Despre fibrom
Buna seara
Eu mi-am facut un rmn pt coloana si acolo mi-a iesit un posibil fibrom uterin de 23 mm.Am fost ieri la control si doctorul mi-a confirmat ca exista dar este mic.Mi-a dat sa fac tratament 2 luni cu Utrogestan.
Eu as vrea sa incerc intai cu ceva naturist,acum 2 ani cand am avut un chist de 7 cm pe ovarul drept nu am luat tratamentul dat de doctor,am luat extract din mladite de zmeur 2 luni de zile si am scapat de chist.
Credeti ca ar da rezultate si in cazul fibromului?
De la ce se formeaza?Ca ieri eram suparata si am uitat sa intreb doctorul....
Raspunsuri
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui julia23 De la ce se formeaza?Ca ieri eram suparata si am uitat sa intreb doctorul.... Adriana si Julia(06.11.2003) http://community.webshots.com/user/julia062003 |
Exces de estrogen
Dorsilia spune:
am o cunostinta care a avut fibrom de 5/6 cm si s-a vindecat cu tratament gemoterapic si naturist (ceaiuri de plante), plus o serie de polidin
roxy spune:
am si eu asa ceva, presupun ca fibrom si miom este acelasi lucru, al meu are acum 6 cm, a crescut destul de mult anul trecut ,cam 3 cm.Eu stiu de existenta lui din 2007 din timpul sarcinii cu al doilea baiat, dar atunci era mic si cu toate ca mi-a facut probleme in sarcina ,l-am lasat acolo, doar l-am urmarit.Dar acum crescand asa mult si spunand doctorul ca in eventualitatea unei alte sarcini se poate sa-mi faca probleme si mai mari, poate chiar nastero premature, mi-a recomandat laparoscopia.Asa ca dupa Pasti ar trebui sa fac asta.Ce as putea sa fac pan atunci, poate cine stie scap de operatie.Mie frica de mor de asa ceva...
julia23 spune:
Am inceput sa iau mladite de zmeur si sper sa aiba efect cum au avut la chist.Deocamdata prefer sa nu iau tratamentul dat de doctor.
E posibil sa inceapa sa-si faca efectul mladitele pt ca am inceput sa am cateodata mici intepaturi pe jos,care nu le aveam inainte.
XIO spune:
chistul ovarian trece si de la sine.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
roxy spune:
mirela_lz multumesc tare mult pentru raspuns si incurajari.Curaj gaina ca te tai ...si nu e foarte departe de adevar