Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

nushulica, chiar ca ti-o iei .. cu tot cu gogosi

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Daaa, votez pt. gogosile bestiale, din alea fac si eu!
Gata negresa aproape, miroase tare bine! S cred ca bag si-o prajitura desteapta, ca nu rezist. Daca nu azi, maine. Bolfosenia m-a ajutat, a stat cuminte in scaunel si se uita mirata la mine.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele
ptiu, vorbiti de lucruri sfinte...dulciuri
am baut un borcan de compot sa-mi treaca de dulce
mai stau un pic si ne facem curaj sa iesim la aer...nu mult, dar cat sa ne relaxam un pic , chiar daca e soare cu dinti
Pit a adormit aseara in pat langa mine, s-a jucat si a ras pana a adormit, m-a trezit de vreo 2 sau 3 ori...ca ma trezesc il iau din patut ma asez pe balansoar si atipesc cu el in timp ce suge...asa ca nu mai stiu dimineata de cate ori ma trezeste
acum e in mare veselie in patut, se joaca si gangureste
va pup fetele si va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
M-ati omorat cu prajiturile astea...ma bag sa fac si eu o desteapta, n-am facut niciodata. Seamana cu ,, crema de zahar ars doar ca are faina, nu?!
Chestia ca n-am 8 oua acasa si nici n-am unde iesi...daca fac cu 4 si injumatatesc tot imi iese putin tare???

Azi noapte iar s-a frecanit Darian insa dupa ce a plecat Bia la gradi a dormit un pic mai bine asa ca am stat si eu in pat cu el pana pe la 11. Da ce bine a fost!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Fetele, va faceti pacate cu mine! Ma omorati cu dulciurile astea!
Prajitura desteapta ma contrariaza tare... nu pricep daca ma bati cum iese. As cam incerca sa o fac dar eu am o problema cu prajiturile cu oua multe.
Eu fac foarte des negresa de post, ba am facut-o si in forme de briose, in special cand tine sotul meu post dar nu numai, tocmai pt ca am o problema cu ouale.

Asaa... vreau sa va spun ca la mine a venit deja primavara ... azi dimineata am fost la epilat si mi-a crescut self-esteem-ul... apoi am remarcat ca a iesit soarele... parca iti vine sa mai zambesti!

Tudor "vorbeste" intr-una... ai mei zic ca-mi seamana, ca in copilarie nu prea inchideam gura

Referitor la ajutoare... ai mei stau la noi 4-5 zile apoi 4-5 acasa si tot asa. Tudor e foarte obisnuit cu ei, ii accepta bine iar pentru mine sunt un mare ajutor. La inceput ma mai impungeam cu mama, dar ma ajuta mult cu gatitul... eu n-am mai facut o ciorba de o gramada de timp. Iar tata e bona ideala! Socrii sunt foarte ok si ei, vin cam la doua saptamani la noi, intre tmp mai mergem noi in vizita, dar obraznicatura mea mica a cam inceput sa urle cand sta cu soacra mea. Sambata am avut musafiri si i-am chemat pe socri sa stea cu T ca sa pot sta si eu cu musafirii. Aiurea, n-a vrut, l-am tinut cu noi, toata lumea radea de se zguduiau peretii iar baiatul meu dormea bustean

.................................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nusha, eu pun 2 oua la reteta.hai sa o scriu cum o am eu, nu ca ar fi mai buna:
2 oua
1 cana juma lapte
1 cana juma zahar
juma cana ulei
2 cani faina
2 linguri cacao
3 lg gem
1 lg rasa bicarbonat+otet/helas
vanilie
nuci
stafide
pt sos e mai usor ca nusa.eu am 2 lg cacao cu 4 linguri zahar vanilie si o cescuta laptic.si la sfarsit nuca de cocos daca vreti, daca va place.
nusa, eu fac tiramisu de la dr oetker:rapid si bun.si nu ramane nimic.
ia sa ma uit sisi eu de gohosi ca nu am gasit nici o reteta usoara.
adelena, ar fi multe de zis nu despre soacre?

Mergi la inceput

eu tiramisu fac cu piscoturi si frisca si le insiropez cu cafea. Eventual schimb frisca cu o budinca.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Gata prajituraaa!!! E buna, merci nushu, Adriana!
Oare in loc de ulei, pot topi unt sa pun? pe viitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata! Am baut si eu cafeluta, buna.

Prajitura desteapta? o sa fac si eu ca pare simpla.Deci nu-i o crema de zahar ars, nu?

Lora, eu fac negreasa cu unt. CAte odata jumatate unt, jumatate ulei. Dar nu am mai facut de un secol. Numai torturi am facut in ultimul timp. Daca va e pofta va uitati in album si va serviti cu o felie

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

idalis ca sa nu mi-o iau de la tine iti indic sa cauti o reteta de salata de spanac verde cu ton in loc de gogsile alea bestiale

lora eeu nu am incercat cu unt topit dar nu vad de ce nu ar merge chiar o sa incerc si eu la urmatoarea tura

mai fetelor adriana lora eu nush ce tiramisu faceti voi,nu ma indoiesc ca e bun , dar al meu e mortal si apoi la mine tiramisu fara mascarpone nu e tiramisu
am dat reteta mea mai demult si fetelor de la odiseea lui david si multe o fac deja de mult e fff buna

haideti ca o scriu si pe asta si apoi chiar ca nu mai zic nik legat de subiectul asta ca ma ucid fetele la cura

deci tiramisu meu

4oua
7lg zahar
2cutii mascarpone(pe cat posibil de ala italian sunt diverse firme,asta facut aici am incercat si nu are acelasi gust)
1cutie mica de frisca lichida de 200ml
1plic de spumant pt frisca de la dr oetcker

piscoturi o pg de 400g
si normal o cana mare de cafea cam 500ml(eu fac doar lavazza ca sa fie totul italian)

cacao de pudrat pe deasupra

bat albusurile spuma ,separat se bat galbenusurile cu zaharul pana iese o crema alba,se adauga mascarponele si se mai bate un pic
peste albusurile batute spuma torni frisca lichida si plicul de spumant pt frisca si bati pana vezi stelesa se intareasca macar un pic ...apoi se toarna si compoozitia aia cu galbenusurile si mascarponele peste albusuri si frisca si e gata...mai trebuie asamblata
se moaie piscoturile in cafea(doar treceti in viteza piscotul prin cafea nu il tineti mai mult ca se moaie prea tare)se pune un strat de piscoturi un strat de crema iar un strat de piscoturi iar crema si apoi cacao pe deasupra
eu asamblez prajitura intr-o tava de 24/20 cm si imi ies fix 2 straturi .sau 2 etaje nush cum sa ma exprim
trebuie tinuta in frigider cel putin 6-7ore sa se intareasca bine
pofta buna

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput