Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Se pune totul intr-o tava tapetata si se lasa 1 ora la cuptor, la foc foarte mic si pe pozitia cea mai de sus a cuptorului.1 ora nu se deschide cuptorul !!!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamak

Se pune totul intr-o tava tapetata si se lasa 1 ora la cuptor, la foc foarte mic si pe pozitia cea mai de sus a cuptorului.1 ora nu se deschide cuptorul !!!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Multumesc!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
http://picasaweb.google.com/107466035003634576702" target="_blank">Poze

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157309" target="_blank"> Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Neata

Adelena, e cea mai mare nebunie pe care am auzit-o: pahar cu alcool,"dar e cu mult apa"
DOamne fereste, si mai e si invatatoare

Pai nici eu nu m-as milogi sa ma ajute, dar nici nu ar fi nevoie. MAica-mea stie ca nu as ruga-o, numai daca se ofera (ea lucreaza cam 12 ore pe zi, si nu am tupeul sa o rog), si se ofera foarte des, cel putin de doua ori pe saptamana vine la mine de la lucru sa o vada pe bubulina, si sa ma ajute. Eu prefer sa o distreze pe J si asa am eu timp sa fac curat/sa gatesc.

Iar soacra din pacate sta departe, dar e painea lui Dumnezeu. Cand stam la ea ne roaga sa iesim, sa ne distram, ca are grija ea de copil, si cred ca mai degraba ar suporta urlatul decat sa ma cheme ca nu se descurca :))))

Ii multumesc lui Dumnezeu de familia normala care o am, cand va aud ce soacre aveti

No gata ca m-am laudat destul, sa n-o luati n nume de rau.

La multi ani junioarei Kendra! Sper ca esti mai bine!

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Si eu ma laud cu soacra-mea, ca are rabdare, daca cer ajutor si de are timp/se simte bine vine. Maica-mea e mai ok ca soacra, dar din pacate e la 80 km distanta, in inima Deltei, si e cam greu sa ajunga pe la noi. Singura mea problema e ca nu sunt de acord cu modul lor de a hrani copiii, ele considera ca un copil trebuie sa manance ca noi cei mari.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

tutz, stai linistita ca nu se supara nimeni.
mari, e alta generatie.nu ai ce sa faci.si mama mai zice asa, dupa aia zice ca ea nu stie ca eu ii dau acuma dupa alte reguli si tot asa.zic ca ea, fac ca mine.ea daca ar putea ar sta numai cu ei, dar daca nu poate iesi la pensie, are anii de munca dar nu are varsta implinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

fetele gata prajiturile? miroase a negresa pana la mine...
apropo de prajituri si de cat de repetenta sunt eu la acest capitol sa va povestesc ceva...
Pe timpul cand eram la servici eram innebunita dupa o prajitura cu multa ciocolata de la raionul cu prajituri. Cumparam in fiecare zi... si ma gandesc eu ca ar fi frumos sa-mi arat talentul de gospodina in fata sotului cu o astfel de prajitura. Zis si facut... fac rost de reteta de la fete, cumpar tot ce am nevoie si m-apuc de facut surpriza. Am cerut reteta doar pentru crema... blatul am zis ca-l cumpar din oras ca deja era prea multa munca pentru mine. Mi s-a parut mie ca zaharul din reteta e cam mult dar trec mai departe... 4 pachete de unt ??!!!...daca asa scrie asa pun...si tot asa ma miram eu la toate ingredientele. La final mi-a iesit un cazan de crema de umpleam vreo 10 torturi fiindca fetele de la prajituri au uitat sa-mi spuna ca reteta e pentru o tava d'aia de a lor...cam cat vindeau ele intr-o zi. Stupid me! In orice caz am mancat si eu si sotul crema de ciocolata cu lingura, vreo saptamana :)

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

LA MULTI ANI KENDRA!!!

Eu o las pe Petra cu cumnata mea de cate ori am o treaba; sau vine ea la mine sau o duc la ea. Se inteleg tare bine amandoua si am incredere. Cumnata mea sta cu mama ei(soacra mea) dar ea e in varsta, nu are rabdare, se agita mult si ii transmite si fetei o state mai ciudata. E de treaba, o iubeste mult pe P dar varsta isi spune cuvantul. Mama e in alt judet asa ca numai cand vine in weekend sta cu fata. Si mai am o prietena buna in Alba Iulia care, lunar vine pe la mine in we si sta cu P sau ma ajuta cu mancare, curatenie, cumparaturi. Asa ca am incredere in 3 oameni sa imi las fata si profit de cate ori am ocazia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

La multe lunite sarbatoritei KENDRA

Si eu ma alatur celor care au soacre si mamici cu ajutor ce-i drept numai cand vin in vizita sa intampla sa ii vada
O sa vedem duminica daca o sa stea cu mama si mai vb. sapt. viitoare

fetelor care ne-au onorat cu cafeluta in dimi asta

Noi suntem mai bine.....stiati ca daca ii ti in apa calduta cu fundicul face kk mult mai usor?am vazut si noi aseara dupa baita ca si-a dat drumul Carina si dupa 2 zile de lipsa kk a reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

eheeeeei, mai fetelor si v-am spus doar o parte din pataniile cu soacra...dar a scris NASTASIE de a ei si imaginati-va ca e la fel :))...si la fel ma lipsesc de "serviciile ei" si merg inainte

la Bz e soare si cred ca o sa ies putin, poate mi se mai ridica moralul.

Apropo, ce faceti de 8 Martie?aveti ceva planuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui nastasie
negresa vrei?se amesteca toate gramada.si o bagi la cuptor doar.repede un sos de cioco peste si aruncata niste nuca de cocos.
adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10

vreau, vreau!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

hai ca dau eu ca poate adriana doarme deja
1 ou
1 cana zahar
jumate cana ulei
1 cana lapte (caldut)
2 cani faina
1 lingura bicarbonat rasa
3 linguri cu gem ( nu dulceata)

amesteci tot cu mixerul si bagi la cuptor la 180grade pt 35-40min,verifici cu scobitoarea
deasupra eu topesc o ciocolata si apoi arunc niste nuci sau alune,nu ma omor dupa cocos

curaj,e usoara si buna

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

vai de capu meu ce reteta am putut sa dau...dormeam pe mine la ora aiapai ce negresa e asta fara cacao??????deci la toata treaba asta bagati si 3-4 linguri de cacao...ma scuzati fetele

si,da votez si eu pt prajitura desteapta e fff buna si iese sigurasa ca o poate face oricine...aici bat apropo lui idalischiar daca esti la cura o bucatica nu ingrasa tare

lora ca si tine sunt in mare dilema ce sa aleg sa fac pe weekend ca imi propusesem tiramisu dar acum mi-ati adus aminte de "desteapta"si nush la care sa renunt,mai bine le fac pe amandouavai kilele mele ma mai mir de ce nu se duc

office si noi am avut o perioada ca umpleam carutul cu fulciuri cand mergeam la cumparaturi si le gozaiam imediat in 2-3 zile acum de cand david e marisor si le-a prins si el gustul ca sa-l mai feresc prefer sa fac eu in casa de astea rapide asa nici sa nu stau mult in bucatarie si totusi sa fie si ceva dulce...cel mai des fac clatite , chec,tarta cu diverse fructe de pe la congelator,ciocolata de casa,negresa dar si gogosi

apropo daca vreti o reteta de gogosi sa vi se topeasca in gura cautati aici pe forum in cartea de bucate "gogosi bestiale" sunt suuuper
gata fug c ami-o iau de la fetele care tin cura
pupici

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput