Stelute de ianuarie februarie 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Sanatate multa fetelor! Si la copilasi!
Suntem bine... A venit mama aseara la noi si ne-a adus niste mucenici si biscuiti si cornulete, facute in casa, asa ca acum le port de grija... S-a dus naibii cura mea, dar pana nu le termin nu pot sa stau linistita...
Am pierdut vremea stand la povesti... S-ar putea sa prind o comanda pt niste marturii de nunta si atunci o sa profit ca e mama cu noi si sa lucrez...
Am fost gura casca pe-afara, copiii se cearta de la carut care si cum sa mearga cu el... Roni vrea sa si impinga la carut, sa si stea in el... la 2m, avem circ...

Lore, ce frumos, ca ai fost la Zoo. Si eu vreau sa--i duc pe ai mei, mai ales pt Roni, ca acum e are si pricepe... Am asteptat caldura... Acum sa vedem cand ne urnim de-acasa... Zici ca sunt animale multe... Sa vedem cum op fi week-end-ul viitor, poate nu ploua si mergem si noi...
Am auzit de "ferma animalelor", undeva langa Bucuresti. Cica au multe animale domestice. Hai ca la Zoo ajung... mai greu, dar macar exista autobuz... La ferma mai greu... Poate convingem si pe altii si mergem cu vreo masina...
Fug ca mai am diverse de facut.
Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

fetelor, va anunt cu bucurie ca azi am fost la ecograf si ni s-a spus ca vom avea o FETITA! eu as fi vrut mai mult baiat-cine ma stie, imi stie si motivele-dar mi-au dat lacrimile cand mi-a spus ca e fetita.
o sa avem o printesa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Lore, iti tin pumnii sa prinzi comanda, si sa ai spor la treaba! La ce lucruri minunate faci tu, abia astept sa vad cum ies.
La cura, te inteleg perfect cu poftitul, dar la mine s-a declansat un mare click, cand am vazut 70.5 kg am dat pe spate! Sunt hotarata sa zic nu tentatiilor, sper sa ma si tina mult si bine!
Cu zoo, sa stii ca fost tare frumos, lume ff multa, animale multe, dar nu mi-a placut ca era cam debandada in custi, crengi, frunze neadunate! In schimb, au facut chestii noi fata de acum 2 ani cand am fost noi. Au adus suricate, au si pesti multi, tot felul de soparle, iguane, serpi, pasari... frumos, au reorganizat custile pe acolo. Si poate pana mergeti voi au timp sa si curete, la maimute mi se parea cel mai dezordine, saracele.
Iar cu ferma, si eu auzisem de ea, si apoi am vazut si un reportaj la TV, super fain arata, si ce e fain e ca am intels ca sunt toate activitatile la vedere, mulsul, hranitul etc. Copiii care vor pot sa si calareasca ponei, au si loc de joaca, un lac, e foarte reusita.
Poate ne mobilizam si noi, sa vedem cum.
Fetele cu febra si altele, speram sa treaca repede si fara complicatii! Pupam sa treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1980 spune:

Hele, felicitari pt perechea lui Horia! Sa dea Domnul sa fiti sanatosi cu totii si sa treaca cat mai repede starile tale de rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liuda1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Liuda, cine o invata pe Diana sa mearga pe role? Ca eu am o mare problema: am luat si eu lui Alice anul trecut; si mi-am luat si mie ca m-am gandit ca oare cat de greu poate fi? Si eu ma cracanez in spagat de cate ori ma incalt cu ele. Si n-are cine invata copilul.

Io breee, cine altaaa!!!
Deci am iesit eri cu rolele, mare nebunie, oricum e ca vaca pe gheatza!!! o sa insistam, invatza ea, ca de mine nici nu se discutaaaa, nu realizezi ca raman lata dupa primii doi metri?????????? Am pus-o eri pe role si schioparc - schioparc am mers asaaa, tot ma tzin de ea sa nu se uite la role, sa stea dreapta, sa se uite in fatza (zic si eu din ce vad, ca eu de unde sa stiu cum eee? dar ma dau taree!!!!) Eri m-a terminat fizic, seara nu puteam sa adrm, la cat am tras-o de o mana!!!

Adica primavara e pana miercuri? m-am saturaaaat!!!!

vad ca toata lumea e cu zooo, ati innebunit????????? va era dor de animaleee?

heeeee, are helenutza fetitzaaaaa. io asta vroam pentru ea, fataaa!!!! Sper sa nu-i creasca putza intre timp!!! Pupam fetitzaaa, baga un AMR maica sa pot si eu sa controlez majoretele!!!
Helenutzaaa felicitariii!!!

noi... extraordinar... in gripa!!!
Diana sambata febra, duminica tuse incarcataaaa, azi est total injectata!!! Muci la balamuc, curg continuu, ochii injectatzi si durerosi... este acasa, s-a taiat si gradinitza si tot!!!
Io sant ruptaaa, asta mica s-a culcat aseara la 9, io m-am culcat la 1 ca ma luase niste dureri de picioare, muschi, spate, shele... tot!!! Ori m-am babit, ori sant rolele lu' fi-mea de vina (io m-am atrofiat de tot dupa iarna asta... ) ori e gripa din aia nasoala...
La 3 se foia Diana, la 5 scuipam plamanii cu ea pe rand, la 6 deja eram treze!!!M-a terminat tusea astaaa toata noaptea, deci de 2 saptamani sant in acelasi hal, nu mai pot!!!
Sant rupta in doua de oboseala, am bagat 3 cafele sa ma fac om!!!

si ca ziceati de urechile fi-mii... iarasi s-a infundat... Deja ma dispera, asta noapte n-a dormit ca nu poate trage aer pe nas, si asta noapte nu avea muci, efectiv popipu' ala i-a infundat nasul de tot, si nu poate sa respire, si trage pe gura, se usuca gatul, se foieste, se trezeste... azi dimineatza zicea ca ii "picaie" ceva in ureche, si se loveste peste urechi, de parca ar vrea sa le desfunde... vara aia cand mai vine?

Io sant functionala cu 3 cafele, insa nu pe mult timp, asa ca dispar!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

Sanatate multa Diana, Anna si Alice!
Lala, l-a dovedit Anna pe tigru!

Eu recunosc ca am facut fobie la gradinita. Am mai spus ca pt 4 zile de gradi trageam 2 saptamani cu Bia, ca oricum e mai vulnerabila dupa boala si nu are imunitatea restabilita. Sper sa o duc saptamana viitoare, ca ar vrea si ea.

Hele felicitari!!!!!!!!Speram ca scapi si de greturile astea!!

Nu inteleg de ce, cand Bia se trezeste dupa somnul de pranz, plange si e foarte imbufnata cand doarme la ai mei. Acum chiar s-a trezit si e dragalasa, iar sambata si duminica e tot bine dispusa. Ai mei tot intra in dormitor sa vada "ce face", oare ce ar putea face, am impresia ca o obosesc.

Mama de Bianca 01.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!!!

Noi suntem acasa, intr-o mini vacanta cumva fortata. Insa fetele o savureaza ca suntem la ferma si au intors-o pe dos deja. Acum se dau cu bicicletele;la 6.30 faceau karaoke cu niste microfoane mari, una gasise o trompeta...
Febra nu mai au, mucii curg garla...Deci spre bine.

Hai sa va zic faza cu stil englezesc: aveam o intalnire cu un tip azi la ora 12, stabilita de sapt trecuta. Suna asta pe la 9 azi si raspunde sotul ca eu vorbeam la alt tel; si ii spune tipul ca el in max o ora ajunge. "Pai nu ne intalneam la 12?" -"Ba da,dar daca vin la 12 pierd toata ziua; mai bine vin de dimineata"-"Bine vino la 10, dar vii pe camp ca eu o sa fiu acolo; te deranjeaza?"-"In principiu nu, dar e noroi?"-"Pai daca veneai la 12 se mai usca".

Bebebia, poate o tulbura si nu doarme calumea; si de aceea e prost dispusa cand se trezeste.

Liudo, cand termini cu Diana, sa vii s-o inveti si pe Alice.Eu n-am tupeu sa ma urc pe role ca ma gandesc cu groaza ca as putea sa ajung la urgente la Braila. Si singura n-o las ca daca prinde viteza, eu cum o prind?

Lori, ma bucur ca te-ai hotarat la cura.Si eu m-am enervat ca n-am vointa. Nu mai calc pe alaturi.

Hele, felicitari pt papusica!!!Eu ma bucur ca e fetita!!!

Lore, eu am cumparat o platforma care se ataseaza pe carucior in spate si sta si copilul mai mare. E super pt noi aia ca noi mergem mult si copiii obosesc. Asa stau amandoua acolo. Si are avantajul ca stii mereu unde sunt, nu mai faci cu capul ca girofarul sa ii vezi pe unde zbantuie. Cand am venit de la Londra acum s-a rupt caruciorul si l-am lasat acolo; a fost asa nasol cu ele doua si cu bagaje prin aeroport...Ca ma tot uitam sa nu pierd vreuna, oboseau si se miorlaiau...I-am spus lui Michael ca daca vine fara platforma aia dau divort.

Lori, si voi la zoo? Si la noi le place fetelor. Cred ca toti copiii sunt incantati, desi mie mi-e mila de mor de animalele alea inchise in custi.

Plec ca am intalnire; revin.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Printesa01

Alinuk,
mamica, mi-ai trimis pe messenger ceva ce nu cred trebuia sa ajunga la mine.... sau te-oi fi virusat....

scuze ..

eu nu ma stiu de virusi

pls sa-mi spui daca se mai repeta

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

pur si simplu MAMA

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala77

Liuda, cine o invata pe Diana sa mearga pe role? Ca eu am o mare problema: am luat si eu lui Alice anul trecut; si mi-am luat si mie ca m-am gandit ca oare cat de greu poate fi? Si eu ma cracanez in spagat de cate ori ma incalt cu ele. Si n-are cine invata copilul.

http://community.webshots.com/album/568109497amcroS
anna-rebecca-02.10.2008
alice-mihaela - 21.01.2007

eu am gasit solutia!

eu am invatat copilul sa mearga pe role!
Adica mi-am pus si eu role odata cu el.
Era Andu bebe si il purtam in carucior (Adica foloseam caruciorul pe post de sprijin)
ete ca am gasit si exemplificarea

http://www.youtube.com/user/alinuck#p/u/14/UZgOQclRY0Q

sa va arat si copilu (filmuletul de de vara trecuta, acum am mai avansat ca am continuat cu rolele pe gheatza si cu skiul)

http://www.youtube.com/user/alinuck#p/u/10/YS2px8IiaKI

asa ca solutia este:
mai faceti un bebe

hahaaa acum am citit ca si Liuda face furori cu rolele prin parcuri. Pazeaaaaaaaaa

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

pur si simplu MAMA

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput