Cum tratam corect durerile micutilor?
Raspunsuri - Pagina 6
desprecopii spune:
dragii nostri,
Va multumim tuturor pentru implicarea in aceste discutii in care i-am avut alaturi de noi pe cei doi doctori pediatri care lucreaza in cadrul clinicii Anima din Bucuresti, doamna Ioana Mihaescu si doamna Catrinel Preda. Oricand aveti nedumeriri puteti reveni si citi raspunsurile lor din cadrul acestei discutii sau de pe celelalte topic-uri:
• Ce facem in caz de febra la copil? –
• Cum se administreaza corect antitermicele?
• Cum trecem usor peste cresterea dintisorilor? -
• Parintii intreaba, doctorii raspund -
Speram ca au fost utile pentru voi aceste conferinte si promitem sa le mai invitam pe doamnele doctor si alta data.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
iuganicoleta spune:
Buna ziua!este prima data cand scriu ceva aici si v-as ruga sa imi iertati greselile de exprimare.referitor la durerile copilului am si eu o problema cu copilul meu.as fi foarte recunoscatoare daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat.am incredere in voi deoarece se vede ca sunteti profesionisti,asemeni si parintii de aici:).sunt disperata pentru ca nu stiu ce sa-i fac micutului meu.se vaita de dureri de picioare..cateodata si de spate.i-am facut masaje si i-au placut si imi cere tot timpul spunand ca il doare.alte simptome nu prezinta.mananca bine,nu e apatic,se joaca..dar durerile aste frecvente ma ingrijoreaza tare mult.la noi in oras sistemul medical este lasa de dorit..medicul meu de familie niciodata nu este de gasit pt.ca este inscris in politica...iar daca ma duc pe cont propiu la un alt medic ma ignora spunandu-mi sa ma duc la cine am fisa.nu vreau gratuitati,nu cer de pomana..platesc oriunde m-as duce pentru ca le respect munca.vreau doar sa imi consulte copilul fara sa intampin probleme.era minunat daca aveam un cabinet unde te poti duce de cate ori ai vreo problema si sa iti spuna ce e cu copilul tau..si sa iti dea solutii..am avut probleme cu copilul asta de la nastere de aceea am prins o fobie de boala si ma inspaimanta orice durere pe care o are..am inceput sa am si depresii si dificultati de concentrare..plang tot mai des pentru ca imi fac griji sa nu aiba o boala grava..astazi mi-a spus ca il doaRe capul..nu stiu ce sa fac...va rog din suflet ajutati-ma cu un sfat,,va rog..Va multumesc si iertati-ma pentru vaicareala asta:)