Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(17)
Raspunsuri - Pagina 10
douradoudou spune:
ana, in primul rand u back..
in al 2lea: si maysaa este exact ca davidutzul: vrea sa stea in fund mereu altfel incepetipatul sau plansul si se zbate ma impinge ma loveste ..pe spate daca sta incearca sa se ridice ea ...dar nu poate singura
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
danaint spune:
Ana e bine ca vrea in fund doar. Lucas de vreo saptamana vrea doar avionas adica tinut de la subsuori, deasupra capului meu, in timp ce fac vaaajjj, vaaajj. Cum il las jos, cum urla e drept, nu are 9 kg, dar cele aproape 6 tot se simt
Acuma cu tinutul in fundulet, nu stiu ce sa zic. Kineto il mai pune in timpul exercitiilor, si il lauda ca sta singur, sustinut in manute, se propteste cu ele in fata. La inceput m-am panicat ca il pune si asa, dar am facut cu mai multi si toti il pun... E drept ca nu mult timp... Recunosc ca si eu il mai tin, si ii place...
ana_o spune:
EU!!!! La asta ma gandesc mereu... Nu pot concepe c-o sa vina ziua aia.
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou girlseu ma gandeam zilee astea la ceva: cand maysaa nu o sa mai vrea sa fie alaptata eu cred ca intru in depresie..chiar daca o sa aibe 2 ani..voi simtiti a fel???? alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
ana_o spune:
Dana,. ma gandesc ca dc il pune kt in fundulet, atunci e ok, nu? Ca sa nu-mi mai fac griji ca e prea devreme si poate-i face rau.... Vad ca suntem mai multe in situatia asta. Doura, Mysaa de cand a inceput?
ana_o spune:
Fetelor, a inceput odiseea brumareilor de nov-dec 2011. Mi-au dat lacrimile... abia sunt la prima pagina.
anymona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_o EU!!!! La asta ma gandesc mereu... Nu pot concepe c-o sa vina ziua aia.
Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
si eu!!!!! Clara nu a mai vrut de la 6 luni desi eu aveam muuuult laptic. A fost cumplit!!!! Cateva zile nu m-am putut opri din plans. Am tot incercat, dar degeaba...era foarte hotarata :(. Sper sa nu faca la fel si Robert. Nici nu concep sa renunte mai devreme de un an - un an jumate. Mai ales ca el e si prematur si a recuperat foarte bine doar cu LM
Nici al meu nu isi tine capsorul bine inca, asta fiind un motiv pt care am inceput kineto la recomandarea neurologului. Cu toate astea si el vrea numai in fundulet cu fata spre lume. Nu mai suporta pozitia pe spate. Eu il mai pacalesc punandu-l in marsupiu cu spatele la mine. Si ne plimbam asa prin casa cate o ora - doua de vreo trei ori pe zi. Am facut poteca....
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
Joy21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_o EU!!!! La asta ma gandesc mereu... Nu pot concepe c-o sa vina ziua aia.
Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Dragelor, slabe sanse sa se intarce copilul singur dupa 1 an. Deci intiativa de intarcare va tb sa vina din partea voastra. Si sunt sigura ca veti lua aceasta hotarare cand veti fi amandoi pregatiti, iar asta poate sa insemne si la 3 ani Iar pana la acea varsta veti descopeti nenumarate alte feluri de a va arata tandretea, apropierea, intimitatea. Deci va fi bine si frumos. Bucurati-va de momentele de acum si fiti sigure pe masura ce cresc ursuletii nostri vin alte momente, fiecare unice si de neegalat in felul lor
anymona spune:
citat din mesajul lui ana_o Dana,. ma gandesc ca dc il pune kt in fundulet, atunci e ok, nu? Ca sa nu-mi mai fac griji ca e prea devreme si poate-i face rau.... Vad ca suntem mai multe in situatia asta. Doura, Mysaa de cand a inceput? Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Pe R il pune kineto chiar sa paseasca. Il tine de subsuori si face cativa pasi. Prima data m-am ingrozit cand am vazut-o apoi m-am mai relaxat....dar nu de tot. Ma gandesc ca o stii ea ce face, mai ales ca are 10 ani experienta
anymona spune:
citat din mesajul lui ana_o Fetelor, a inceput odiseea brumareilor de nov-dec 2011. Mi-au dat lacrimile... abia sunt la prima pagina. Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Incredibil cum a trecut timpul!!! m-a trecut asa un fior cand am citit. Anul trecut pe vremea asta eu nici nu stiam ca sunt gravi. Pe la sfarsitul lui aprilie am aflat....
douradoudou spune:
fetelor si voi sunteti la scutece nr 4?? noi suntem de 1 saptamana
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)