LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)
Raspunsuri - Pagina 3
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Cum puii mei, anemie, cand: Sideremie, ug/dl, 83,90 (interval 22 - 135) CTLF (aia este aia de legare, cred, ce mi-ai zis tu), ug/dl, 366,9 (interval 200 - 400) Transferina, 2,44 g/l (interval 2,0 - 3,6) |
din "puii" valorilor de hgb, hct si mcv - care totusi sunt ff putin scazuti sub limita inferioara. de aia am si spus ca nu e de speriat. dovada ca si valorile ctlf si transferinei sunt ok.
anna-mama spune:
buna,
multumesc tuturor pt aprecieri
Am si eu o intrebare, Vladut are un punctulet de grasime pe nas aparut de acum vreo 3 luni. Credeti ca trebuie sa ma ingrijorez?
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
crisspy spune:
Anna si Razvi are un fel de punct negru pe nasuc, l-am lasat in pace sa vedem ce se intampla...mi-a fost teama sa umblu acolo.
Nu stiu ce sa zic de punctul de grasime
Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt
CADIA spune:
citat din mesajul lui crisspy Aici mergea Ciufik: www.baby spa.ro scoti tu spatiile Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt |
CADIA spune:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta Fetele am pus cateva poze cu Elena pe mail-ul comun. |
Le-am vazut, si apreciat in pagina anterioara
miereamara spune:
citat din mesajul lui anna-mama buna, multumesc tuturor pt aprecieri Am si eu o intrebare, Vladut are un punctulet de grasime pe nas aparut de acum vreo 3 luni. Credeti ca trebuie sa ma ingrijorez? de steluta norocoasa (09.02.2009) e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
Anna-mama si A. a a vut unul aproape de ochi cand era bebelus, i-a disparut in cateva luni, acum are unul sub ochi si vad ca a inceput sa se resoarba si asta, nu umbla la el.
Roxana, bafta cu gradi, daca ii place fetei, atunci ce sa mai zici?
iuliacris spune:
Rox, no way, s-au dus demult nametii, am avut doar niste furtuni nebune in weekend. Acum e soare (8.37am), dar cred ca-i cam cu dinti. Oricum, miroase a primavara, nu ca la Miere totusi...
Bafta cu gradi, eu cred ca o sa-i placa.
Carmen, e o frumoasa si o dulce Elena. Cred ca sunteti cu totii topiti!
Daiopri, ti-am admirat si tie felinele Las' ca scapati si voi de suzeta in curand.
Anna, felicitari pentru intarcat. Acum chiar ai fecior mare!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
bebelusi spune:
Am vazut si eu copii frumosi pe mail, ptiu, ptiu....scumpi foc
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisssa_ana spune:
mai fetelor...nu mai am rabdare pana nasc...ce frumosi bbi aveti
Mama de Ana si 21+