Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (97)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
cristina :)) ideea cu scobitoarea e ca daca atunci cand o scoti din praji, are aluat pe ea, inseamna ca mai trebuie lasata, daca o scoti si e curata, e gata.
larisa, mi-a zis si mie doctorita de aspiratoarele alea pt nas, din farmacii. m-a sfatuit sa nu dau banii ca nu functioneaza
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
fiu'miu m-a haituit astazi. cu oricine ar fi, daca sunt si eu pe acasa, plange dupa mine, asa ca nu pot face nimic, decat daca stau ascunsa intr-o camera am reusit sa ies totusi sa iau masa in oras, i-am cumparat niste caise si prune deshidratate, i-am pus 3 caise la rehidratat sa ii dau dimineata.
pont: sa cumparati caise deshidratate maro, cele galbene sunt cu sulf si nu sunt foarte ok pentru bebe
MENU
11 - piure de mango cu mar
14 - piure de dovlecel, cartof dulce, patrunjel, ceapa (scoasa), telina
17.15 - piure de dovleac la abur, cu mar copt, 2 lingurite de cereale (mei, orz, orez) si 2 lingurite de iaurt
ma duc sa citesc si din urma si revin, maine sper sa am mai mult timp de forumeala, ca imi e un dor de voi
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana am reusit sa il filmez pe Matei fara sa ma vada cum www.youtube.com/watch?v=Azac1JYw85M" target="_blank">bate din palme si vorbeste cu un ursulet Matei - luna a 8-a ![]() " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui crissy77![]() bambi, cand ma suna soacra dau refuse si il pun pe sot sa o sune ![]() Offf, ce ma fac eu cu mica mea?! Luni am fost la ctrl, am refuzat injectiile cu penicilina, ne-a dat cexyl ("amenintari" ca daca nu ia, ajunge la plamani ![]() ![]() Cristina cu ![]() |
Crissy, multa sanatate!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Crissy nici eu nu sunt pro antibiotice, dar daca 2 dr. i-au dat si au pus diagnosticul de pneumonie e musai sa-i dai, nu e de joaca cu asta. Eu zic chiar daca mai cauti un medic bun in Suceava, sa nu mai astepti si sa-i dai acum tratamentul. Pana la urma poate si un medic prost poate sa auda daca e ceva la plamani, nu cred ca-ti trebuie exudat pt. asta, ci radiografie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crissy77/crissy77.jpg)
crissy77 spune:
crispro, i-am dat antibiotic chiar de luni seara, de asta ma plangeam dimineata ca il tot vomita. La 9.30 vine o asistenta de la pediatrie sa-i faca injectia. Maine mergem si la radiografie
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui crissy77 eladea, ii dau antibiotic, dar ma doare sufletul cand stiu ca dr. de pe la noi il recomanda fara niciun fel de analiza (am patit-o cu Elise in decembrie, cand ne-a trimis la raza dupa ce a vazut ca injectiile, 20 la numar, nu si-au facut efectul). Rezultatul la exsudat vine in cateva zile ![]() Si nici nu-ti zice, frate, ce are... ROSU IN GAT, iar pe reteta nu intelege nimeni ce scrie. Ma iertati ca ma descarc, dar Elise doarme, Bea doarme si nu am cu cine vorbi ![]() Editez ca sa ![]() Eu pe cea mare am nenorocit-o cu antibioticele, sist. ei imunitar e zero, merge o saptamana la gradi si 1 luna sta acasa sa se refaca. Dr. nr. 2 e fan augmentin. E drept ca trec toate cu augmentin, dar e fff puternic si are spectru larg. Eu stiu o regula, poate ma insel? Daca nu are febra - nu e rost de antibiotic. Voi ce stiti? Cristina cu ![]() |
Crissy, eu am avut pneumonie cand eram mica si nu aveam nici febra, si mancam
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
crispro spune:
Alice, pt crema!
Am gustat praji, cred ca a iesit. Dar nu imi place ca e ditamai baltul sec, si deasupra niste visine. Zice in reteta s apun visinile deasupra, asa am facut, dar deasupra au si ramas. Asa ca data viitoare (probabil maine ), bag visinile in aluat, si amestec bine.
A venit si sotiorul de la ski, il doare la patina... io merg la un dus, si apoi la nani. SI maine am cele 2 ore!!!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Mie mi-a dat dr. Exomega pt. dermatita atopica la fetita. Am inceput s-o folosesc de ieri, mi se pare destul de buna. Si eu am pb. cu pielea mainilor f.uscata si crapata cred ca e tot o dermatita ca cica e o pb. genetica.