Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 18
Victo spune:
oana..47mii? wow..pai mai stai sa te gandesti? :) noi am dat 85 mii..si mai avem 16 ani de rate imense
astept sa vina socru sa il las cu bb sa plec la directia muncii sa vad ce rezolv.
bb e hranit..dar nu a facut kk..o sa faca un pic mai tarziu..uff..socru nu cred ca a schimbat vreun bb ..nici nu stiu dc sa ii zic sa il schimbe,,poate vin eu repede..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
aaa..in ambele e jale? cu mucegai si alte cele?
nasol...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
michelle1981 spune:
-19 arata temperatura la mine la laptop brrrrrrrrrrr
Neata!
Noi tocmai am papat fructele: mar + para la abur 95g. Incet-incet va ajungem
Racusoru, asa e si a mea cu trezirile noaptea, exact la aceleasi ore! Dintisorii sunt de vina, de-ar iesi mai repede!
Oana, eu stau la 8 din 11, mie imi place ca e privelistea faina.
Cred insa ca cel mai important e cum e orientat apartamentul. Al nostru e N-E si avem soare dimineata, apoi dupa amiaza e umbra.
O problema ar fi daca se strica liftul (dar la noi rar se intampla si oricum avem 2 lifturi).
Notat si eu reteta cu visine
bumblebee am uitat sa specific ca ieri aveam un san plin tare care ma durea si am bagat pompa cat sa detensionez si am testat-o sa vad daca vrea si surpriza, a papat 50 ml bibe
Poate imi face o surpriza asa ca de 8 martie si revine la biberon
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
crissteo spune:
Buna dimineata pe la pranz. De ce oare se trezeste Albert asa in miezul noptii urland. Aseara i-am culcat pe baieti in camera lor si pe la 12 noaptea am auzit un plans urlat, era Albert saracu si Teo ii zicea, taci ca dorm, te rooog. Asa ca am schimbat planurile, am luat bebe cu mine in pat si l-am trimis pe tati cu Teo, sa doarma totusi cineva. Apoi Albert a dormit pana la 4 cand s-a treizt sa pape. E a treia noapte cand se trezeste asa plangand. Si nu doarme imediat, trece o ora pana il ia somnul. Nu vrea decat in brate, cu capul pe umar. Oare sa fie de la dinti? Sau de la la faptul ca nu poate respira bine? Cu ce se pot face aerosoli? Eu data trecuta i-am facut cu ser fiziologis is flixotide, dar parca acum as vrea sa-i fac cu ceva mai usurel, poate nu mai ajungem la medic.
Copiii mei nu seamana deloc unul cu latul, Teo a dormit toata nopatea de la 4 luni, dar ziua era terorist, Albert e cuminte ziua dar noaptea are program. Si cu ce trebuie sa faca copilul la o anumita varsta, eu zic sa ne bucuram ca sunt sanatosi ca fiecare face achizitii in plan psihomotor in ritmul lui. Iar exemplul personal, Teo nu a stat deloc pe burta, dar deloc, nu a mers deloc in patru labe, a stat in fund pe la 8 luni si la 9 se ridica in picioare. E perfect normal. Albert sta pe burta mult si ii place, se taraste de la 5 luni, sta in fund sustinut. Sunt foarte diferiti. Eu zic sa ne bucuram ca sunt sanatosi, sa nu-i mai comparam ca ne stresam si uitam sa ii admiram in aceste momente minunate cand inca putem sta cu ei mult.
Merg ca am bagat la masina de paine niste aluat sa fac cornuri cu ciocolata, Teo a fost foarte fericit cand am facut data trecuta , le-am facut seara si dimineata imi tot spunea am fost cuminte, am dormit toata noaptea, s-a schimbat singur, si-a strans pijamalele si eu nu intelegeam ce nu-i in regula cu cumintenia asta. Si el deja se gandea ca va primi cornu cu cioco. va pupam.
lauri_ca spune:
Buna dimineata si la multi ani delfinasilor sarbatoriti azi!
ref. la anticonceptionale, chiar si cand alaptezi se pot lua "cerazette", sunt minipilule cu un sg. hormon, mie mi le-a recomandat gineco. Eu am mai mare incredere in ele decat in foite sau ovule, dar sunt si dezavantaje, sangerare intre menstruatii sau cum am patit eu, lipsa sangerarii, desi imi venise ciclul inainte sa incep sa le iau, dupa nu mi-a mai venit si m-am speriat, mi-am facut testul- negativ, pe urma am mai avut o usoara sangerare si atat. Se pare ca asa e normal, sau faza cealalta cu prea multe sangerari. Nu-i vorba ca nu simt lipsa menstruatiei, dar daca raman nici macar nu imi dau seama... Si mai e si steriletul, dar si asta da menstruatii f.abundente.
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Pt Cris cu mult drag poate ajuta... scrasnete din dinti - bruxism: luari 3 granule dimineata si seara din remediul ales atat pt copii cat si pt adulti: - copil nervos, viermisori China 7ch - eruptii dentare Chamomilla Hyoscyamus 9ch - nevralgie dentara Coffea 9ch (Homeopatia pentru toti, Dr. Gerard Pacaud, ed. Teora) Matei - luna a 8-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Oana, multam. Cred ca a treia e cea care tb luata, nu?
Racusor, deci si Andrei cu povestile in miez de noapte, ioi... iar cu jucatul asa face si Vlad, musai sa stau langa el, pe paturica, sa ma vada, sa ii arat jucarii...
Coteasca, sa stii ca indemnizatia e 75% acum, si nu va mai fi 85%. Asa ca nu urmeaza nici o surpriza luna viitoare...
Sa-l ajutam pe Alex
lauri_ca spune:
Urmariti pe Discovery tl "Jon & Kate + 8"? Doamne cat de bine se descurca femeia asta cu 8 copii, si cat sunt de cuminti cum stau ei la masa toti si cand merg pe strada tinandu-se unul de celalalt! Si nici nu se bat, nu prea auzi tipete si scandaluri.
crispro spune:
Crissteo, sa stii ca dintii is de vina, asta e concluzia tuturor.
Sa nu va zic ca se vede alb la dintisorul nr.8
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauri_ca Urmariti pe Discovery tl "Jon & Kate + 8"? Doamne cat de bine se descurca femeia asta cu 8 copii, si cat sunt de cuminti cum stau ei la masa toti si cand merg pe strada tinandu-se unul de celalalt! Si nici nu se bat, nu prea auzi tipete si scandaluri. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
Daaa, imi place, ma distrez si ma minunez. Dar is convinsa ca nu dormeau copilasii aia leganati (cum doarme Vlad). Is cuminti ca au reguli clare si stricte. De multe ori cand era Vlad mai mic si simteam ca o iau pe aratura, ma gandeam la ei.
Sa-l ajutam pe Alex
paula_m spune:
Oana, Ramona, aveti PM cu date despre balaceala.
Oana, sincer, eu prefer un apartament jalnic, decat sa cumpar unul amenajat cat de cat si cu bani mai multi. Oricum vrei sa-l faci pe gustul tau si strici tot. Dar pretul e f bun.
Crissteo, pai atunci tb sa faci mai des cornulete, daca are asa efct benefic asupra lui Teo. SI cred ca dintisorii sunt de vina pt trezirile in urlete a lui Berti. Asa face si Raul.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 8