dumnezeu sa iasa negativa!

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Ana, multa sanatate lui Piersicuta!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

Maine repetam. Si abia maine ajungem si la pediatru. Iar nu s-a putut azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

salutare dragelor,

Adi, Dana, , multumesc pentru sfaturile referitoare la statul pe burtica. Eu am cam evitat sa o pun pe clara pentru ca vomita in jet la presiune pe cavitatea toracica. O sa incerc inainte de masa, dar atunci nu prea ii arde de exercitii... multumesc inca o data...
Ana, sanatate multa lui Daviducu. Daca iei nebulizatorul poti sa incerci sa-i faci aerosoli cu ser; eva nu sta cu masca pe mutrita, dar pediatrul mi-a zis sa-i tin cat mai aproape de nasuc si se pare ca functioneaza...
Cred ca ma ii fac si eu cateva sedinte evei, ca a venit cu mucisori de la gradi si se trezeste noaptea din cauza de nas infundat. Azi noapte am facut "schimb" de copii, eu am dormit cu eva si tati cu clara. S-a trezit tati foarte odihnit, bebelusa doarme muuult mai bine ca soru-sa...

Va las cateva poze de la botez, eu am fost cam nemultumita de ele, dar mai strangem de la prieteni...

https://picasaweb.google.com/sorina.ignat/BotezClara#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

superbe puficele! sa va traisca si sa fie sanatoase si fericite!

de Antoniu -David 03/04/2003 Natalia-Ioana 22/12/2010
[url=https://picasaweb.google.com/105006671541439377646/NataliaIoanaDANA26?feat=directlink][poze/url]

Mergi la inceput

ce tantalaie suntam uitat sa salvez modificarile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

salutare dragelor,

Adi, Dana, , multumesc pentru sfaturile referitoare la statul pe burtica. Eu am cam evitat sa o pun pe clara pentru ca vomita in jet la presiune pe cavitatea toracica. O sa incerc inainte de masa, dar atunci nu prea ii arde de exercitii... multumesc inca o data...
Ana, sanatate multa lui Daviducu. Daca iei nebulizatorul poti sa incerci sa-i faci aerosoli cu ser; eva nu sta cu masca pe mutrita, dar pediatrul mi-a zis sa-i tin cat mai aproape de nasuc si se pare ca functioneaza...
Cred ca ma ii fac si eu cateva sedinte evei, ca a venit cu mucisori de la gradi si se trezeste noaptea din cauza de nas infundat. Azi noapte am facut "schimb" de copii, eu am dormit cu eva si tati cu clara. S-a trezit tati foarte odihnit, bebelusa doarme muuult mai bine ca soru-sa...

Va las cateva poze de la botez, eu am fost cam nemultumita de ele, dar mai strangem de la prieteni...

Mami de EVA (28.11.2007) si CLARA (10.12.2010)

da v-ati distrat pe cinste!frumoase pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Citat:
citat din mesajul lui DANA26

Citat:
citat din mesajul lui TINKER_BELL

salutare dragelor,

da v-ati distrat pe cinste!frumoase pozele

de Antoniu -David 03/04/2003 Natalia-Ioana 22/12/2010
poze

Nu sunt prea reusite pozele, au fost facute de un dj multilateral dezvoltat, cu preocupari "artistice"... m-am cam necajit aseara cand le-am vazut, dar mi-a trecut....
A fost tambalau mare la botez, ultimii invitati au plecat de dimineata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ral-eli, f faina melodia. Am luat si filmul azi din cauza ei.
Alina, ma bucur ca sunteti bine. Nu stiu de ce nu am reusit sa vad pozele... imi cere sa ma autentific.
Sorina, ai niste printese superbe!! (cum am mai spus :)) Sa va traiasca micuta crestina!
Ana, multa sanatate! Eu stiu ca vaccinul nu se face decat daca bb e sanatos. Cel mai bine ar fi sa amani, oricat de slaba e manifestarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Dana, felicitari pentru rezultatele bune! Probabil de-acum urmeaza numai progrese rapide!
Adi, cred ca vom gasi un bazin ok si aproape de casa. Problema sunt mai mult instructorii de inot. Cel putin asta a fost problema ridicata de sot. Dar e un subiect nediscutat inca, asteptam sa vedem cum se aranjeaza lucrurile in viitorul apropiat si in functie de asta hotaram.
Sorina, deci ati inceput gradi.

Mergi la inceput