Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Ooh! Odisee noua de nov-dec!! Eu anu trecut am aflat de Lucasel pe 15 martie!! Ce de amintiri si emotii au fost in anul asta!

Anymona, da si pe noi ne pune sa pasim. Inca nu ne iese decat asa cate un pas timid, dar invatam noi Cu capul insa am facut reale progrese, de unde era molusca pana de curand acum si-l tine foarte bine, drept, o placere sa il vad doar cand e f obosit il mai tremura si cauta sprijin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hihi, si eu cam tot pe vremea asta am aflat cu stupoare de Vlad Taman cand renuntasem la ideea de a mai avea un bebe

Ma uit la Sophie si nu stiu cand au trecut trei ani de cand o am, Nu stiu cand au trecut patru luni de cand l-am nascut pe Vlad...ma seaca timpul asta, prea repede trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Beatrice, sunt asa multe moduri de diversificare! Mai bine studiezi tu si iti faci schema proprie. Citesti despre alergii, studiezi schema alimentelor permise, le introduci pe rand, la intervalul ala de 3-4 zile si asta e.:)
Eu de exemplu am inceput cu leguma pasata si amestecata cu LM ca sa fie un gust familiar.

Deci variante cat incape, numai sa accepte si copilul. Maria nici cu noi la masa nu avea pofta de nimic! Asa ca am tot lecturat, am tot gatit, am mancat si noi numai dietetic si mancare de copii, pana s-a autodiversificat. Sincer, caz mai rau ca al nostru nu am pomenit. Abia la 1 an jumatate manca acceptabil. Poate mai povestesc daca mai vad pe cineva cu probleme asa "grave".:)

Cu alaptatul, e o relatie in care sunt doua persoane si amandoua trebuie sa fie in armonie. Daca bb nu mai vrea se incheie alaptatul (asta am auzit f rar, Anymona ); la fel, daca mama nu mai poate. Eu la un moment dat nu am mai putut si i-am spus, dar a fost din suflet si foarte adevarat. Copiii ne simt foarte bine. De atunci nici n-a mai cerut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Olga, stiu... Cand era Maria mica ma chinuiam sa retin clipa si speram sa fac timpul sa curga ff incet daca sunt atenta.:))

A, si am mai citit ceva interesant, dar nu retin unde: copiii pot refuza diversificarea daca au fond alergenic. Ar fi cazul nostru, asta ca sa gasesc o "scuza" Mariei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sa vedem ce ne zice dr cu diversificarea, dar la mine a ajuns sa fie alaptat exclusiv cu LP, so....am facut si eu comanda de schinduff, pt a ma relacta, dar nimic, va trebui sa mai comand altundeva.
Ana, la noi e greu, decat sa-l stiu pe bebe cu o bacterie in corp care ar putea sa-i afecteze intregul organism, mai bine antibiotice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

beatrice la bacterie normal ca trebuie antibiotic..asta nu se duce singura ...sa speram ca nu o are .

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

dosita bine ai revenit
doura, ana eu visez la intarcat din prima zi de alaptat. la mine a fost un chin: primele 3 sapt a stat non-stop la san, pana si cand mancam stateam cu el la san.noaptea atipeam cate 10 minute apoi iar alaptat cate o ora, 2, fara numar. prima data cand a dormit 3 ore legate, pe la o luna asa, am fost cu el la doctor am crezut ca e bolnav.
acum e mai bine , noaptea doarme cate 5/6 ore legate iar ziua la o ora, 2 cere papa; foarte rar papa la 3 ore.dar crestem noi mari si e din ce in ce mai bine dar s-a acumulat oboseala si chiar daca dorm 5 ore tot rupta ma trezesc. dar si acum mai am nopti in care ma trezesc speriata ca nu-l am in brate si numai tin minte cand l-am pus in pat.

deci visez la intarcat (pe la 8,9 luni zic eu), mai visez la o baie in cada cu spuma in care sa stau pana mi se increteste pielea, visez sa mananc impreuna cu sotul si nu pe rand si sa savurez mancarea...
vise neica....

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Ral-eli vinea ea si vremea aia....si eu visez sa dorm pe burta si sa mananc in tihna, sa savurez mancarea, cu toate ca David e destul de cuminte, chiar daca noaptea mancam la 3-4 ore, mai avem si cate o zi exceptie cand doarme 7-8 ore legate, dar e ok. M-am obisnuit si cu trezirile si ziua mai atipesc si eu cu el, chiar daca doarme numai 15-30 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna ziua Bucuresti, Buna ziua Romania,

Azi suntem singure noi trei fetele. Adica io Andrea Esca si Puficile.
Am tot ars-o prin patucin, la bibi si la titi pan la orele 14 !

Acu a venit unkiu la ele si am scapat putin, il las sa le dea bibe si sa se joace cu ele.

Vasari am notat linkurile tale, alaturi de alte info de diversificare. Ma apuc de studiat temeinic, vad si parerea doctoritei noastre si voi lua o decizie. Multumesc!

martutza draga mea da dezvoltat e Victoras! A mers repede, s-a intors repede! Ce mai, super kid! Felicitari! O sa pun si poze cand o sa imi faca cineva sa arat si eu bine, va tiu la curent.Pune si tu poze cu puii tei ca nu te vazui pe albumu cu ursuleti.

Olgu -ti-am dat mail cu poze cu bebe; il cheama Dragos Alexandru/check mail. Am intrat si pe linku tau si e super interesant, merci!

Azi fac un an de cand nu am mai avut ciclu..asta fuse utlimu si dupa am aflat de pufice.Chiar..ce trece timpu. Cred uneori si ma vad fixata asa undeva in vara, cu burtoiul cel imens plin de bebei - imobilizata la pat si cu dureri la fiecare miscare..

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonik1986 spune:

Buna! In sfarsit pot sa scriu si sa va citesc...am lipsit pentru ca am avut pc-ul stricat...sa vad acum daca pot sa recuperez, ca e cam mult si bebe e activ ziua, tot des mananca, cred din cauza ca nu-mi goleste sanii si noaptea tot de mai trezeste de vreo 2 ori dar nu intotdeauna. Mi-a luat bine in greutate, acum are 7.50 kg.
pe toate

Mergi la inceput