Buburuze de Ianuarie-Februarie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ce-mi place ca e iar activitate pe aici!!!Si-au intrat mamicile in ritm, ce sa mai!

DOLORESS, ce i-ai dat homeopat pt dinti? (eu am un fisier unde strang informatii utile, chiar daca e prea devreme pt unele)

TUNDE, cu crusta alba, verifica la ceva timp dupa ce a papat..ca daca e imdeiat dupa papa, poate sa fie de la laptic!

am musafiri...iar
revin

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Mayane;multumim..

Vas;bine ati venit acasa!Multa sanatate puiului!Sa cresti mare ANDREIUTZ!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

VAS - bine ai revenit tu si mezinul Odiseii!!! Acomodare rapida!

RROX, se cheama CAMILIA de la Boiron. E bun, pentru vreo ora tot il linistea.
uite link http://boiron.ca/produits/enfants/camilia/
nu stiu daca e si la voi. Ca stiu ca au si pt colici, COCYNTAL, si asta foarte bun, dar nu v-am auzit pomenind de el, deci cred ca nu exista.

Unde e SHERBI???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Doloress, tu ma sperii rau pe mine. Io inca mai visez ca am un copil cuminte, cuminte, numai colicii astia sunt de vina. Dar dupa ce face 2 luni (adica peste o sapt) o sa fie un ingeras.
Io inca mai sper...nu mai indesa si tu morcovul ista. Si asa m-ai speriat cu spirited child, de mai ca ma apucase plansu'. Io ma lupt cu programul, nu ma las. Azi nu mi-a iesit...iar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

bine v-am regasit mamici in casa noua!
Multumiri celor care s-au muncit sa ne faca asa un cuibusor frumos unde sa putem impartasi in continuare nelinisti si bucurii de mamici incepatoare(si nu numai)!
LA MULTI ANI DE 1 MARTIE!
sa aveti parte de o primavara superba alturi de buburuzele voastre dulci!
O sa citesc mai tarziu, fug la baie cat doarme flacaul.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ANKA - sorry, n-am vrut sa te sperii, voiam sa-ti zic ca se poate si mai rau
Eu una zic sa te relaxezi, sa incerci sa iei totul asa cum vine, sa vezi ca o sa fie mai bine. ^Problema la voi e ca tb sa fiti asa de repede la munca. De aceea cred ca recomanda asistentele sa-i lasi sa planga, caci sincer bebeii asa mici cu program, mai rar intalnesti.

Dar de ce nu te poti odihni bine daca se trezeste o data pe noapte? Sta treaz dupa papa? La noi trezirile de noapte sunt numai de papa, asa prin somn. Nu se deschide lumina, nu se schimba bebe decat daca are kk. Si atunci se schimba tot pe intuneric, cu o lanterna mica. Asa el incet incet invata ca noaptea e pt somn. Al meu se trezeste de 2 ori pe noapte pt papa, insa ii dau asa, semi-adormit. Bine, e super ca il tin cu mine in pat, nu ajunge sa se trezeasca urland, cum scanceste si se foieste putin si vad ca e ora il si mufez. Il iau apoi pe mine sa scot aerul, si de multe ori adorm asa cu el pe mine. Ma trezesc dupa vreo ora si-l pun jos si ma culc la loc, si gata, dimineata sunt fresh.

Cu suzeta fii atenta, multi bebei ajung sa nu mai poata dormi decat cu suzeta si can o pierd - da-i urlete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde glicerina cu stamicin sau nistatin, la mine pe foaia de externare si instructiuni folosire bebe scrie cu majuscule fara boraxata. daca nu poti sa i-o pui pe suzata pt ca n-o vrea, unge-te tu pe san cu ea si e la fel de bine; variantele sunt:
cu compresa sterila
pe suzy
pe san

Vas bine ai revenit!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetelor voua v-au venit colaceii?

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Lorich...ce bine...asta-i boraxata..raman la bicarbonat dizolvat in apa

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

VAS, bine ati venit acasa!

ANGI, nu au venit colaceii inca, asteptam!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput