Tapiter bun ?

Tapiter bun ? | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

Avem o canapea mai veche, dar foarte solida, si 2 fotolii foarte comode, pe care am vrea sa el retapitam in stofa (sau piele ecologica, nu ne-am hotarat inca).
In principal pentru ca ne pregatim de bb2 si nu vrem sa investim in canapele noi (noi am vrea sa neluam din piele, dar asteptam pana creste bb2 si trcee de varsta "periculoasa" pt canapea).

Cunoasteti vreun tapiter bun ? De preferat care sa lucreze la domiciliul clientului sau macar sa-si asigure transportul canapelei + fotoliilor la el la atelier, sa nu ne puna pe noi sa ne hurducam cu ele ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Noi ne-am reconditionat o canapea, doua fotolii si 6 scaune pe care le primisem de la soacra-mea, acum arata impecabil, am gasit un fel de husa ceva mai grosut , dar nu stiu daca te pot ajuta ca eu sunt din Barlad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am eu un nn care face de toate si destul de bine, noua ne-a facut dresingul, dar unui coleg de servici de-al sotului i-a retapitat dar si consolidat canapeaua si fotoliile, adica i le-a intarit.
Daca vrei iti dau pm cu telefonul lui. Sta prin Berceni sau Rahova, nu mai stiu sigur.
Noi ne-am intalnit pe la Pta Progresului si am fost la un depozit di zona spre Rahova sa-mi aleg materialul si acolo am vazut niste accesorii super.
Din pacate imi luasem toata mobila inainte ca la dresing nu am avut nevoie decat de pal si cant.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput