Mar.Apr(169)- Bv Miki, Ina, MsBB, Felicia, Dinora!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua burtici si mamici!!!

Felicitari proaspetelor mamici Micki , Dinora!!...refacere rapida si bebei sanatosi!!

Madutza multe pt tine si multi pt Cristi si Catalina!

Ally , Eduard 35 sapt bebe

AMR 5 saptamani MAXIM !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinam spune:

giuliaa mersi de incurajare. Imi voi face si o a doua programare la el la cabinet , sper sa gasesc liber.

sorina
mami de Tudor 4 ani , acum 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_3b spune:

Cami_antonia multumesc mult pt raspuns si incurajari
Si noi ne-am gandit la varianta de a ne caza la BV cu cateva zile inainte, insa nu de acum Am doar 36 saptamani, aproape 37 (vineri)
Cat despre nastere, sunt la a doua. La prima, mi s-a rupt apa fara gram de durere si ai dreptate am avut un travaliu de 10 ore, deci ce 2-3 la cat imi fac eu griji acum...
Poate ma alarmez degeaba si bb nu o sa vina inainte de 39 saptamani

mami de Darius (12.02.2001) si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ally

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Laura_3b eu zic ca daca ai durerile mari sa o suni pe dr din Brasov si vezi ce zice ea. Ca ea va tine cont si de distanta si poate iti zice sa mergi acuma.
Ioana la Cluj se dau: 200 Ron la moasa si 350-500 la medic (fiecare cat isi permite) asta informativ. In rest daca faci anestezie, trebuie si la anestezist 150-200. La asistentele de la neonatologie nu se da neaparat dar cine vrea mai da cate o ciocolata. Eu am dat la cea care a facut gaurile pt cercelusi Giuliei.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 32s+ cu Nicoletta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

cami ,miki am dat pm

dinora Felicitari mami!!!

mada la mine lohiile au tinut2-3sapt, cu ceza nu stiu daca acum pe uter e alta taietura dar la exterior e aceeasi,la tine s-a vindecat?
Si multumim pt urare, am luat deja 1kg si ceva de la nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_3b spune:

ioanna ti-am trimis pm

mami de Darius (12.02.2001) si 36+ cu

Mergi la inceput

alina, sa cresteti mari in continuare
La mine mai sunt cojite la operatie, asa din loc in loc. Inca nu e vindecata complet. La dus tb sa fiu f rapida ca daca se inmoaie cojitele ma deranjeaza/ustura... la tine era la fel?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Da si acum mai am coji dinastea , te dai cu ceva?Eu m-am dat cu betadina si apoi o sa folosesc galbenele crema.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Da si acum mai am coji dinastea , te dai cu ceva?Eu m-am dat cu betadina si apoi o sa folosesc galbenele crema.

mami de Naty (10.04.2009) si Alex (1.02.2011)

nu ma dau cu nimic..la prima m-am dat cu oximed si apoi baneocin pudra. Pana acum vad ca evolueaza la fel chiar si fara sa dau cu nimic

Crema de galbenele e o idee buna , am sa ma dau dupa ce se duc cojile.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput