Bebelusi de Sept-Oct '10 Hai primavara!!(42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

adelena, te rog nu zi de soacra:m-am dus sa-l duc pe rzv la gradi si cand vin vai ca nu mai are stare calin si era cacanit pana pe spate.plus ca ea nu "stie" sa-i faca laptele, la ea nu mananca.sta numai cu el in brate.prefer sa NU.doar la urgente.iar la mama apelez la ea saraca cand nu lucreaza.asa ca ne descurcam asa.am mare mare noroc cu sotul meu.nu stiu ce m-as fi facut fara el.sa-i dea dzeu sanatate.de asta si prefer sa ne descurcam noi 4.
aaaa, ieri am iesit din casa.asa o ora pe la piata, dar fara copii.bine a mai fost.

Mergi la inceput

lora, si eu am o leneee azi.ieri am facut si eu curat.maine fac mancare ca sa am si in we, asa ca azi mai puturosesc.sanatate multa sa scapati de mucisori.
aaa, si am reusit sa inscriu si copilul mare la scoala.suntem oficial in toamna clasa a 1 a(cred ca, chiar a 1 a A).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

vorbiti de soacre? a mea e-n Piatra, dar daca o las cu Adelina o ora fuge apoi mancand pamantul si n-o mai vad cateva zile dupa aia. No comment... De cand am nascut a dormit Iustina de 2 ori la ea, dar a insistat Iustina, nu a luat-o soacra-mea, de bunavoie... si vorba soacra-mii a fost:"n-am avut incotro". Deci tot noi, singuri, ne descurcam, dar, pe de-o parte, e mai bine asa. Daca mergem undeva, mergem cu tot cu ele, fie ca-i restaurant, fie ca-i magazin ori in vizita la cineva. Conditia e sa nu se fumeze.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Neata fetelor!
La multi ani sarbatoritei!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

La mama soacra nu-l las. Dar daca plec cu mama undeva, tata este cel mai dornic sa ramana cu el. Se joaca, il pune pe picioare si-l adoarme. Sa le dea Dumnezeu sanatate parintilor mei.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
https://picasaweb.google.com/ancamak/Februarie201102#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, cata cacao pun la negresa?

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

NASTASIE, am zis ca semanam...dar si soacrele parca ni-s trase la indigo :)). A mea pana si dupa sederea cu nunta nu am vazut-o doua saptamani. Si i-a spus sotul sa vina mai des sa se obisnuiasca Radu cu ea si ce credeti?..."las' ca vin atunci cu doua ore mai devreme" ...la fel, pe David nu l-a mai luat de mult la ea pt ca m-am luat eu de ea ca ii mai dadea sa bea cate ceva, asa de pofta, pana am aflat ca baiatul meu are paharul lui cu bautura la masa..."da' ce-are? ca era vin/bere/tuica cu multa apa"si unde mai pui ca-i si invatatoare si la 12 e acasa si sta la 10 minute de noi.
...si mama mea e plecat din tara ca poate ar mai sta saraca, dar asta e...tata ma mai ajuta ca mi-l ia pe David de la camin si mai vine sa se joace cu el cand e acasa...in rest eu cu sotul, pana la moarte!

Dar vorba unei prietene, sa vezi si cand vei avea doi baieti cat tine de mari, ce satisfactie vei avea ca i-ati crescut fara nici un ajutor

Mergi la inceput

lora, 3 linguri pun eu.
adelena, pahar la masa?aaaa, pai ce sa zic de ea ca toata ziua e la cumnata-mea(mancare, curat, spalat, copil) si are doar unul.de parca ea n-ar avea frate 2 copii.cand eram insarcinata cu razvan si cumnata-mea avea deja baiatul mi-a zis ca daca e baiat nu o sa vina asa des, doar daca e fata.dupa ce am nascut a venit de 2 ori, apoi l-a vazut la 6 luni odata si apoi la 2 ani.deci s-a tinut de cuvant.ca cica eu trebuie sa spun cand am nevoie de mancare sau altceva.pai ea nu vede si stie ce greu e cu 2, plus ca orice ajutor e bine venit.dar prefer sa nu cer nici un ajutor de nici un fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ANCA cat trebuie sa stea la cuptor prajitura desteapta?? Se unge tava cu ceva??

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

lora baga un bax de cacao ,ca doar e negresa ...glumesc
M-au sunat parintii mei ca ies in oras la o expozitie cu figurine de ceara si vin apoi la mine sa se mai obisnuiasca Tavis cu ei. Cu o floare nu se face primavara dar e un inceput. Ai mei sunt dispusi sa stea cu el oricat ca sunt pensionari amandoi, doar ca le este frica de Tavis cand incepe sa planga
Soacra nu l-a vazut din noiembrie...locuieste in Germania. Cica vine peste 2 luni in Ro...vedem atunci cat de tare va tipa Tavis la ea :))

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
poze si video Tavis
varsta lui Tavis

Mergi la inceput