Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

HAI DANA! HAI BEBE!
ASTEPTAM VESTILE CU SUFLETUL LA GURA!

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

WAW!!!!!

HAIDE DANA!!!!!!

Nastere usoara, refacere rapida, mult laptic si un bebe sanatos, cuminte si fara colici.....

Ana, asteptam vesti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

o calda pentru cine doreste....

am o rugaminte la voi, ce scaun (scoica) de masina ati folosit la albinute, dar de la 3 luni pana spre 1 an.... ?

ma pun sa citesc din urma cat mai doarme Dragos la mine pe burtica....

va si va doresc o duminica placuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

ana_micu83, desi o am pe Andreea care merge la gradinita aceleasi sentimente ma incearca si pe mine, privitor la alexandra. Totusi, pe Andreea am dat-o la gradi la 3 ani si 3 luni, si parerea mea, varsta de 3 ani e ideala pentru intrat in colectivitate, s-a imbolnavit putin, s-a acomodat repede, am lasat-o primul semestru pana la 13, apoi s-a cerut singura la somn si acum doarme acolo fara probleme. Acum nu stiu poate la fel de usor se adapteaza si un copil de 2 ani, totusi am retineri sa o duc asa repede pe alexandra, si le dau si la gradi particulara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Betty, ai mare dreptate...si mie mi se pare ca 3 ani este o varsta mai potrivita de a intra in colectivitate.Pot face propozitii , poti intelege mai repede/bine daca ceva nu este in ordine acolo...conctientizeaza altfel totul. Si noi o sa mergem tot pe varianta unei crese/gradinite particulare...m-ar bate gandul sa platesc pe cineva sa stea cu el, dar cum noi stam "in cartier rezidential" care este departe de centru, fara magazine, fara mijloace de transport in comun ..mi-ar fi foarte greu sa sustin financiar transportul persoanei respective la noi acasa (un calcul simplu ne-a dus la 400 ron/luna).

Traim si vedem ce se intampla..sanatosi sa fim!

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata si de la noi...

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Remember me?
Se pare ca am aparut la fix pentru galerie. Dana tin pumnii si asteptam vesti despre bebe.
NU am mai scris cred ca de 1 an dar decand cu intoarcerea in Romania e tot o veselie la noi...boli peste boli, parca nu se mai termina. Mara e cu bronsiolita de la Revelion si nu mai reusim sa scapam. Saptamana viitoare mergem iarasi la Cluj sa facem niste teste si e posibil sa trecem pe tratament pt astm (mama mmea e cu astm bronsic si alergic asa ca doctorii spun ca are pe cine mostenii ). Alex merge la camin asa ca el e principalul "vinovat" al bolilor dar nu am cum sa-l tin izolat de copii. Sotul se opereaza pente o saptamana de hernie de disc dupa ce am incercat toate metodele sa nu ajungem la operatie dar fara succes NU stiu daca ati prins ideea cam ce se intampla dar m-am saturat.
Vreau sa felicit si restul mamicilor care au mai nascut un bebe sau care sunt acum gravidute.
NU promit sa intru des dar sa stiti ca, din cand in cand, cand prind cateva minute intru sa va mai citesc.
Multi pupici la tot stupul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

HAI, DANA!
Bebe sanatos, cuminte si papacios si tie recuperare rapida

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Despre Mara... zau ca nu vreau sa ma laud dar dupa ce l-am avut pe Alex care la 2 ani jumate vorbea si nici eu nu-l puteam intelege, Mara e incredibila. Are deja 3 luni decand intreaba Ce a asta? Cum se face asta? Ce scrie aici?, vorbeste in propozitii de mult deja, de sarbatori a colindat si sorcovit mai ceva ca Alex... ne topim cand o vedem ce vorbareata e. De 8 Martie a invatat-o bunica-sa cantecelul cu " de ziua ta mamico..". Prima data am plans cand am auzit-o mai ales ca si gesticuleaza ce canta si cand spune in dar ti-am adus inima isi pune mana la inimioara... ce mai e total diferita fata de Alex. Asa ca cele care nu aveti vorbareti sa stiti ca nu voi sunteti de vina ca eu la fel i-am crescut pe amandoi dar asa sunt ei diferiti. Alex are 4 ani jumate si nu zice litera R . Oricum ii iubim la fel si sunt comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'Neata fetele!

Otilia, sa stapaniti sanatosi mobila! Am facut doar un bors de pui, sotul ne-a facut niste snitele mai speciale, azi ma incumet la mucenici moldovenesti, ca mor de pofta.

Dici, sa stii ca viroza de luna asta vine la pachet cu conjunctivita, cel putin la copii.
Mai faci mucenici?

Oanaalex, felicitari Marei, cred ca-ti creste inima cand o auzi, stiu cum e sa ai copii vorbareti, uneori imi doresc sa taca si ele cateva secunde, sa savurez linistea .
Imi pare foarte rau pentru problemele de sanatate, din pacate asa se intampla cand este vorba de colectivitate, multi copii intr-un spatiu mic, e suficient unul sa fie contagios, ca s-a terminat cu toti. Am inteles ca in Ungaria sunt pneumologi foarte buni, daca aveti cum ajunge acolo, te pot pune in legatura cu o amica sa-ti dea detalii, si ea a avut multe probleme cu fetita, dar sunt pe drumul cel bun.

Saby mi-a declarat aseara "pe tine te iubesc mai mult decat pe tati si pe tati il iubesc mai mult decat pe tine" .

Mergi la inceput