Stelute de ianuarie februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
lala77 spune:
Bai, nu stiu ce fu aia, dar cred ca podeaua de la sufragerie se misca; era singura unde se misca apa in pahar. Am sunat la constructor si era sa moara ala de ras. Asa zicea si el, ca se aseaza casa, ca se dialta/contracta, se mai aseaza terenul acum ca se incalzeste...Oricum, nu-i nici o crapatura in casa nicaieri.Sunt cu capul.Pana si Michael a venit val-vartej acasa sa vada ce-are nebuna, desi anuntase ca sta pana tarziu.
Daconst spune:
Lala,poate ca te-a marcat tare Japonia si de aia simti ca se misca casa.
Am vazut si eu filmuletele cu tango,am uitat sa-ti zic.Frumos ca acolo fac asa chestii faine cu copii de mici.Astia aici nu stiu neam sa danseze,zici ca sunt de lemn toti.Lucas are in sange ca mai baga prin casa ca Shakira ca ma-sa.
Aelita,auzi da Andreas are prieteni mai mari pe care sa vada cum fac pisu?
Eu imi amintesc de Lucas ce socat a fost cind i-a curs prima oara pisi din putzica.Urla ca disperatul pina l-am trimis pe ta-su sa-i arate copilului cum se face ca era inapoiat rau.Iar cind l-a vazut pe ta-su a zis ca face pisu cu "degetelul"
Eu zic sa-l pui pe ta-su in actiune.
Liudo,eu am pierdut faza cu ochelarii?
Si noi tre sa mnergem la control la ochi ca cica daca parinbtii poarta ochelari,atunci si copii vor purta.Inca nu am ajuns sa fac programarea.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
Printesa01 spune:
Alinuk,
mamica, mi-ai trimis pe messenger ceva ce nu cred trebuia sa ajunga la mine.... sau te-oi fi virusat....
liuda1 spune:
neatza!!!
Jur ca e primavaraaaa, 18 grade, am luat role la copil, insa la pranz mi se facu lene si ne-amculcat!!! Cand ne-am trezit am descoperit copil cu febra, 38 la subratz, era rosie, nu tu muci, nu tu tuse, am bagat lanterna in gat si e curat!!! Deci ne distram la noapte, si data trecuta seara nu avea semne si dimineatza avea gatul rosh' si puroiat!!!
Mai vedem!
V-am pooopatttt!!!
lala77 spune:
Buna seara!!!!
Chiar ca primavara!Liudo, nu te bucura tare ca de miercuri iar se strica ciorba.Cica ploua si se raceste putin.
Si noi am stat azi pe afara toata ziua. Au facut numai tampeniute: le-am lasat in curte sa matur eu la poarta si a venit o vecina cu coliva sa le dea; si cand am intrat in curte, Anna era dezbracata de la brau in jos si cu picioarele intr-o galeata cu apa si nisip.
Dupa somnul de pranz, mi-au cerut niste bucatele de mocheta sa le puna in curte sa se joace si se jucau frumos acolo; m-am dus sa deschid poarta unor musafiri si cand am intrat iar in curte, Anna era in fundul gol, prin curte erau doi kk si un pipi si ea statea cu fundul gol pe un pres tzepos de sters piciorele.Si-mi spunea mereu "n-am facut a mine; asa fac copiii mari".
In final s-au jucat frumos acolo ca au mai venit o fetita si un baietel si a fost nebunie mare. Au cazut late. Si cred ca o sa cad si eu curand ca toata ziua am robotit.
Liuda, cine o invata pe Diana sa mearga pe role? Ca eu am o mare problema: am luat si eu lui Alice anul trecut; si mi-am luat si mie ca m-am gandit ca oare cat de greu poate fi? Si eu ma cracanez in spagat de cate ori ma incalt cu ele. Si n-are cine invata copilul.
Ma duc sa cad lata. Noapte buna!!!
bebebia spune:
Liuda, imi pare rau pentru febra. Cum se simte astazi?
Lala, si la noi tot trozneste cate ceva, ba noaptea ba in amiza canate soarele direct pe acoperis. Oricum nu cred ca e placuta senzatia cu podeaua.
Cand a scapat Bia de pampers a coincis cu mutarea noastra la curte si facea pipi la toate buruienile, la spinklere, la copacei. Umbla intr-o fusta de tul, fara chilotei si zburda prin gradina, parca era un pui de catel, facea peste tot. La voi e nasol ca e frig, in rest fata e de treaba, manca-o-ar mama pe ea. Mergeam in centru a plimbare, nu rata in nici o zi jnepenii primariei.
Avem si noi role, am mai incercat prin casa, mi se pare nasol, dar e musai sa o invatam.
Profitam si noi de caldura, ieri am stat tot pe afara, a mancat fata bine, a picat lata la somn. Asa da!!!!
Mama de Bianca 01.01.2007
bebebia spune:
De tot eu pe aici, ca incepe saptamana si nu mai am timp. Ieri am stat si noi pe afara 3 ore, a fost tare bine. Am dormit toti rupti!
Va doresc o saptamana frumoasa, ma grabesc, incepe o zi grea.
Va pup
Mama de Bianca 01.01.2007
Helenutza23 spune:
buna fetele,
am citit f putin dar mi-am dat seama ca sunt multi copii bolnavi. si noi am fost saptamana trecuta. copilul e inca cu muci abundenti. nici noi astia mari nu suntem complet refacuti, mai o tuse, mai o durere in gat.
sanatate multa tuturor.
de mine ce sa zic, ma lupt in continuare cu greturile astea cumplite care nu imi dau niciun ragaz... in wk mi-a fost tare rau. am ajuns sa visez la juma de ora in care sa fiu si eu om...
pupici, o zi buna!
lala77 spune:
Neata!
Hele, imi pare rau ca tot asa esti.
Da, pe aici mai toti bolnaviori. Alice a bagat aseara un episod de 40.5 temp. Am zis ca mor. Si pusesem apa intr-un lighean sa-i fac impachetari. Si Anna statea deasupra ligheanului si se prefacea ca vomita.Imi venea si sa rad si sa plang.
Azi noapte facu ffebra si Anna, din solidaritate, deh.Si e ciudat ca si eu am intre 38 si 39 de ieri dimineata. Si nu e defect termometrul ca i-am luat lui tati si el are 36.5.
Oricum mergem la dr sa vedem ce zice.
Noi ne-am jucat tot week-end-ul. A fost vremea asa frumoasa!!!Ieri am fost la zoo si Anna facea "sic,sic" la tigru. Ea are o chestie cu tigrul-ii e frica mereu ca vibne tigrul; daca o trimit sus la ea si e lumina stinsa nu vrea ca cica vine tigrul.Si ii spun mereu ca tigrul traieste in alte tari, bla,bla. Si o data mi-a spus ca a vazut ea; si am ca e la zoo dar nu poate iesi de acolo ca e inchis. Si cred ca de aceea ii facea "sic,sic" la gard.
Bebebia, e buna comparatia asta cu catelul.Cam asa e si Anna- pe la toate colturile. Si asa facea si Alice cand era mica.
Gata, plecam sa impachetam ca ne vom opri la ferma cand venim de la dr. O sa stam acolo cateva zile ca le e dor fetelor de biciclete.O zi buna!!!
Lore1980 spune:
Buna fetelor!
Sunt prin zona, dar mai putin cu scrisul… am o gramada de chestii de facut la birou!
Va pup pe toate. Am citit tot, ma bucur pentru Diana ca a scapat de probleme, bravo. Sa dea Domnul sa se pastreze asa, chiar daca mai raceste, sa nu aveti probleme! E aiurea ce se intampla la noi cu doctorii, ca nu sunt toti atenti, ca fac uneori sa para parintele vinovat si ca sunt foarte alarmist. Intradevar nu e normal asa, ca parintele dupa ce ca e ingrijorat de copil, mai trebuie sa tina piept si unor acuzatii mai mult sau mai putin voalate. Ma rog, Romania…
Aaa si sanatate multa pentru acum, speram sa nu devina mai serioasa faza cu febra!
Aelita, il pup pe Miguel si pe tine, sa ai rabdare si metode sa rezolvati problema cu pampersul. Inca o data iti spun, ai niste abilitati extraordinare cu copilasii tai, mi-a placut dintotdeauna cum pui problema cu ei, nu-I fortezi, ii lasi in ritmul lor, si asa e si normal sa fie. Si de aici cred ca vine si echilibrul vostru ca familie in 5. Va pup!
Lala, sper si eu ca si voi sa fie doar o problema de timp pana se aseaza toate cele prin casa ca doar e noua constructia si absolut tot!
Nu pot sa nu ma amuz din nou de fete, sunt pline de idei. Auzi sa se dezbrace de tot Anna, doar fata a facut ce trebuie si nu pe ea! Bravo! In schimb nu-mi place ce am vazut mai departe, la faza cu febra ! Sanatate multa si sa fie ceva minor!
Noi suntem , am inceput o noua saptamana, Radu stresat ca de obicei lunea, cand se face impartirea pe dormitoare, ii e teama sa nu nimereasca unde nu-I place. Vedem.
In schimb mor de placere ca a fost vreme frumoasa in week-end. Dupa un smotru mic, ca deh, daca a fost vreme buna, scos covoarele in curte la periat, am fost cu Radu cu bicicletele amandoi, ieri am fost la ZOO. A fost tare frumos, lume gramada, insa incalzirea brusca i-a prins pe nepregatite pe cei de la gradina zoologica. Era cam mizerie, cel putin prin custi pe la maimute si pe la lei, nu erau curatate crengile, frunze uscate etc… aratau cam trist asa. In schimb, o gramada de animale, au adus si suricate, tot felul de reptile, pesti etc. Frumos si relaxant!
Eu de azi am inceput cura, sper sa fie ok si sa scap de cat mai multe kg acum in astea 3 saptamani, pt ca apoi in faza urmatoare dupa retetele Lalei sa reusesc sa ma fac om.
Va pup si sa aveti o zi buna, o saptamana usoara, cu sanatate sa va puteti bucura de vremea buna!
Sa reveniti cu vesti bune de la doctor, iar Liuda zi-ne de Diana!