Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(17)
Raspunsuri - Pagina 15
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Aa! Si daca bebica nu vrea sa se sustina in maini pe burta, si prefera "picatul in nas", se poate rula un prosop si pus sub pieptul lui bebe (astfel incat sa nu stea cu barbia in el, sa ii sustina practic umerii) si incercat asa sa il pui pe burtica. Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
Multumim de pont!
ral_eli spune:
citat din mesajul lui danaint Aa! Si daca bebica nu vrea sa se sustina in maini pe burta, si prefera "picatul in nas", se poate rula un prosop si pus sub pieptul lui bebe (astfel incat sa nu stea cu barbia in el, sa ii sustina practic umerii) si incercat asa sa il pui pe burtica. Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
dana, multumesc mult pt pont!
mami de Robert Petru
poze
ana_o spune:
Dana, super vestile de la dr.! Ti-am zis eu ca ai baiat voinic!
Abia l-am adormit pe copil, e agitat si transpira rece. La fel si data trecuta a transpirat. Am comandat nebulizator de la Omron, sa-l am la nevoie. Observ ca nu e primul bebe care a racit dupa botez. Of...
Sper sa ne facem bine rpd.
geniusamb spune:
am barlogul
Azi am facut vaccin, copil cuminte, plans numai la intepatura, apoi a uitat rapid durerea
Acum l am adormit, speram sa tina macar juma de ora
Ieri a venit pediatra cealalta, a spus ca nu se aude nimic la plamani, nu are rosu in gat. Nu a mai tusit azi, sper sa fie ok si mai ales, sa nu facem febra de la vaccin
Ne a spus sa mai asteptam cu diversificarea pana dupa 5 luni, ca a luat binein greutate deci nu avem motive sa introducem altceva , chiar dc papa LP si LM cam in proportii egale.. Cu tot schinduful, nu vad o crestere a productiei de laptic..
In rest suntem ok, papam bine, suntem certati cu somnul ziua, vorbim de cum ne trezim si pana adormim
Ana, sanatate lui Daviducu mic
Mai voiam sa spun ceva dar am uitat
Mama ce m am emotionat cand am vazut odiseea de nov dec 2011
Ana, mami fericita Matei [b] (1.11.2010)
simona-maris spune:
Salutare, fetili! Ce frumos e afara, in sfarsit
Ieri am vaccinat Bobita, nu a plans deloc, pt ca am luat un bibe cu laptic si l-am mufat imediat dupa vaccin, pana sa isi dea seama ca trebuie sa planga. L-am pacalit!
Nici o reactie la vaccin. Doar ca nu am mai papat asa mult.
Elfica, Bobita papa enormmm... 2-300 la o masa... si are 6 mese pe zi. Si dr mi-a zis sa ii pun faina de cereale in lapticul meu dat seara la bibe. Si eu nu am sa fac asa. A luat luna asta 800, deci ff bine, la ce sa ii dau cereale? Dupa 6 luni incep ! Am zis ..
Ana sanatate la amnadoi, frumosilor!
Si acum paranoia : Bobita sta putin cu caputul in dreapta. Nu mereu, dar se vede ca are o preferinta. Capul il intoarce ff usor si stand pe burta, in amandoua partile,, dar cand il iau de umeri, pac..se inclina caputul in dreapta..Dr a zis ca nu are nimic, dar s-a uitat la el 15 sec
Simona, si bucuria noastra Stefan ( 1 11 2010)
ana_o spune:
Multumim mult!
Voi ce-ati facut? Ati repetat urocultura azi? Sa dea Dumnezeu sa iasa negativa!
citat din mesajul lui beatrice75 Ana, multa sanatate lui Piersicuta! |
sugubina spune:
Buna iepurasele,
ana_o multa sanatate lu David.
Ne-am programat si noi la dr, deabia lunea viitoare pe 14 are loc-pt vaccin.Pana atunci merg luni pe 7 la cardiologie pt mine, poate mai scap de pastilele de tensiune.
Am fost afara paana in parc, am profitat de suarele asta cu dinti, am venit super obosita. Ele au fost cumintele, au dormit tot drumu, si in fata blocului Ilinca s-a pus pe latrat-parca a simtit.
geniusamb cu ce ti-a zis pediatra sa incepi diversificare? Ca si noi ca tine tot cu combinatie LM LP suntem.
Simona chiar ca manca muult! Iti ia bine in greutate asa ca nu prea are logica sa ii bagi cereale seara depeacum. Ca se pufoseaza.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ana_o spune:
Legat de vaccin, nasa lui Piersicuta detine un lant de farmacii in Buc si mi-a spus ca ea nu le-a facut niciun vaccin copiilor, decat ce au primit in spital, la nastere(amandoi sunt la scoala). Si ca toate noile vaccinuri sunt doar o mare afacere. La fel si despre medicii de familie si pediatri, care toti sunt cumparati de producatorii de medicamente.
In fine, eu voi continua cu schema de la stat. Luni aveam program de vaccin. Dc bebe e bolnav, ce fac?
geniusamb spune:
waww Simona!! ce bine papa bb Stefan!! la noi cand papa Matei 240 ml e petrecere in familie si mie mi se pare k bb al meu isi tine capul putin intr o parte dar asta pt ca ieri m a intrebat doctorita.. l am urmarit pana azi si cred ca e putina paranoia (are un hemangiom mic la gat, insa doctorita spune ca o sa se resoarba-nu e vizibil,e cat un bob de linte, se simte numai la palpat)
Sugubina, mi a zis in mare fiindca vom discuta in detaliu luna viitoare : cereale , suc de morcovi, mar copt, supa de albitura+morcov (doar zeama, apoi un piure subtire si in ultima instanta mai gros). Mi a spus ca e un fel de joaca, in nici un caz nu vom inlocui o masa intreaga cu alte alimente decat lapte. Testam ce i place si ce nu..
Ana, eu as amana putin vaccinul pana David e ok... Pentru linistea mea pt k doctorita ne a spus ieri (Matei tusea) ca vaccinul este contraindicat daca bb sufera de o boala cronica sau, ma rog, in forma agravata.. Si DA, si eu cred ca intreaga piata a farmaceuticelor este o mare afacere din care castiga cativa producatori. E ceva mai amplu decat piata drogurilor intrucat e perfect legala.. Dar asta e o alta discutie.
MErgem si noi pe schema de stat si sper sa ne ajute Doamne Doamne sa fim sanatosi in continuare.. In Romania numai in spitale sa nu ajungi