Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hai ca tot pe rand imi amintesc. Eu folosesc anticonceptionale (desi as putea sa nu folosesc nimic, la cat de des se intampla), si nu le iau chiar la ore fixe, adica la 9 seara e ora propusa, se intampla sa le iau la 9, sau la 10, sau la 12, sau noaptea, cand imi amintesc. Si asa fac de ani de zile. Preze nu suport de nici un fel.

Eladea, dar de ce zici ca nu poti folosi anti? ca nu iti place ideea de ora fixa sau e legat de problemele cu fierea?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Buna dimineata si la multi ani delfinasilor sarbatoriti azi!
ref. la anticonceptionale, chiar si cand alaptezi se pot lua "cerazette", sunt minipilule cu un sg. hormon, mie mi le-a recomandat gineco. Eu am mai mare incredere in ele decat in foite sau ovule, dar sunt si dezavantaje, sangerare intre menstruatii sau cum am patit eu, lipsa sangerarii, desi imi venise ciclul inainte sa incep sa le iau, dupa nu mi-a mai venit si m-am speriat, mi-am facut testul- negativ, pe urma am mai avut o usoara sangerare si atat. Se pare ca asa e normal, sau faza cealalta cu prea multe sangerari. Nu-i vorba ca nu simt lipsa menstruatiei, dar daca raman nici macar nu imi dau seama... Si mai e si steriletul, dar si asta da menstruatii f.abundente.

eu zic un NU mare si hotarat la cerazette si cerazet. in primul rand ca nu mai sti deloc cand e cm normal si cand e efect secundar. crampe si altele... intre pilulele alea si sterilet, clar sunt pentru al doilea! 3 luni de cerazet au facut cat toti anii in care luam pilule inainte! steriletul a fost nasol la inceput (bine, cred ca oricum era mai nasol cu primele cm, mai ales ca eu de la nastere am avut doar de 4 ori cm), dar acum mi se pare rezonabil. nu-mi mai place ideea de a-mi suna ceasul seara sa iau pilula, de a-l pune pe pauza si de a uita ca am altceva de facut. plus, exact cum am zis, o mie de efecte secundare nasoale...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Paula, raspuns la PM.
Oana, si eu sunt de parere ca mai bine un apartament ieftin si dezastru decat invers. Ai zis de igrasie...ai ff mare grija, ca e boala curata igrasia, nu doar pt Matei, ci si pentru voi.
Acum la 10, cand i-am dat fructele, am vazut un punct alb pe gingie...oare ne asteapta ceva??? Cat mai poate sa dureze pana iese dintisorul? Inflamat e cam de mult, azi am vazut "albitura".

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata si de la noi!
nu va ma zic la ce ora ne-am trezit si cum am dormit ca vad ca Mara si-a facut singura programul, dar imi place. doarme bine a mostenit-o pe matusisa :))

noi avem un administrator(cam dus cu pluta) care a adus niste tampiti sa puna faianta pe pereti in bloc la parter (de parca de asta duceam lipsa, dar ma rog) si ieri am ramas fara net. au scos desteptii aia cablurile nu stiu ce au facut. au venit baietii de la firma de net, au reparat, azi dimineatza iar n-aveam net
noroc ca am stick d-ala de la cosmote

oana, cel mai sus am stat la 5, dar nu e nici o diferenta. nici dezavantaj. doar daca ramai fara lift
sunt de acord cu fetele, mai bine ala mai ieftin, daca tot tre sa bagi bani in ele... numai sa ai grija sa nu fie o problema permanenta mucegaiul si umezeala.. intreaba si tu prin vecini

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ymaia, vad ca ai scaun de masa de la ikea, cum va impacati cu el? mie mi-a placut dar n-am ajuns sa cumpar..

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Oana numai la etaj am stat , mai sus de 6 la ultimul etaj nu e de stat, e frig iarna si prea cald vara, dar tot ce e de la 10 in jos e foarte ok.

nici nu mai stiu cum e sa stai mai jos, iar ai mei stau la parter

asa sta cumnata-mea la 10/10 si vara nu ai aer sa respiri nici noaptea

tinem pumnii pe maine sa nu doara intepatura

Michelle cred ca ai o panorama frumoasa de la 8

crissteo vezi ce poate face un corn cu ciocolata

si eu visez sa imi cumpar masina de paine cand oi avea loc unde sa o pun si priza disponibila
Crispro nu stiu ce sa zic, eu mi-am luat cartea aia si cand am vazut mi-am adus aminte de tine...le poate incerca pe rand doar doar o ajuta ceva
cand ii dau Chamomilla lui Vladut da-i si lui tati...si poate dorm amandoi neintorsi pana dimineata

dintisorii no.5 si no.6 la voi au aparut jos?

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

oana..47mii? wow..pai mai stai sa te gandesti? :) noi am dat 85 mii..si mai avem 16 ani de rate imense
astept sa vina socru sa il las cu bb sa plec la directia muncii sa vad ce rezolv.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

voi stati in bloc nou??
ne-ar fi placut dhar in Mures nu prea sunt blocuri noi, mai mult case...asa ca ne reorientam...

Citat:
citat din mesajul lui Victo

aaa..in ambele e jale? cu mucegai si alte cele?
nasol...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

pai sunt blocuri din 1983-1985 in care daca poti sa iti inchipui...nu a fost facuta nici o imbunatatire ba mai mult s-au degradat in timp

dar oricum prefer asa cum zicea si Paula decat lux si scump...ca oricum gusturile difera deci fiecare incearca sa isi faca cum ii plece apartamentul

cel in care stam acum a fost al unor unguri, rockeri, drogati si cercelati etc...cu lanturi care spanzurau din tavan si desene cu carbune pe perete

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

am reusit sa il filmez pe Matei fara sa ma vada cum www.youtube.com/watch?v=Azac1JYw85M" target="_blank">bate din palme si vorbeste cu un ursulet

Noi 2

vai ce scump e!!!!!si ce par mare are!!1
dar ce e aia?paturica de activitati?

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Neata delfinariu,

eu va citesc si ma mulg, desi n-am crezut ca mai reiau sportul asta pana la bb2. Dupa ca la inceputul diversificarii Victor nu vroia sa pape, acuma nu mai vrea LM dupa mesele solide, desi nu mananca mult. Asa ca suge dimineata, seara si noaptea si ii mai dau creale cu lm pe la 18-18:30.

Eladea, cu ce spor ii ies lui Filip dintisorii. Bravo!
Oana, tu esti la cura si ne pui pe noi sa pacatuim cu bunatati. Eu am mancat visine in prostie in timpul sarcinii, se gaseau congelate la vrac in Auchan, dar iarna asta n-am mai gasit. Si mie mi se pare foarte ok pretul apartamentului, mai ales comparativ cu cel de la et. 2, ca nu stiu cum e piata in Ms. Eu zic ca et. 6 e ok, atata timp cat nu e ultimul. Noi stam la 3/4 dar de cand cu copilul mi-as fi dorit un bloc cu lift, sa nu mai hamalesc atata.
racusoru, cu ce va intepati?
paula si eu il vizualizez pe Raul cu adidasii. Victor mi-a "gustat" papucii de casa.

Rebeca, Alexandru si Giulia!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Paula, raspuns la PM.
Oana, si eu sunt de parere ca mai bine un apartament ieftin si dezastru decat invers. Ai zis de igrasie...ai ff mare grija, ca e boala curata igrasia, nu doar pt Matei, ci si pentru voi.
Acum la 10, cand i-am dat fructele, am vazut un punct alb pe gingie...oare ne asteapta ceva??? Cat mai poate sa dureze pana iese dintisorul? Inflamat e cam de mult, azi am vazut "albitura".

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Paula ai PM

da da stiu ca igrasia duce la boli de plamani
nu e cazul, acolo e alta problemaca s-a stricat scurgerea la baie si a curs apa iar nelocuind nimeni, in umezeala aia a mucegait peretele

eu am reusit sa fac sa inceapa sa mucegaiasca un perete in dormitor tot punand prosoape ude pe calorifer...cica sa fac umezeala pt Matei

no' am renuntat, spalat peretele si e ok

Noi 2

Mergi la inceput