In general anti-alergicele se dau seara, tocmai pentru ca in general pot sa somnolenta. Eu stiu din experienta mea de adult alergic, care a incercat mai multe medicamente; unele dau somnolenta foarte mare, altele mai putin, altele deloc. Eu de exemplu nu am suportat Xyzal-ul (repet, ca adult), daca va puteti inchipui ca imi era somn in timp ce dormeam ! Plus o durere cumplita de cap, dupa doar 2 zile de tratament.
Fetitei i-am dat si Ketof, si Aerius, si Xyzal, si Zyrtec (evident in episoade diferite), dar toate seara la culcare (inainte de spalatul pe dinti). N-as putea spune ca am observat efectul de somnolenta la nici unul din ele ...
14+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Multumesc Ellax, am vorbit cu doctorita si mi-a spus ca saptamana aceasta farmaciile trebuie sa primeasca produse, poate vine si Aerius. Inca o data multumesc frumos! (Totusi, poti intreba, de curiozitate, in Cluj se gaseste?)
eu l-am luat dintr-un sensiblu de pe stefan cel mare, bucuresti. l-am gasit cautand pe site-urile farmaciilor, la stocurile produselor.
multa sanatate!