LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
micola spune:
salutare
crisspy, mersi de intrebare, dar nici nu stiu cum sa raspund..adica am fost la spital luni, s-a uitat drul , Alexu a izbucnit intr-o criza de plans de cum l-a vazut
. A zis ca nu e nimic grav, sa revenim la control daca se inroseste...l-am intrebat daca crede ca va iesi un alt fir sau daca asa vor iesi toate, cate unul...a zis ca nu stie cum va reactiona corpul lui, dar ca e posibil sa le elimine pe toate asa, din moment ce a eliminat unul..
Alex e bine, maaare bucurie cand il duci la copii, imi face "paaa" si fuge la ei. cand merg sa-l iau vine la mine bucuros si cu bratele deschise..mai mare dragul
. si cand imi mai spun si doamnele ca e foarte cuminte...doar ca e singurul care nu sta intr-un loc, el e int-o continua plimbare, in timp ce ceilalti copii stau cuminti la masa, pe scaunele de plastic..l-al gasit o singura data si pe el stand asa, la masuta, pe scaunel, dar am aflat ca abia se asezase...:)
problema e la mine, ca ma cam paste o depresie legat de lipsa de job, ma simt inutila
, nu am niciun rost, mai ales ca alexu e l gradi pana la 4-5
de asta nici nu am mai scris, nu am chef de nimic
Leditia spune:
Salutare.
Cadia,sanatate multa printeselor.
Micola,off,nu ai gasit nimic nici pana acum?Imi pare tare rau.Nu ai niste prietene cu care sa mai vbesti,cu care sa iesi?
Eu imi incep ziua cu mopu in mana,curatenie,mancare,David,aerosoli,asa ca n-am timp sa ma plictisesc.Daca ar fi insa David plecat as innebuni in casa,singura,asa ca te inteleg.
David e la fel,ieri am fost la analize,aseara a facut iar febra..si nu-mi dau seama de ce mai face febra peste 2 antibiotice date de o gramada de timp..
Luni vine si dna dr si o sa mergem si la control.
Eu gatesc azi si mai am inca doua chestii de facut,desi imi vine sa ma pun in pat si sa ma culc :)))dar profit ca doarme David ca apoi il iau pe el in primire si nu mai am cum.
Va pupam si va dorim o zi superba.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
micola spune:
Ledi, mersi
ba am prietene, parinti, sora
ies
dar nu am acuma chef, am un sentiment de inutilitate de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti
si nu e astenia de primavara..e lipsa unui job, a ceva care sa-mi aduca implinire si MIE, ca OM
Davidut sa se faca bine
ce de medicamente si pe el...
cred ca iau iar o pauza de forum ca oricum nu fac decat sa ma vaiet pe aici
Naty spune:
micola imi pare tare rau! O sa gasesti tu ceva pana la urma, nu dispera 
Si nu pleca de aici, poti sa ne plangi pe umar.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Si asa Nadia
Selene_Bunny spune:
micola, ai grija, eu am ajuns la psihiatru pentru starea asta, exact asa si la mine, "ce rost are orice", m-a "bubuit" o chestie financiara intr-o zi de luni si... acolo am ajuns...
Nu e depresie, e reactie depresiva la o situatie/un eveniment mai neplacut/a din viata.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
IRA_LIZA spune:
Fetelor, va pupam cu f f mult drag si cu un imens dor de voi... (gizas, ma ia plansul...)
Am intrat f scurt sa va intreb daca stiti ceva de japonezele noastre. Fetele din Jp, dati un semn k sunteti bine, va rugam!
(La noi e relativ ok, am un necaz in familie, nu e vb de Eliza, Marian sau de mine si nu e vb de ceva legat de sanatate. Insa ma solicita destul de mult...in fine, trec ele toate intr-un fel sau altul)
yashy spune:
Va multumesc mult pt mesajele voastre!!
Si de aici si de pe facebook...
Suntem bine, destul de speriati de replicile dese... nu sunt aproape de epicentru si nici de coasta Pacificului. Dupa cum cred ca ati vazut si voi... nu cutremurul a fost grav, pe cat tsunami a ras tot din cale...
M-am speriat tare putin de cutremur - inconstienta cum sunt - dar acum imi este tare frica de replici...
La ora 8pm, ora Romaniei, voi da un interviu pe RealitateaTV... sper sa nu ma balbai si sa nu vb moldoveneste...![]()
Va pup, numai bine tuturor!!

anna-mama spune:
Yashy, ma bucur ca sunteti bine
Tinem pumnii sa te descurci bine la interviu si sper sa ajung acasa sa te si vad 
Wkd frumos si cu mult soare va doresc 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
veronica75 spune:
Yasi, Eli - ma bucur ca sunteti bine 
Of, doamne...
ce am mai plans azi...imaginile m-au dat gata
Domne fereste! ce nenorocire e acolo la voi...
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
16 saptamani