Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(17)
Raspunsuri - Pagina 13
martutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Eu am fost certata de Lucasel vreo juma de ora, si nu stiu de ce mi-a tot vorbit f serios, si uitindu-se in ochii mei... Cand il mai intrebam ceva, sarea repede sa imi zica "hu hu huuu" pe cel mai serios ton din lume. apoi a adormit Mami de Lucas Petru (27.10.2010) |
bravo Lucas...mami sa-ti iei dictionarul data viitoare
martutza spune:
Beatrice sper ca maine sa fie cu noroc si sa va primeasca.Despre scaun...nu am luat inca..prin aprilie iau sa o pun in el inainte sa incep diversificarea...sa se obisnuiasca cu el si statul pe el mai mult timp.
doamna "Esca"...am pus cateva poze pe webshots de cand era Vic la 11 luni cu primele progrese marcante si un album cu mandra de la botez uite AICI.
aveam mai multe dar le-am sters dupa ce am obs ca cineva descarca pozele mele.Am mai pus eu anul treecut in febr filmulete cu el facand puzzle din lemn si citind literele si am fost acuzata de unele mamici ca fortez copilul...lucru total neadavart...fimiu e un curios si daca intreaba ce e aia eu ii spun...asa si cu literele...si la 3 ani le stia deja pe toate ,bineinteles litere mari de tipar...nu am fortat nota...dar mai avem timp sa vorbim de puzzle..Oricum intr-o sapt-doua le sterg si pe astea.Voi incerca sa pun in albume la ursuleti cateva poze cu Claudia la 1 zi/1luna/2 luni,etc.
fug sa culc junioru si apoi sa mai dau mandrei sa suga pe la 11 si in sfarsit naniiii..pana pe la 4-5 cand va binevoi mandra sa se trezeasca pentru tzitzi.
Noapte usoara.
Vasari spune:
Martutza, am vazut puii, tare scumpi, sa-ti traiasca!!
Am vazut si cand a inceput Victor sa mearga... m-a apucat nostalgia, dar rau!:))
Aici sunt primii pasi ai Mariei, chiar primii, la 10 luni.:)
adipapazi spune:
hai salutare,
citii tot ce scriserati.
bravegirl, ana_0, felicitari pt botez, superba corina, as usual, si bebelul. ana, asteptam poze.
vasari, nepoatele mele au invatat sa inoate la floreasca la 4 ani, bazin din care nu au luat niciun microb, iar sora-mea e madam domestos, crede-ma, ca e medic stomatolog de copii la facultatea de medicina. poti incerca acolo. cica mai e curat si la piscina la medlife.
ana_o, si pe ioachimul nostru il keama dimitrrie!
danaint, felicitari pt cele 2 kg!
olgutik, dar ce ne facem ca exista bebei vaccinati cu rotarix care fac in continuare infestare cu rotarix?
doura, si noi suntem la scutece no 4!
anymona, imi poti da un pm cu tel kinetoterapeutului?
legat de intarcat, intr-adevar, mare depresie si pe capul meu. cand am inceput sa nu mai am lapte pt amandoi, ioakim zgaria sanul cu mainile si cand ii dadeam bibe, il scuipa si cauta disperat sanul. am bocit de m-am omorat. e foarte greu, si acum ii alaptez de 2 ori/zi, dar ce sa fac? hormoni in fiv, hormoni in sarcina, sa mai dau si alt galactogyl dupa cele 26 de cutii mancate deja ... ajung la balamuc! se rasuceste parhon in mormant!
legat de tinutul capului, subscriu sa nu va panicati. si noua ni s-a spus asta la controlul neurologic de 3 luni (care se face la prematuri), ni s-a spus sa asteptam controlul urmator sa vdm cum decurg lucrurile. eu i-am pus pe bebei pe burta zilnic cu jucarii in fata, i-am masat pe spate mai ales la gat si se vede considerabil progresul. deja se tin numai pe palme, nu pe brate/antebrate. si ai mei merg daca ii tin de axile. asta am incercat-o pt ca ne-a zis o nebuna ca au parapareza fiindca nu fac "pasii de cosmonaut". o tembela. i-am filmat si imi vine sa-i trimit dementei filmuletzul. so, potolez-vous!
ioakim e nervos in continuare, mai greu cu papatul, abia am ajuns la 800 ml azi. nu ii ies dintii, l-a consultat sorela, ca va spusei ca e stomoatolog (pedodontie). tot ea mi-a spus ca nu exista ca bebeii sa faca febra de la iesituil dintilor, ca e folclor curat.pt alinarea durerilor, tot gelurile alea, jucariile de la frigider si uns locul cu un betigas de urechi muiat in xilina.
am obosit tare rau azi, dar macar i-am scos 2 ore.
fug la nani. socrela are parastas si sunt cam busy ziua. niciun masaj azi si maine.morala: profitati si exploatati pe toata lumea, face tare bine la dipsozitia mamei!
ma incap niste blugi de dinainte de sarcina. ceea ce nu inseamna ca ma simt si bine in ei. dar totusi, e ceva!
adipapazi spune:
olgutik, cu rotavirus, rectific.
nici eu nu ma grabesc cu diversificarea. oricum, un lucru e cert: voi introduce intai legumele, apoi fructele. dupa 5 luni. enzimele pt digerarea leguimelor se formeaza in stomac dupa 5 luni. cum ai mei au fost prematuri, sa vaz cum fac. sapt viitoare am si neurologicul, vine si pediatra, facem si infanrixul. basca ca luna asta refacem transfontanelara si soldu. plus ca io ma duc cu hemoroidu. plus ca daddy pleaca 5 nopti. wish me luck!
ana_o spune:
Adi, esti in priza(adica activa, deja), so eu cred ca vei face fata cu bine agitatiei. Si cu mult optimism, toate se vor termina super mega bine! Wish u luck!
Alina, nu am putut vizualiza filmuletul.:(
Marta, abia astept momentul ala... sa-mi vad Piersicuta facand primii pasi. Sper sa fim pe faza si sa putem macar fotografia. Ai 2 pui tare scumpi.
Am lasat si eu mesaj la brumarei. Ce frumos ca le incurajam. Vor trece si ele prin atatea momente grele... Hai ca ma apuca melancolia.
Va las, va pup, sa aveti somn linistit si odihnitor!
bb_alinus spune:
Ola ursuleti si ursulete!
Nu stiu daca ne mai tineti minte sau ne mai pastrati in odisee dar mai dam si noi pe aici, e drept ca mai rarutz.
Suntem bine, dolofanele, peste 7 kile si foarte energice. Avem cateva poze noi la semnatura.
Suntem la san, nici un gram de completare si ma bucur tare mult. Avem de gand sa nu incepem diversificarea inainte de 6 luni. E drept ca mancam la cerere de multe ori, in general cam la 3 ore, nu rezistam mai mult ca suntem tare pofticioase. Inca ne mai trezim noaptea de vreo 2-3 ori dar nici nu ma astept sa se regleze inainte de diversificare.
Cam atat despre noi, sper sa apuc sa intru ceva mai des.
Ca tot v-am auzit vorbind de colacei ne-am luat si noi unul ( mai demult, cred ca acum vreo 2 luni deja) insa nu ne place deloc, nu stiu de ce barbia nu ii sta bine si parca ii intra apa....
Vasari vai ce frumos moment cu primii pasi. Iar Maria o dulceeee!
Beatrice ce ai facut cu vaccinul?
Sa nu uit: felicitari micilor crestini! Noi o sa facem botezul prin septembrie, cred ca o sa fim ultimii de pe aici:))
Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010
POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
ral_eli spune:
'neatza barlog
va invit la un lapte fierbinte cu cacao.
noi ne-am facut de acum program : indiferent la ce ora se culca seara (ora de somn de seara e inca dupa cum bate vantul ) dimineatza se trezeste la 7.
si noi suntem la numarul 4, doar ca cei de la babylove sunt mai mari decat pampersi si abia de ieri ii pun numarul 4.
eu din motive de epuizare fizica+nesomn+caderea parului ca la balamuc mia aveam putin si dadeam in depresie (la 3,5 luni de la nastere) asa incat am decis sa stau ca o cucoana in varful patului si sa ma ocup doar de bebe si cat doarme bebe sau e la san ma uit la filme. nu m-am uitat la asa multe filme din vreme studentiei si e super fain
ahh si m-am indragostit ieri de melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=fkMzfPj_w-Y . o pun pe repeat de aseara. bebe vad ca-i place se uita f interesat la laptop
mami de Robert Petru
poze
ral_eli spune:
martutza sunt deliciosi copiii tai.
alinavaii ce frumos!primii pasi inregistrati
mami de Robert Petru
poze
ana_o spune:
ral_eli, chiar as avea nevoie de-o cana fierbinte cu lapte. ms! am un rosu-n gat de zile mari. si cred ca si puiul a racit, e infundat si tuseste. dar sec, asa... ca si cand s-ar ineca. Of!
Buna dimineata all!