Stelute de ianuarie februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Buna seara!

Alice azi a spus asa : fructele mele preferate sunt perele si lalelele".Ce-i drept, in seara asta a mancat deja 3 pere; lalele inca nu i-am dat.

Si a mai spus ceva tare dulce :"mami, eu vreau sa raman mica asa"; o intreb de ce ca de obicei copiii abia asteapta sa se faca mari. Si mi- a spus ca "daca eu raman mica, tu nu mai imbatranesti".M-am topit.

Biribu, cred ca te confundam cu alta fata de prin nord , Suedia sau ceva. Acum imi amintesc de tine ca erai la balonate cu mine si cu Aelita.Si ca esti pe undeva prin State si parca erai medic ceva sau iar o iau pe aratura!? Scuzati, va rog! E greu dupa 30 de ani.
Poze poti sa incarci pe un site gen Google, Webshots, etc. Si pui link aici.
Si cu de-alea grele...nu vreau sa facem atmosfera si aici ca n-are rost, dar daca vrei, iti dau pe privat toata povestea. Si asa nu se cunoaste decat varianta unei parti. Ca la divortul Columbenilor, haha!!!!

Bei, de luni nu vreti voi la regim? Ce ziceti? Liuda, lasi salata aia beuf si ardeii cu smantana? Bagam o mobilizare ca tot e la moda la case mari?
In afara de Hele. Ea are interzis.
Si Aelita -orice mancam noi tu inmultesti cu 3.

Noi am fost la locul de joaca si Anna a facut pe ea kk.O chestie moale si lipicioasa. Si n-aveam alti chiloti la mine.Asa ca am plecat acasa insa n-a vrut nicicum sa se aseze in masina; a stat in picioare.Asa-i cand te lasi de pampers-uitasem.

Lori, chiar ca mai aveti un pic si incepeti scoala!La toamna, nu? Poate acolo se duce mai cu placere.Eu cred ca ceva i-a cazut greu si acum nu-i mai place. Probabil ce la deranjat nu mai exista sau poate el nici nu mai stie ce nu-i place; pur si simplu asociaza gradinita cu ceva neplacut. Asa cu de ex o melodie poate sa-ti dea o senzatie neplacuta fiindca o asociezi cumva cu un eveniment nasol din viata ta.Nu cred ca e din cauza ca e f atasat de voi.Cred ca e destul de mare ca sa-si dea seama ca toti copiii merg in alta parte fata de parinti toata ziua.Zic si eu.

Merg sa ne spalam si ne culcam.Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Liuda da bucura-te ca se poate si mai rau a mea ciorba nu serveste, de fapt nici o mincare normala gatita, ce sos, viseee.... maninca insa ceva carne, snitele de pui sau chiftelute, dar nu mereu. fructe vad ca vrea, dar nici o leguma. nici dulciuri nu baga orice, nimic facut in casa, clar la noi foamea nu a dat rezultate, ca ea e din alt film, se bucura ca o lasi in pace cu mincarea.

Lala tare faza cu lalelele
stii bine, sunt prin state, medic, doi copchii etc. da, da-mi povestea pe pm sa nu mor curioasa.
Haideti sa bagam o dieta, poate asa ma mobilizez si eu. ca asa stiu ce sa nu maninc, cit sa nu maninc, dar nu ma pot mobiliza.
Anna mea zice chestia asta f des, ca nu vrea sa creasca si vrea sa ramina mica. nu stiu exact de unde i se trage, dar de ziua ei luna trecuta era aproape in lacrimi daca ii zicea careva ca uite ce mare te-ai facut, patru ani etc.

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ati facut cumva prezenta la grase?Si eu aici prezent!

Lala,nu stiu cum ai tu 67 ca si eu sunt tot pe acolo,dar arat mult mai grasa.Ma enervezi tu cu oasele tale.
Ce tare Alice cu faza cu imbatranitul!!!Mor de dragul ei.

Liudo,nici eu nu as scoate polipii...cel putin nu acum.Daca ai nevoie de ceva de aici,aparatul ala sau ceva te ajut cu placere.

Helenutzo,unde esti?Sper ca te simti bine.

Lori,buna idee avu Aelita.Sa-i spui nasa ca te-a
botezat.

Aelito,unde ai poze cu gupilul asta mic,care deja e mare?ca eu nici nu mai stiu cum arata.

Biribu,deci dai de baut ca e ziua ta???

Maine sunt libera si merg sa-mi pun unghii false ca nu ma mai suport.Ale mele se rup si arata ca naiba.
Cica asta mi-e cadoul de martisor.

Am fost la sala si pic de somn iar.Asa dorm dupa sala,de zici ca am chefuit o noapte intreaga.
Liudo si eu ma bag la slabeala ca nu ma mai incap pantalonii si mor de nervi deja.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hai ca mi-am amintit si eu de faza ca Lucas vrea sa ramana mic sa mai poata bea lapte cu biberonul.
E teroare,bea laptele cu cacao de dimineata sau seara si cere stica cu biberon.
Citeodata sa stiti ca mai cedez,sunt nebuna stiu ca si asa are carie.
Am programare la dentist sa-i faca o plomba la masea ca cica la dintii din fata nu se face nimic ca aia nu dor si se schimba primii,dar maselele sunt pina la 8-9 ani si sa-l tina.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

biribuuuu te contrazic sa stii, foamea trateaza piticii de pe creier!!! Si eu ziceam ca nu cere mancare, ca insistam io mereu, ea niciodata, nici macar dulce sau alte porcarii, insa cand am luat o atitudine serioasa, cand mancarea se oferea fix de 3 ori pe zi, si atunci in stilul ala ''mananci, nu mananci, foarte bine'' la cateva zile copilul se gandea dejaaa bine daca sa refuze sau ba!!! Ea avea tactica asa -io refuz, mai trece ceva vreme, mama dispera ca n-am bagat la ghiozdanel si imi face pasteleee''. Numai ca eu, ca sa rezist le-am si aruncat, deci nu eee, daca nu e, nu e!!!!

Oooo da, regim, ma bag, mi-am luat vitamine, sa ma fac om, ca sant leguma de cateva saptamani, deci io ma astept in cateva zile sa eman energieee, ca sa zic asa, sa intorc muuuntziii, sa devin eficientaaa, sa mai si produuuccc!!!!
Daa, hai regim, dam jos 3 kileee inainte de pastiii, yuuhuuu sa avem apoi ce depuneee!!!
Parca o vad pe aelita in varful listei la slabit cu steagul inainte, cum era la parada la comunisti!!! Aelitoo tu pana cand nu invetzi sa mananci de 2 ori pe zi macar nai voieeee!!! Si sa stii, cafeaua nu e fel de mancare, si nu tzine loc de mic dejun si pranz!!!!

Daconst unghiile tehnice sant scaparea mea, ma duc odata in luna, nu stau sa ma pictez toata ziua, sa ma pilesc, nu se ruppp!!!

Bei, stati aseee, ca n-am zis bineee, io nu vreau operatzie de polipiii, ca nu vreau, stiu ca cresc apoi la loc si multe altele. Toata problema e ca ii afecteaza auzuuul!!! Daca era polip si atat, nu ma agitam, sa sforaie sanatoasa, insa acum ma confrunt cu problema sa nu ramana ''surda'' daca a las asa cu gandul ca trece!!! Auzul e sfant dupa mine ca si vederea de altfel, si nu vreau sa ma culc pe o ureche ca apoi sa ma trezesc ca e prea tarziu si nu se poate repara, auzul, nu polipul!!!
Maine ma mai duc la un dr. Care a tratat medicamentos polipii copiilor unor cunostinte (operate si iar crescute). La fel fac timpanograma din aia, adica de la zero, nu zic ca am mai fost la altu' sa vad ce ziceee. Io nu operez fara macar 3 pareri, si o pot accepta numai daca imi zic toti la fel, ca operatzia ii va ''tratata'' auzul, nu polipul in sine, ca nu ala ma doare!!!!

Diana vrea sa fie mare, sa nu se duca la gradi. Sa scap de gradinitza asta ca o urasc, vreau sa stau acasa. Daca ii zic ca eu sant mare si nu stau acasa, si tu daca cresti o sa muncesti, cica nu va fi fraiera ca mineee!!!
Asta e nascuta nevasta de fotbalist!!!
Cu toate astea la gradinitza e fericitaaa, nu comenteaza, ba chiar vad placere in ochii ei!!!

Daconst si diana presteaza biberon, rar dar inca mai e in casa, e o placere rramasa in capul ei, cand e mai obosita si cauta jelita, vrea sa fie bebel, si isi aminteste de bibe!!! Nu vrei sa stii cum arata tetinaaa, dar il mai tzin sa nu am surprizeee!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!!!!

Biribu, Anna mea cand a facut 2 ani , zicea ca are 3. Si se tavalea rau cand spunea cineva ca are 2. Ne-am dus la gradi cu un tortulet si copiii cantau "La multi ani" si Anna urla pe sub masa si striga "teeeiii". In final mi-am dat seama ca era sin cauza ca ii pusesem in tort o lumanare cu cifra 2.Si am ametiit-o ca cifra 2 plus chestia aia de facea scantei da 3 si asa a iesit de sub masa.A avut 3 ani pana in decembrie.Dupa aceea a implinit 6.
Dar ea are alte sisteme de valori: in engleza numara corect de ex, dar in romana e 1,2,6,9. Si o corectez si tipa rau si se enerveaza ca cica "nu-i vat" (nu-i adevarat).
Bai, copilul asta seamana cu mama, stiti?Eu ce ma fac?

Noi nu mai prestam cu bibe de prin vara; si la noi fu tarziu ca e sora-sa. Dar bem cu cana cu pai. Le dau si cu cana, dar ma eneveaza ca Anna inca n-are coordonare si Alice e neatenta si n-am chef de Nesquick pe canapeaua mea alba.
Dana, nu cred ca bibe face carii daca bea in 10 min sa zicem si gata; carie de biberon e cand doarme cu el si mai bea, si mai doarme...Daca bea si gata apoi se spala pe dinti cand merge la nani n-ar trebui sa fie o problema. Si cica englezii analizeaza acum ca de fapt laptele protejeaza cumva de carii ca ar crea un mediu nu stiu cum care da in cam la bacterii. Eh, tara tuturor studiilor!

La gradi la noi de 8 martie va fi petrecere pt mamici. Cu copilasii maestrii de ceremonii. Si Alice zice ca va canta dar nu poate sa spuna ce.

M-am trezit mai devreme sa-mi beau cafeaua in liniste. Ce bine e!!!!
Hai, ma bag si eu la dieta de luni. Zice bine Liuda: 3 kg panas la Paste. Dar cand e Pastele anul asta, bre? Stie cineva?

Azi trebuia sa merg la sala, dar o sa spun pas ca trebuie sa fac un tortulet pt nepotelul meu care a facut 2 ani. Asa ca voi fi pe aici azi. Mesteresc.
Bai, am visat azi noapte ca a venit unul la furat in ferma si l-am batut mar si la urma l-am impuscat in cap.Va dati seama ca toata noaptea am dat declaratii. Dar cumva nu-mi parea rau decat ca a venit Politia-nu ca l-am impuscat pe ala. Inchipuiti-va ce frustrari am in cap.Parca prea toti sunt pusi pe scandal in ultimul timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

a, fete noi. ma bucur! BIRIBU, LORE1980 bine ati (re)venit!

eu sunt aici, in concediu. nu ma pot duce la servici, sunt prea leguma. in plus tot ma chinuie o raceala. de fapt nu numai pe mine, pe toti din familie.

vad ca va bagati la slabeala aici. f bine, va tin pumnii!

pupici, o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Salutare!
Ieri nu mi-a mers net-ul asa ca nu am reusit sa intru. Am fost la dentist, azi am programare, mi-a pus plomba provizorie la maseaua rupta. Am stat ceva la usa dar acu sunt in rand cu lumea. Mie nu mi-e frica de dentist dar mi-e greu la inceput cu statul la usa, pana ma obisnuiesc. Acum ca am inceput reparatiile, ma simt mult mai bine.
Aelita, copiii sunt oarecum bine, Larisa tuseste inecacios, asa, nu m-am lamurit inca cum e treaba, muci din aia grosi nu mai are, azi am tinut-o acasa. In camin e foarte cald, transpira tare si probabil cum da de aer mai rece...plus ca mai sunt copii care tusesc in grupa. Ii dau sirop pentru tuse, multa vitamina C si vedem. Ma pregatesc sa le fac fetelor urocultura sa vedem cum stam.
Biribu, Lore 1980 bine ati venit!
Liuda si eu stiu ca se refac polipii, mai repede sau mai tarziu, cum e bafta. La Robert cand i-am facut audiograma, i-a iesit la urechea stanga (parca) auzul modificat, graficul ala era mutat cu ceva liniute, dar era in cote normale. (cat ma pricep sa explic)
Hele multa sanatate!
O zi buna!

Poze

Ramona si Iris+
Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LIUDA-

Citat:
Lalooo - auzi cand bagam niste cozonaci, trebe gasitidin aia pliiini doldura de ciucalata si alte chestii si trimis la Aelita, sa ne salvam de pe acum, ca altfel ne face creierul prastie de pasti cu cozonacii ei!!!!! Ne punem la dos, din timp!!! Ca bine zice ea acolo in descriere...
Aelitooo vezi ca facem cumva sa te rezolvam... apropo mai folosesti masina de paine?

LALA si la englezi se face faraaaaaa anestezie la dentist??? morrr,deci eu am niste sechele de nu ma duc.si aici ,cand am fost,mi-au facut anestezie pt cea mai mica plombuta care nu durea deloc,deci pt chestii marunte ,nu se ajunsese la nerv,si eu am zis ca sa nici nu ma atinga fara anestezie,doar cu oglinjoara aia sa se uite de la distanta,sa faca radiografia si sa se uite acolo ce are de facut.pe mine sa nu ma ciocane cum faceau la noi,sa vada care doare si care cum suna !! pai eu tremur ca broasca !
si din cauza asta nu ma duc si staaau pana nu mai pottt.sa-.mi puna portelan sa scap odata !

BIRIBU se plangea cineva ca scriam pe undeva si nu aveau loc de noi ca eram exclusiviste .si de-aia nu scriau ele.
baga pe FB si da-ne pe acolo invitatii sa ne facem amici si sa ne vedem pozele reciproc.
poti sa folosesti mail scriind de aici direct ,ca sa nu ne dam adresele public.
hahah cica iti spune Lala ca la divortul Columbienilor

LIUDA dar Diana mananca orice la gradinita,nu?atunci acasa nu mai conteaza recupereaza acolo.
Sofia nu imi zice niciodata ce sa ii fac.ea ori mananca tot(dand la o parte ardeiul) ori nu mananca nimic daca e racita .nu spune si ea ce ii place.nici Andres.el la fel,incepe cu nu nu nu,dar cand gusta ii place.

LALA-
Citat:
"daca eu raman mica, tu nu mai imbatranesti".

Citat:
In afara de Hele. Ea are interzis.
Si Aelita -orice mancam noi tu inmultesti cu 3

hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa du-te,fata,de-aici
cica eu inmultesc cu 3

BIRIBU-
Citat:
la noi foamea nu a dat rezultate, ca ea e din alt film, se bucura ca o lasi in pace cu mincarea.

DANA cum fata nu stii cum arata fi-miu cel mai mic?? il am pe fb acolo,vezi la profilul meu ca am poze garla.
bravo,pune-ti unghii!
eu nu stiu ce am ca le tai scurte cum nu le-.am mai avut de cand aveam 10 ani cred eu mereu le-am avut lungi,nu neaparat foarte,dar mari si "vopsite",ultimii ani french,iar acum cand le vad crescand nu le mai suport,nu stiu ce am,ceva la creier cred.

LIUDA hai ca imi bagi si mie in cap cu polipii aia,ca Andres e asa din septembrie.mai ales ca am asa ceva in creier de cand isi baga bolbonelele alea in nas,si burete,si ii scosei cu aspiratorul,si restul la medic cu un carlig,stau si ma gandesc:daca i-a ramas ceva pe acolo??????
ma pui pe ganduri.el e cu nasul cum explici tu de o juma de an !
in principiu e normala si chestia asta,sa stii.dar bineinteles ca poiate sa fie si ce zici tu ,si la mine si la tine.

LALAL hahaaaa seamana Anna cu bunicaaa hahahaaaa
las-o,fata,n-o mai corecta! eu am renuntat sa ii corectez cand ii vedeam ca se tavaleau pe jos si nu ma suportau sa le spun eu cum sa zica !! si am observat ca ei STIAU foarte bine sa numere,ca ii auzeam cand se jucau singuri,daca asa vroiau ei sa sara uneori si nu ma suportau cand ma bagam eu ca musca-n lapte !
cand ii auzeam cum isi numara in cor ,singuri,la jucarii,imi venea sa-midau una in cap cat de cretina eram ca ii faceam sa se tavaleasca de nervi,ca ma dadeam eu mare ca eu stiu sa numar pan la 10 hahahaaaaa

V-am zis cu Andres cand mi-a zis sa ii pun bigudiurile in par?
si vrea sa iasa asa afara.i-am zis ca nu se poate,le-a scos si le aseza si le numara "uan ,ciu,friii,for".eu nu l-am invatat.deci le numara pe toate trei limbile,cand are el chef.
dar sa nu ma bagg!

Sofia primeste teme pt acasa
fac numerele,si primeste foi ,cu numerele punctate,sa le scrie .si cica sa ii ajutam si noi acasa,si sa trimitem temele inapoi.
dar nu e obligatoriu,au scris ca cine nu are timp,chef,nu vrea,sa spuna ca nu le mai trimite.eu nu am spus nici una nici alta ca a pus Andres mana pe ele si a pictat el pe ele de le-a facut praf.ce sa mai trimit??

EU NU CRED IN CARIILE DE LA BIBE.
adica cine doarme cu el in gura asa?ca il pierde naibii prin pat.astea sunt povesti,.
si cand te gandesti ca la noi a fost o tara in care iti scotea biberonul inainte sa zici MIAC in viata asta,ca toate se considerau mofturi,de la suzeta ,olita,pan la biberon si tzatza...atunci de ce suntem un popor plin de cariidoar la propriu vorbesc azi
ca biberoanele se aruncau una doua !!!!

HELE of,cred ca trece timpul asa greu ,cu raul asta !!! bine macar ca poti sta acasa ...

RAMONA posibil sa ramana cu ceva tuse multa vreme cat e rece,ca sunt caile respiratorii inca iritate de atatea raceli,trecerea brusca de la cald la rece e normal sa dea ceva reactii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Neatza la amiaza!!!

Diana azi la doctor, la intrebarea cum o cheama si cati ani are, a dat ochii peste cap si a raspuns "ufff, m-am saturat de atata "spunere" !!! mereu trebuie sa spun acelasi lucru."
s-a prapadit asistenta de rassss!!!! Pai da chiar, una doua cum te cheama, cati ani ai!!!!

Pe mine nu ma lasa chestia asta de raceala ciudata care o am, care se manifesta prin durere in gat si piept, cand tusesc imi iese ochii din cap de durere ce vine din piept!!!

azi avem a doua parerea legat de ureche... polipi!
Polipul, asa cum il are Diana astazi nu e de operat, zice doctorul 2, ca nu este exagerat, sau nici macar la nivel de "operabil" insa chiar si asa, mic, afecteaza auzul, iar asta nu e bine, adica trebuie cautata rezolvarea. Pentru ca surzenia asta poate ramane cronica dupa ceva timp... Insa mi-a dat niste picaturi, (am uitat hartia in masina, deci nu stiu sa zis exact ce e) care in cazul ei ar trebui sa-si faca efectul in 2-3 zile, adica sa apara modificari la respiratzie, sa rasufle noaptea pe nas si sa nu mai sforaie!!!! El zice ca avem sanse sa se retraga, sau macar sa deblocheze nasul, sa se produca aerisirea intre nas si ureche... Asa ca avem picaturi pentru o saptamana, dupa care la control, daca se produce modificarea inseamna ca avem bafta si scapam. Insa daca picaturile nu vor avea efectul scontat, va trebui operata de polipi, chiar si asa mici cum sant, trebuiesc operatzi, sa refacem auzul.
A zis ca exista cazuri de polipi mult mai mari, insa care nu modifica auzul, insa Diana "are bafta" asta, o chestie mica sa-i deranjeze exact urechea. Polipul Dianei nu e de operatzie, a zis clar si na subliniat, insa numai in cazul in care nu ii afecta auzul...

Asta este parerea numarul doi, care ma face mai optimista, adica vad o sansa macar ca e foarte mica sa ne rezolvam si altfel... Poate avem bafta la picaturi... Oricum e ceva decat nimic!

am plecat sa ling niste decasept!!!! ce fericire!!!

helenutzooooo - mai ai 3 saptamani si ai scapat de greatzaaa!!! asa zic eu!! asa sper eu!!!! Asa iti doresc, cel putzin!!!!! dupa 10-13-14 saptamani dispare greatzaaa... zice statistica

Mergi la inceput