Bun venit Radu Andrei!!!Mai-Iunie 2009(104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Dici, Beca, da, mananca f sanatos, are parca asa preferinte doar spre ce e super sanatos, dar cantitatile sunt infime, la gradi se sperie si imi spun ingrijorate ce putin mananca, zic ele spre nimic, dar eu sunt vindecata, adica nu ma mai stresez, le spun ca e ok ca asa mananca ea si sa nu mi-o forteze.

Acum nici nu ma chinui sa o determin sa manance ceva anume, fac, mancam restul, daca i se pare ei interesant cere si gusta singura, si daca ii place ok, daca nu, nu. Oricum daca ii propun ceva, fix aia nu mananca. Si de facem impreuna si e frumos, tot nu se lasa convinsa, gusta si doar ea decide ce ii place, ca deja e marisoara, nu mai merge cu pacaleli si sincer nu prea a mers nici cand era mica. Eu una nici nervi si nici timp sa ma gandesc nu mai am ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna seara tuturor. Iar am citit dar nu am retinut mare lucru. Sunt cu mintea aiurea, nu ma pot concentra, asa ca acum ma axez doar pe chestii usoare.
Ma ia groaza cand ma gandesc sa ma intorc la munca, atat de mult m-am obisnuit sa fiu acasa. Poate ma reorientez si eu cu munca.
Dici, sanatate multa tuturor.
Ioana, pupici. Stii ca inca astept raspunsul tau, nu?
Aia cu certificatul nu iti pot da o dovada cu data eliberarii certificatului si sa depui asa actele?
Anca, stai linistita, nici eu nu prea stiu ce vorbesc. Chiar ma intrebam cat de coerenta am fost eu. Te sun iar la sfarsitul saptamanii viitoare sau dau direct comanda pe miorlau. Te pup cu mult drag. A, si mi-am dat seama prea tarziu ca tu ai vrut sa zici ceva si eu te-am intrerupt. Accepta scuzele mele tardive.
Otilia,
Andreea P, faina locatia. Tare scumpi sunt baietii tai
Andreea S, s-a terminat concursul ala?
Ganesha, Ioana bea foarte putin lapte, cam 100-150 ml dimineata si seara. Per total vreo 200-300 ml pe zi, nu stiu insa cat mai suge de la mine, dar nu cred ca depaseste 100-200 ml. Ii place insa iaurtul, simplu sau cu biscuiti. Sanatate multa puiutului
Alina, a crescut mezina! Parca ieri ma topeam in fata primelor poze ale grasunei
Trimit acum ca ma miorlaie mandra, revin maine. Pup tot stupul.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Bijuterii cu suflet

blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Ziua buna dragele mele!

Profit de faptul ca raceala rea si pacatoasa nu se transmite virtual ..si ma apuc de scris. Sper sa-mi tina figura sa va raspund pe rand...baietii mei sunt plecati de ceva ore bune la sanius si trebuie sa se intoarca cu o foame cat China.

Iertati absenta postarilor din ultima vreme dar nu am avut nicio tragere sa scriu, cu toate ca de citit am citit tot...

Pe 27 februarie fetita unor prieteni s-a dus sus la Doamne Doamne..avea doar 9 luni..si tot atatea luni de suferinta. Chiar daca toata lumea stia ca viata ei o sa fie scurta, disparitia a intristat pe toata lumea.Sper ca parintii si apropiatii sa-si gaseasca puterea de a merge mai departe, dar este crunt. In ziua cu pricina am stat mai tot timpul cu Razvan in brate, i-am zis de 1000 de ori ca-l iubesc si am urlat de m-am umflat.

Am vazut ca ati inceput sa discutati despre gradinite..cum s-a mai spus in postarile anterioare, cred ca noua ne-ar trebui consiliere de specialitate...micutii in multe cazuri se bucura (Razvan se simte foarte bine in preajma copiilor)..si cu toate astea..in sufletul meu se duce o lupta din care zi de zi iese un alt "invingator".

Pe de-o parte zic ca o cresa/gradi sau colectivitatea in general l-ar pregati mai bine pentru viata, ca o sa socializeze ca o sa invete o gramada de chestii pe care eu stiu/nu am timp sa le pun in practica etc etc. Ma gandesc ca fiecare etapa ,( daca are si indrumatorii potriviti) reprezinta o caramida in dezvoltarea lui ca individ. Cred ca pe undeva s-ar asemana cuwww.imaginelife.ro/dragoste/articole-de-dragoste/povestea_fluturelui/" target="_blank">povestea fluturelui ..alteori ma izbeste o paranoia...

Am impresia ca sunt o mama rea, ca-l las acolo singur, ca nu-i ofer linistea caminului, ca poate o sa fie lovit, hranit necorespunzator...ca etc etc

Zi de zi gasesc motive si argumente solide pentru fiecare "drum" si nu stiu ce sa fac! Voi mamicile care aveti deja un puiut la gradi cum v-ati impacat cu "despartirea" asta?

Intr-o zi imi faceam autocritica , inainte de a ramane insarcinata mi se parea ca 2 ani sa stai cu un copil este o eternitate si ca n-as fi in stare sa stau cu el nici 6 luni, ca gradinita este "sfanta"..iar acum, cand am un copil vad ca privesc toate astea cu alti ochi.

ma opresc aici ca de continui..nu stiu cand ma mai opresc!

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Andata, pupici dulci de la noi!
Philip, am vazut minunatele poze si minunata ta familie! Va admir ca faceti multe poze. Si tati al nostru este mare fotograf..mie imi place doar sa le admir.Sedere placuta!
Ioana, v-am admirat si noi pozele: sunteti minunati! O familie cu 3 copilasi pentru mine reprezinta idealul.
Ce au patit astia de "livreaza" asa de tarziu certificatele de nastere?
Betty, si mie imi place cum mananca pitica ta! Toate cele bune de la noi!
Narcisica, sanatate lui tati:) si eu sunt racita ..si nu stiu de unde am luat-o! saptamana trecuta tati a fost plecat si eu nu am iesit din casa...Pupici puiului mic!
(legat de DSA, cumnata mea a avut si ea asa ceva..i s-a descoperit la 25 ani, a fost operata la Tg Mures si astazi la 37 se simte excelent)
Oana, sanatate lui Eduard! sa se faca bine

(partea 1)

Mergi la inceput

Ioana, eu ii fac de multa vreme lui Razvan chiftele din piept de pui/curcan la cuptor pe hartie de copt. Mai pun si snitele si le fac tot asa . Ies un deliciu si Razvan baga in el ca spartul!
Otilia, spor la treaba! Asteptam poze cu noua mobila!
Laura, tare faza cu visul tau. Eu am visat intr-o noapte ca am reusit sa nasc in apa (la Razvan nu mi-a iesit figura)..culmea ca am avut o nastere usoara si in vis niste "trairi" asa si o bucurie imensa de nu am cuvinte sa descriu. Dimineata m-am certat cu sotul ca m-a trezit cand trebuia sa aflu si eu ce sex are bebe:)))
Dici, cum te-ai "descurcat" cu preotul? Noi avem un preot care nu-si prea merita numele (sa ma ierte D-zeu)..din 2006 ori de cate ori a venit la noi ne-a intrebat mereu (dar mereu fara exagerare) cat am dat pe apartament, cat am investit in el...si mereu ne cearta ca nu ne ducem la biserica lui. Cand l-am chemat sa ne faca sfestanie a zis sa mergem cateva luni la biserica sa ne cunoastem dupa ochi si apoi vine...
Alynta, m-am revoltat cand am citit ca David nu a fost primit la gradinita. Mi-as fi dorit sa fiu acolo ca-i faceam "vedete". Cum am lucrat in tineretea mea in presa, cum patesc cate o nemernicie d`astea , fac in doi timpi si trei miscari reconstituirea cu TV, ziar..care cum imi raspund la telefoane. In astfel de situatii eu am o fraza de care Vali se amuza teribil "vrei sa te fac vedeta?"
Ganesha, Laurra ma linistesc cand vad ca nu sunt singura cu astfel de trairi.
Serialbastre, sanatate Cezarei! Felicitari pt Blog:) noi te urmarim!
Ertina, felicitari pentru progrese.

Ma opresc aici ca au sosit fomistii mei iubiti!

Mergi la inceput

Vroiam sa va mai arat blogul unei mamici cumparatoare fidela a noastra http://caietpentrucasamea.wordpress.com/ aici gasiti o serie de activitati educative pentru puiuti de varsta albinutelor noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna seara intregului stup,

abia in seara asta am ajuns acasa, am stat toata saptamana la Dana pentru ca noi am fost in renovari si am venit si cu Bubu la pachet pentru ca noi am venit acasa si Dana la spital.
Astept sa ma sune Cosmin din clipa in clipa sa imi dea vestea despre venirea pe lume a viitoarului meu nepotel.
Va trimit mesajul asta si revin.

Ana 25 saptamani si Darius Stefan Gabriel (29 iunie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Haide Dana! Tinem pumnii sa fie totul OK. Abia astept noutati. Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Hai tiza!!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Woow, ce emotii... NASTERE USOARA, DANA!!!!!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput