Mar.Apr(168)- Bravo Ina, MsBB, Felicia, anaxena!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

vineri vine mama

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

am revenit si eu de la un shopping mic..i-am luat pana la urma combinezon mai gros fetitei ca vad ca iarna nu ne paraseste asa usor..chiar daca o sa-l folosesc o data la externare asta e..si caciulita mai groasa..si niste pantalonasi draguti..

felicitas, multe felicitari mami, se pare ca ai avut parte de o nastere perfecta..sa ne vinzi si noua secretul practic fluturasul tau ce poarta un nume asa deosebit si frumos a fost cel care a deschis primavara, primul martisor..bravo Miriam
MsBB si Inna, sper sa nu fie prea tarziu sa va urez si eu nasteri usoare..v-am tinut pumnii oricum si m-am gandit la voi
simona, imi pare rau ca esti prinsa cu toate si astea iti dau o stare de nerozitate si agitatie in loc sa te pregatesti linistita de intalnirea cu bb Arsenie..eu zic sa nu-ti faci griji ca intotdeauna le aranjeaza Doamne Doamne asa bine sa ne fie noua mai usor
viss, ai un talent la povestit..cred ca puteai scrie o carte cat ai stat acum acasa..tare greu cred ca iti este si cu burtica asa mare si dureri si mai ai si starile astea de greata de care tot povestesti..la tine s-au pastrat de la inceputul sarcinii ?
alina_n, felicitari pt prima lunita ce repede a trecut..parca ieri deschideai nasterile aici..ma apuca melancolia
danielle, si eu am emotii cu gelozia frate/sora..mai ales ca al meu are o doza de egoism, el trebuie sa fie in centrul atentiei tot timpul.. dar eu zic ca la melissa o sa fie mai usor ca deja stie ce inseamna un fratior/surioara, stie ce inseamna sa imparti atentia, lucrusoarele, jucariile..eu zic ca o sa-l accepte usor

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Mesaj de la Ina
3350 g, Apgar 10, Alexandru 39 sapt

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

felicitari INA bravo BB Alexandru sa cresti mare si frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

acum am aflat

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

medeea ok, il intreb pe sot detaliile si scriu diseara un mesaj! da, marea majoritate a produselor, chiar si cu transport, sunt mult mai ieftine decat la noi! noi am ajuns pe amazon pentru ca ne uitam dupa videomonitor pentru bebe si la noi, pt 10 milioane luai o prostie...asa ca ne-am reorientat. ideal e sa te fixezi pe niste produse pe care sa le fi vazut in prealabil aici in magazine (ca sa stii exact la ce sa te astepti) si pe urma sa dai comanda :) revin cu mesajul

Luca Andrei, AMR 5 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

ralukab, felicitari pentru baietelul frumusel cand il vedem si noi pe Vlad ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Wow, ce de martisoare au avem astazi!!

Felicitari Felicitas(felicitari pentru lungana si pentru nasterea usoara, esti grozava),Ina,Msbb (am primit si eu mesajul si nu stiam sigur daca e de la voi - ce grasunica ai ascuns in burtica mititica...) Ralukb!!!!!! bravo fetelor, sunt fericita pentru voi!!!!
Alina.n, sa-ti traiasca puiul, La Multi ANi....cel mai mare flacau din odisee!
Strumpfi, nu ma supar eu asa usorNu e nici o problema daca m-ai confundat...chiar mi-a placut sa vad asa un moment din viitorul meu apropiat
Danielle ...e mai greu la mine intr-adevar..mama si tata inca lucreaza si eu mai am frati mai mici deci nu e chiar simplu nici pentru ei ...dar ma supar si eu asa...poate aiurea, nu stiu...Ma gandeam si eu la o bona, dar in principiu ma descurc singura cu ei, iar copiii mei cred ca n-ar accepta niciodata bona...cel mare imi spune mereu asta...Dar uite ca apar situatii dintr-astea imposibile...si poate sunt eu acum cam stresata, dar daca tot era libera azi mama preferam sa se ofere ea sa ma ajute decit sa apelez la alte persoane. Vecini, prietene am...dar nu indraznesc sa le cer ajutor...asa sunt eu mai bleaga...dar nu pot...n-as deranja pe nimeni niciodata.Am o fire tare ticaloasa...deloc in favoarea mea...
Deea tare si pe tine...ca si tie ti-e tare greu...hai ca ai sa vezi ca ne vom descurca noi si singurele pana la urma
Catank, sanatate multa tatalui...cum zice Danielle am si eu masa din aceea de intins rufele si o pun langa calorifer...altfel ar fi chin...eu spal la 2 zile asa...

Acum sa va spun despre noi. AM fost azi la eco...m-a verificat, m-a ecografiat, totul pare ok, bb Arsenie aparea acu la 3600...drita m-a chemat vineri, deci pe 4, o sun joi si stabilim detaliile. Ar mai fi 2 zile practic, sper sa reziste puiul desi parca stau sa nasc din moment in moment.

Danielle, cel mic a facut joi eruptia, deci abia joi ar fi o saptamana...Daca vineri nasc, inca 2-3 zile in spital...eu zic ca va fi ok, nu?Ooof, ce rau imi pare ca esti nevoita sa faci cezariana asta!!

Simona, mami de baieti David, Matei si 39 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute frumoase si mamici dragi?

fetelor am plans de emotie cand am citit frumoasele randuri scrise de odiseea de ian-febr. intr-adevar, a fost un drum lung cu tot felul de ganduri si emotii....asa frumos....
fetelor, va multumim pentru mesajul acesta frumos.

ina,felicitas,msBB ma bucur tare mult ca bebelusii sunt bine si voi sunteti bine. niste dolofanei aveti voi acolo.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetele vreuna dintre voi aveti picturi pe pereti in camera copiilor??
Pe mine ma bate gandul sa fac asa ceva..

Eventual doar pe un perete o scena din desene animate,sau personaje...ce ziceti??

32+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 8 saptamani!!!!

e f frumoasa ideea, si eu aveam de gand..dar uite ca timpul si finantele nu mi-au mai permis..o sa am in schimb camerele cu postere din desene animate pe care le-a avut vlad de la nastere in camera lui ( desi ne-am mutat de cateva ori le-am carat dupa noi )..si e nedespartit de ele, toata ziua vorbeste cu ele si le face curat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

fetele mesajul de mai devreme cred ca era de la simonaaaaaaaaaa!!!!!!!!

mi-a scris MsBB acum pe nr romanesc !!!

Martisor drag si scump, Sofia, a venit!!! o frumoasa de 3600. La Multi Ani de martisor, o primavara fericita!!!

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

BRAVO MSBB ce repde apar martisoarele, unul dupa altul..mai ca m-au luat emotiile felicitari SOFIA, sa fii sanatoasa si simpatica ca mami

Simona, si tu ? iti tin pumniiiii

Mergi la inceput