Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nusha, la kauf au mascarpone d-asta?suna rapida si bunaaa rau.incerc si eu, dar spumantul ala de frisca?cum e?la plic?hai ca o incerc si eu dar zi-mi amanuntele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

mai fetelor adriana lora eu nush ce tiramisu faceti voi,nu ma indoiesc ca e bun , dar al meu e mortal si apoi la mine tiramisu fara mascarpone nu e tiramisu

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mare dreptate ai.Reteta mea e mult mai simpla,am invatat-o in Italia,tot de acolo am si tava pentru tiramisu si intra la fix o cutie de piscoturi de 400 g.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

mai fetelor adriana lora eu nush ce tiramisu faceti voi,nu ma indoiesc ca e bun , dar al meu e mortal si apoi la mine tiramisu fara mascarpone nu e tiramisu

Mare dreptate ai.Reteta mea e mult mai simpla,am invatat-o in Italia,tot de acolo am si tava pentru tiramisu si intra la fix o cutie de piscoturi de 400 g.

Mamica lui Albert (17.10.2010)

tanamera please please da-mi si mie reteta tade cand caut o reteta originala,nu ai idee,luata chiar de acolo de la mama ei a prajiturii normal

adriana da se gaseste in kaufland mascarponele asta italian imi scapa acum denumirea firmei e o cutie albastra si scrie normal ceva in italiana e in jur de 10lei cutia,iar spumantul de care zic e de la dr oetcker un plic bleu il gasesti in kaufland la raionul cu budinci dr oetcker pe acolo pe langa esente arome si din astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

tanamera baga reteta.
nusha, si mascarpone la care raion?

Mergi la inceput

Nushu se face exact ca si reteta ta,doar ca pun 4 liguri zahar in loc de 7 si nu pun frisca si spumant.Se simte mult mai intens gustul branzei mascarpone.
Eu daca nu gasesc mascarpone si piscoturi italienesti nu fac tiramisu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

tanamera baga reteta.
nusha, si mascarpone la care raion?

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

Lactate,branzeturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Nushu se face exact ca si reteta ta,doar ca pun 4 liguri zahar in loc de 7 si nu pun frisca si spumant.Se simte mult mai intens gustul branzei mascarpone.
Eu daca nu gasesc mascarpone si piscoturi italienesti nu fac tiramisu.

Mamica lui Albert (17.10.2010)

am inteles,o s-o incerc cu siguranta ca si mie imi place mult tare gustul branzei mascarpone,dar intrebarea mea este daca e de ajuns crema care rezulta renuntand la frisca sau trebuie sa suplimentez cantitatea de mascarpone? la fel si eu daca nu am ingredientele de provenienta italiana nu fac ca nu iese aceeasi chestie(aka am facut o data de nevoie ca am trimis sotul sa cumpere mascarpone si el a luat ce i-a picat in mana...nu a iesit la fel deci nu mai fac)

adriana mascarpone il gasesti pe raft pe langa specialitatile de branza mozzarella , mucegaiuri ,ricotta&co .... la lactate,uita-te bine ca gasesti sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Si uite-asa a inceput cura de-ngrasare la odiseea noastra!
Anuto, lasa, ca-n per. sarcinii mai aveam putin si ma mutam la Timisoara!
Pana una, alta, am constatat ca n-am nimic de mancare (bine, inafara de ceva resturi prin frigider) si-am bagat o friptura de vita la cuptor. Garnitura fac niste pastai verzi fierte la abur, ca tot vreau sa-i dau si bolfoseniei.

Eu cu mascarpone nu's daca fac...am io o fixatie cu mascarpone asta...fiecare cu fixurile lui. Eu am cateva bune, sa stiti...adica multe.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

auziti...iar am senzatia ca ma transform intr-o casnica veritabila...o iau pe aratura - alte sb. inafara de mancare/curatenie/copil eu nu am mai atins de secole!!!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput