Mar.Apr(168)- Bravo Ina, MsBB, Felicia, anaxena!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FELICITARI MSBB
INCA UN MARTISOR FRUMOS
SA FITI SANATOASE
SI BEBE SOFIA SA VA LUMINEZE VIATAAAAAAAAAAAAAAAAA

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 35+ PETRA ADRIANA
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetele, se cunoaste ca ma intrat in perioada alocata odiseei noastre. avem mai multi bebei pe zi..curg in valuri..
- FELICITARI INA. BINE AI VENIT BEBE ALEXANDRU-

FELICITARI RALUKAB. BINE AI VENIT BEBE VLAD-

FELICITARI MSBB. BINE AI VENIT BEBE SOFIA

ptr. toti

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Felicitari noilor mamici! Sa va traiasca bebelusii-martisor!!!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 35+, bineinteles tot

Mergi la inceput

- ralukab/anaxena - tare mi-as dori cand aveti timp sa-mi trimiteti un pm, cum s-a desfasurat lavoi ciclul internarii.adica prezentare dim. cu bilet trimitere, adev salariat..va schimba jos la garda?in camasa lor? cine cara bagajul? unde asteapta sotul? etc..in 10 randuri,un pic de traseu..doar dc si cand aveti timp saptamna asta. nu stiu de ce , dar parca ma simt mai bine, stiind traseul..vizualizandu-l cu ochii mintiisi dc ne dati si niste scoruri, ceva..
- eu vineri treb sa merg la eco la giulesti- cabinet planificare,la dnul dr. ion ionut.n-am fost niciodata acolo. exista receptie? se plateste? ca mi-ar place sa fie asa, decat sa incerc sa dau ceva, ca mai bine nu-i dau nimic, decat sa ne simtim penibil amanndoi, ii dau dupa nastere..

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Buna ziua !!! (ca uitasi in graba mare sa salut mai devreme)

Viss, eu ma gandeam ca ai dormit bine azi noapte si cadn colo ai avut noaptea vietii tale uff nu mai e mult si scapi si de astea, or sa vina altele, dar mai frumoase

Cami, nu am mai cumparat nimic, nu am mai iesit si azi voiam sa ies dar deja e tarziu si in 2 ore imi vine tanti aia la curatenie, nu o cunosc, e prima data cand vine si sunt cam cu morcovu adanc undeva ca mi-e ciuda ca trebuie sa vina cineva sa stearga praful dupa mine si nici sa imi umble in oale

alina.n , La multi ani pentru Alex , sa creasca mare si sanatos !!!

Felicitari Ina!!! Bun venit pe lume Alexandru!!!

Ralukab, felicitari si sa va traiasca si sa fie sanatos Vlad!!! O sa trec eu acusi si datele voastre in listuta

Pisuc, mucenici moldovenesti spui ? valeu tre` sa imi cumpar nuca sa macin sa imi fac si eu pe 9, miere am , nuca imi lipseste Martisor mi-ai luat ?

Scrish, pe poti sa i-l pictezi pe pereti lu` Nick a meu ca nu dai gres, 1000% il nimeresti offf am si eu un copil , acusi face 39 ani

Ailed, eu mi-s mama omida, nu stiai? sa stapaniti sanatoase lucrusoarele sa stii ca si camasile mele de noapte sunt 2 bleu turcoaz si 2 lila movulii

_
Mind the Bump!36+ Sophia Nicole

AMR 4 saptamani

pai daca ne-am hotarat sa nastem amndoua deodata macar sa ne asortam

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 35+ cu dodoloatza frumoasa

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput

- gata,ma duc iar la pat. nu mai stau mult la net, am un targhet de azi- 8 zile,treb sa fiu asa cuminte ca-n decembrie, ca treb sa ma intalnesc cu deeasa bem o gurita de cola impreuna pe holurile spitalelor

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Scrish, multumesc mult pentru informatii. Sigur, daca poti sa-l mai intrebi pe sotul tau cate ceva, mi-ar fi de mare ajutor. Am vazut, de exemplu, ca pompa electrica de la Avent costa 67 de lire!

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 35+, bineinteles tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

FELICITARI MAMICILOR FELICITAS, INA. RALUKAB, MSBB!!!!!!!!!!!!
BINE ATI VENIT BEBELUSILOR !!!!!!!!!!!!!1

S33 cu

Mergi la inceput

MSbb sa-ti traiasca puitul!

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput

cami, antonia te simte ca esti tu mai agitata de asta nu mai doarme nici ea...
se zice ca pana la 7 ani copiii sunt"legati cu un cordon emotional de mama".. si starea ta ii influenteaza f mult...

AMR maxim 15 zile
69/11

Mergi la inceput