Stelute de ianuarie februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
aelita spune:
LORE1980 BINE AI VENIT !!!! Amiga din umbra
Ma bucur ca ti-ai facut curaj.nu o sa iti fie greu,pt ca tu deja ne cunosti,trebuie doar sa ne mai pvestesti despre voi.
noi ne conversam pe mess,prima data cand mi-ai dat niste sfaturi credeam ca e Lore,normal,daca aveti acelasi nume
Eu am sa iti zic LORI aici ca sa nu ne confundam cu Lore mami de Roni.
despre Radu,eu cred ca la gradinita nu ii place pt ca nu s-au purtat cu el bine,ori educatoarea ori colegii.nu neaparat acum,poate fi chestie veche si a ramas asa.vezi si intamplarea Annei de Lala spre exemplu.
am mai scris eu si despre nepotelul meu,ca nu ii place deloc de edu,care e rece cu el,il pedepseste continuu(nu ca el ar fi ingeras,intelegeti,dar el nu pricepe asta,pricepe doar pedeapsa),il striga pe numele de familie doar,in loc sa il strige pe numele mic si copiii pe strada asa il strigau,iar el pe vremea aia habar nu avea ca ala era numele lui...
in fine,o serie de lucruri care l-au facut ca atunci cand ii pronuntai numele educatoarei,sa lase capul in jos si sa nu mai scoata nici un cuvant.
revin !
loremunteanu spune:
Neata!
Danuta, asa facem... La anul pregatim si pt nemtoaice.
Lore, copiii sunt vizibil mai bine. Nu prea mai au muci si parca nici nu mai tusesc. Astept sa terminat tratamentul si probabil maine o voi suna pe livia sa-i spun cum sunt copiii si sa vedem cum facem ami departe... Ca ea zicea ca vrea sa-i mai vada la sfarsit...
Nu stiu cum se procedeaza cu dexometaxona... Se poate pastra la frigider dupa ce am desfacut fiola? la flixotide asa era... se putea partra la frigider si folosi in 12 ore...
Nu stiu cat o sa mai pot scrie, pt ca Roni mi-a varsat cana plina de cafea pe tastatura si vad ca da semne ca se lipesc tastele...
Deja mi-a facut o mie de nervi...
Pup.
Lore1980 spune:
Aelita, eu am fost socata de ce povestea de nepotelul tau de fiecare data, si de gradi si de bunica!
La Radu, e posibil ca la un moment dat sa fi patit ceva neplacut pe la gradi! Oricum la inceput, la grupa mica, plangea fi-miu de se rupea camasa de pe el, o gramada a plans dimineata cand il lasam, apoi se oprea imediat dupa ce plecam... deci era si de impresionare asa pt mine! Are un coleg care ii cam controleaza asa pe toti si nu-i place asta, se mai simte exclus cateodata! Altfel, nu-mi spune de educatoare ca se poarta urat, adica ii mai cearta sau ii pedepseste, dar nu dramatic! El imi spune tot, imi povesteste despre doamne, despre colegi. Nemultumirea lui e legata de faptul ca-i pune sa doarma la pranz, el are un pitic pe creier care nu-l lasa sa doarma , mai este si faptul ca fac cumva prin rotatie cu dormitoarele si el are unul preferat si nu nimereste tot timpul acolo...
Ma rog, am adus in discutie problema asta pe la sedinte, ca sunt copii care nu dorm si sa gasim solutii... ideea e ca solutii nu prea sunt pentru ca dormitoarele sunt pe acelasi hol cu salile de clasa si au motivat edu ca nu se poate tine linsite pentru cei care dorm... ca nici nu are cine sa stea cu ei etc.
Deci tragand linie nu se poate. Mai avem un pic si incepe scoala si scapam de stresul asta, or veni altele, cu teme etc. Prefer sa nu ma gandesc de acum la asta, ca o iau razna! Sper ca sunt bine cei 3 pitici ai tai!
Lore, ma bucur ca sunteti mai bine. Tine legatura cu Livia ca va fi ok, te poti baza pe ea. Despre dexametazona nu stiu, ca n-am folosit pana acum, decat adrenalina sau flixotide noi! Iar cu tastatura, imi pare rau... eu am avut experiente din astea la birou , dar diferenta e ca varsam eu cafeaua!
Pupici!
aelita spune:
continuma.sunt intr-o mica pauza in timp ce astept sa fiarba legumele pt piureul lui Miguel.
ALINUK ce frumos a impartit Teo martisoare la fete !!!!super pozele !!
foarte frumos ca il inveti de acum cu traditia asta .
ADELA,sa se faca bine copiii!
LIUDA si eu tot cu sechele din copilarie sunt,cu dentistul...ca se facea fara anestezie pe vremuri.nu ca nu ar fi avut anestezii,dar asa considerau ei ca e mai bine,ca doare "un pic" si trece
unii chiar spuneau ca daca e anestezie nu isi dau seama daca ating nervul din greseala adica va dati seama ca ei umblau " a oarba" pe-acoloooo.exact asa gandeau si mai tarziu cand au auzit de epidurala,ca nu se naste sigur ca daca nu simti nu iti dai seama daca se rupe ceva mai aveau sa faca operatii pe viu,sa vada cand batzaie pacientul ca broasca de laborator cand baga acele in ea,si atunci stie :e viu sau e mort.
LORI te rugam sa ne dai poze cu operele lui Raducu !
BIRIBU BINE AI VENIT !!!!!!!!!!!!!!!!MAMICA DE STELUTA ! IMI AMINTESC DE TINE ! ma bucur ca ai venit .
povesteste-ne despre copii !!!! si vrem pozeeee,poti sa le bagi cumva la privat,sau pe FB daca ne primesti la prieteni,daca ai cont.
DANA cauta pe net ca sigur gasesti direct in germana povestea martisorului !! asa nu mai stai tu sa traduci si sa gandesti
baga in cautare cuvintul "simbolul " in germana,si martisor il pui in romaneste.daca nu iese cu "simbol",mai baga altele in germana,"semnificatie",etc...gasesti sigur ! eu nu stiu limba aia a ta ca iti cautam. si asa le dai sa citeasca lejer.
RAMONAA ce fac copiii??ca nu mai apuc sa-ti scriu !
BIRIBU,o sa facem aici subiectul cu slabeala,adica tot la stelute banuiesc,scrie Lala si va spune ce si cum,nu?
pt ca acolo faceam subiect separat ca sa fie activitate peste tot,ca asa era frumos.
dar noua practic normal ca ne era mai usor sa scriem la un singur subiect...
ca sa ne mai auzim si ca am monopolizat spatiul si nu aveau loc...
aveti grija sa nu scrieti ceva care sa fie reclama aici.
LALA hahha cica toate grasele ne.am mutat aici .
deci asta eraaaaaaaaaaaa !! cum,fata,cu exceptia mea??si eu si eu sunt !
deci asta a fost motivul! hahahaa
LORI80 eu ma tin de traditia asta,si de altele,pt ca eu la sarbatori intru in depresii ! fetele ma stiu .si ele ,ca sa isi salveze creierele de mine,imi fac pofetele ca sa scape apoi.vedeti,sarbatoarea asta am fost cuminte!
mai vine o iufa de Paste,cu cozonacii si ce oo..fetele iar ma trateaza un pic ca la nebuni asa,adica genul " faceti-i voile ca e recalcitranta" si apoi treeece valul
am si eu sechele cu sarbatorile astea..
LOREM sunt mai bine copiii,zici?nu se mai termina iarnaaaaa
mai iau o pauza mai incolo,cand mai doarme Miguel.
liuda1 spune:
Neatza la amiaza!!!
Biribu - esti de-a mea... Fi-mea ar manca numai un fel de mancare PASTE CARBONARAAAAA!!!! Cu cantec mai mananca si vreo doua altfel de mancaruri... orez, cartofi, insa durera mea e la legume si carne!!! Asa ca stiu ce zici...
lala a scris
A, cu slabeala, facem si aici daca vrei. Ca nu stiu cum facuram noi ca tate grasele ne-am mutat. Cu exceptia Aelitei, evident.
bai sa ma jignesti in halul asta nu suport, io nu sant grasaa, io sant burtoasa!!!! si puturoasa...
hai si aci, sa ma indemn cu voi, poate nu mai mananc ardei implut innecat in smantana la ora 10 noaptea...
Citat: | ||
citat din mesajul lui alinuk
hahaaaaa Lala cu asa compliment dis de dimineatza mi-ai adus zambetul pe buze ca si eu la fel zic.... nene sunt graasaaaaa...doar doar o zice careva hai ma ca nu e asaaaa stiti ca am avut 90 de kile inainte sa-l nasc pe Andu acum am 53... musai sa ajung la 50 / aici e tinta mea (e cam demult...dar tot o am, nu ma stresez) [ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
fataaaa, auzi la ea, tu esti cu obiectiv 50 cum sant eu cu obiectiv 58 de cativa ani si la care nu prea ajung!!! Dar tot stacheta aia o am in cap, mi se pare ca daca ajung la 58 o sa fiu zlaba zlabelor!!! Bine eu macar am un indice uman, ca sa zic aseee, dar tu chiar vrei sa fi perfectaaa!!!
OOOO Asa Lore cea noua, ai de recompensat deci baga baga mesajeee!!! Si hai cu bebe 2 ca vreau si eu sa pun majoretele la treaba, sa-ti predea tie Helenutza stafeta!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui Lore1980 Moama, cat am scris! Daca sunt nevorbita de atata vreme... iertare!!! Lore, mama Raducului |
te iertam, te iartam, ca na, te intzelegem, esti statuta de ceva vreme!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui aelita BIRIBU,o sa facem aici subiectul cu slabeala,adica tot la stelute banuiesc,scrie Lala si va spune ce si cum,nu? pt ca acolo faceam subiect separat ca sa fie activitate peste tot,ca asa era frumos. dar noua practic normal ca ne era mai usor sa scriem la un singur subiect... ca sa ne mai auzim si ca am monopolizat spatiul si nu aveau loc... Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
nu asaaa, bre!!!! Zi adevarul aveam activitate "exclusivistaaa" de nu mai puteau altzii sa scrie!!! Si nu am facut "activitate" unde trebuia... acolo unde "se da cu cardul" sau cash-ul, mai bine!!! Nu "receptionam" prea bine mesajele ...
Lalooo - auzi cand bagam niste cozonaci, trebe gasitidin aia pliiini doldura de ciucalata si alte chestii si trimis la Aelita, sa ne salvam de pe acum, ca altfel ne face creierul prastie de pasti cu cozonacii ei!!!!! Ne punem la dos, din timp!!! Ca bine zice ea acolo in descriere...
Aelitooo vezi ca facem cumva sa te rezolvam... apropo mai folosesti masina de paine?
Io!!! sant varza, ma trezesc lovita de tren, cred ca are dreptate Daconst si "imi lipseste ceva" (sper ca nu o doaga la cap...) ...Si azi ma duc direct in marmacie sa-mi iau ceva suplimente, ca nu ma mai suport!!!! Dimineatza trag de mine sa ma ridic, ma doare corpul, carnea e pe mine, o fi si cu raceala , viroza asta ce o duc de cateva zile ca ma doare in piept si gat... si carnea de pe oase, ce Dumnezeu, o fi si asta nu stiu!!! dar azi ma duc dupa vitamine, poate ma fac om la loc!!!!
Am fost cu copilul la doctor, otita este tratata, nu mai are nimic in gat, urechi, insa are polipii mari (ii dau dreptate aici, ca intr-adevar de vreo 3 saptamani e cu gura cascata si chiar daca n-are muci are nasul infundat in fund undeva, atunci era si racita, deci nu mi se parea anormal, la raceala... dar acum nu mai are nimic si nasul e la fel fornait in interior, plus ca a inceput sa sforaie tareeee, rasufla doar pe nas... deci are toate simptomele), insa auzul este la fel "modificat" pentru ca timpanul cica nu este "aerisit" din cauza polipilor... Este reversibil, adica daca se trateaza/opereaza polipul, va circula aerul pe acolo si isi va reveni timpanul, caci acum nu vibreaza nu stiu ce acolo...
Recomanda operatzia, ca nu e dificila bla bla si garanteaza ca nu creste la loc (m-am interesat si cica intr-adevar in oras e considerat cel mai bun ORL-ist pediatru) insa m-a vazut asa sceptica si a zis ca cauta un aparat nemtzesc OTOVENT, adica o chestie ca o palniutza mica, care se imbraca pe un balon si copilul trebuie sa umfle balonul cu nasul (bagata palniutzain fiecare nara, suflat, cam asta e metoda) care provoaca nu stiu ce presiune acolo, insa la raceala polipul iar recidiveaza...
ma rog. vreau a doua parere clar! De un ORL-ist bun, Lala baga aci ajutor de nadejde!!! ca asta e specialitatea ta!!!
Io nu prea sant incantata de operatziune, insa nu o pot lasa asa, ca ma seaca "auzit modificat" rau de tot la creier!!!
cam asta e povestea...
liuda1 spune:
Aelitaaaa, acum mi s-a aprins becuuu' tu ai trecut la duversificare la plodu3????????????
deci... daca daaa, intru in depresieee!!!
eu am senzatzia ca e tot galusca din aia mica, nu stiu de ce, dar asa mi-a ramas setat, cand citesc MIGUEL in mintea mea e un bebel din ala infasat!!!
lala77 spune:
Haaaa, ce tare suna!!!Nici nu m-am gandit!!!
Cred ca de grase am plecat, haha.
E si o vorba la noi in casa ca odata s-a agatat din sat unul de mine, obligatie, intelegeti voi, sa-l duc la Bucuresti sa duca ceva cuiva. Omul facea facultatea acolo si voia sa dea o spaga sa treaca si el mai usor...Si se duce si incearca sa-l spaguiasca pe unul dintre asistenti (Alina il stie ca a jucat in clipurile lui, haha) si ala ii tot spunea ca el nu vrea sa faca asta ca vor avea aceleasi studii si nu e corect si el nu e corupt, etc. Si asta nesimtit se da catre el si ii spune pe un ton de dur "Auzi ma, tu crezi ca eu am venit aici de gras?"Ma rog ,i s-a dat flit in final dar eu era sa mor de ras in masina.Si de atunci ne-a ramas asta in familie.
Oricum, bagam aici toate categoriile si pot sa vina si slabe, haha. Daca sunt gramada, nu se mai stie care-i slaba, care-i grasa si care e doar burtoasa.
Liudo, mi-a zis sa sun dupa ora 18. Nu te uit.
Loredana noua, si eu o sa te "strig" Lori. Ca sa nu incurcam borcanele.
Haha, avem aceeasi inaltime si aprox aceeasi greutate.Poate reusim amandoua.
Aelita, cu dentistul, in Anglia e tot asa si acum. Mai fara anestezie daca nu doare rau. Si cat mai putine sedinte posibil.Michael cand merge la dentistul meu de aici, care e un nene de la Cahul super calm si incet, se mira mereu ca ii face anestezie pt niste chestii care "nu dor tare".
Azi dimineata ma astepta d-na educatoare in hol sa discutam. Si eu ca proasta ma gandisem ca uite vrea sa clarificam. Nici vorba: ma astepta sa ma ia de urechiuse ca m-am dus la directoare si nu la ea si sa ma convinga ca nu s-a intamplat nimic; copiii mai plang. Am incercat sa-i explic cum ca nu m-am enervat ca a plans Anna, etc. Dar dupa o vreme am renuntat. Cica ea m-a vazut in hol cand o incaltam pe Anna, pana atunci nu ma observaseMai bine tacea.Adica eu mi-am cautat copilul in toata gradinita, si alte mamici au cautat tot copilul meu si ea nici nu ne-a vazut.Incredibil. Daca mai stateam mult de vorba cred ca ar fi incercat sa ma convinga si ca porcul zboara si luna e din cascaval.
Da, bagam cozonaci sigur. Eu ma angajez la cratiti. Tu doar sa spui cu ce vrei si facem.Aia fac 3 zile pana la tine, deci nu se strica. Da-ne lisa si prestam.
liuda1 spune:
Lalooo adica tu chiar esti exagerata, sa nu-ti planga copilul, sa -l sufle in ceafa, ce vrei???? Cat de nesimtzite sant... desi stiu ca odata cu timpul ele (doamnele educatoare) is pierd din simtzuri, dar nici chiar asa... daca sta copilul pisat pe el la baie si plange... asta inseamna neglijentza, ca n-ai vazut ca sta acolo, putea sa alu nece bine mersi acolo si sa stea tavalita, lovita si nimeni nu stia nimic!!! Si cand il gaseai, astea ziceau "copii mai si cad" !!! Da cad!!! Insa la baie copii, mai ales cei mici sant supravegheatzi, si Diana la 4 aniii inca are nevoie de ajutor, ca nu mereu isi trage chilotzii bine!!! Nu zic ca nu se sterge mereu bine si uneori are si pasa iritata, ca na, sterge ea acolo ceva, dar nu pasarica si ramane asa uda...
Ma suna Diana, sa-mi zica o rugaciune noua pentru Doamne Doamne si o zice pe aia cu ingerasul
pai, si pe asa o stiai, nu e nouaaaa
cica stai sa ti-i zis si pe aia noua
"in numele tatalui, al fiului si fantului duh, hamin"
[
Biribu spune:
fetelor sunteti niste dragute (chiar si asa grase cum sunteti )
deci
Lala m-ai rupt cu 4 copiii, numai la gindul asta si ma ia cu lesin... Tony face 3 ani la sfirsitul lui iunie, deci un pic mai mare ca Anna ta .
pai cu zlabeala chiar te rog baga tu o strigare, am mare nevoie, m-am facut cit casa. si mi-e ciuda ca ajunsesem la 65 si iarna asta mi-a pus capac, am spre 72 binisor asa deci targetul e 60, cit de repede posibil
cu gradinita e de vise rele, eu o scuturam pe madama un pic mai rau, cum adica nu stie unde e copilul? si daca iesea pe usa si era dusa ? la americani si cind ii scoate in curte, ingradita dealtfel, ii numara la fiecare sfert de ora sa fie siguri.
Liuda tine-te bine ... deci meniul nostru e: paste - de regula simple fara nika, poate ceva sare si un pic de unt; orez - si nu mereu; piine cu unt; cartofi prajiti sa te impusti nu alta. macar bea lapte, multisor, si un kil pe zi daca ii dau. nasol e ca Tony era mare mincacios, dar acum il cam convinge sora-sa ca e mai bine ca ea.
Apropo de polipi, eu as lasa-o in pace, acusi vine primavara, se rezolva de la sine, fara atitea viroze involueaza si vegetatiile.
Lori si la voi nasol cu gradinita. Eu am noroc ca sunt aici si macar din punctul asta de vedere nu-s probleme, sunt cite 2-3 teachere la 10 copii. mie grupele cu o educatoare si 30 de copii mi se par de domeniul SF.
Aelita sa vad cum fac sa pun ceva poze. voi cum procedati? FB n-am folosit de mult, poate il reactivez.
partea cu exclusivistele n-am priceput-o, inteleg ca e "chestii grele"...
Mami de doi mici
"If you believe everything that you read, better not read"
liuda1 spune:
biiiriiibuuuuuu asta ar mancaaaa, paste goaleeee cu sareee si niste unt pus pe ascuns!!! Asta e preferata oricand, la orice ora, a fost cand nu accepta niiimic altcevaaa!!! Dar am impus niste foameee si asa am diversificat!!! Asa ca acum, mai mananca (dupa ce comenteaza ca vrea pasteeee) pilaf, ciorba nu se discuta e obligatorie, desi mai scuipa legumele, oua, cartofi prajiti, pui cu smantana (sosul ala alb cu paine), sos din ala roshu', tocanitza de cartofi, paine cu branza topita, crenvusti la 2 luni odata, mammaligutza!!!!
Daca citesti bine, toate constipaaaa la greu, o mare fericire!!
Legumele doar din ciorba, cat se strecoara printre dintzi, carne deloc, desi fac mancarea toata cu carneee!!!
Fructe-mere, pere si banana!!!
Deci am evoluat!!!!! Dar nu e o mare fericire!!!
Ma bucur sa vad si altii ca sufera de asa ceva, macaroane goaleeee, chiar ma gandeam daca mai exista cineva care sa fie axat pe paste goaleeeee!!!! Ce rea sant!!!!