Prietene la bine si la greu - 109
Raspunsuri - Pagina 7
raluci_b spune:
O primavara frumoasa va doresc
am auzit la TV cum ca in noul cod al muncii angajatorul poate da afara angajata care continuia cu anul 2 de stat acasa cu copilul, acum nu stiu sigur daca s-a si pus in practica. In schimb daca se desfinteaza postul clar asta o pot face, insa nu mai au voie sa angajeze pe postul repsectiv nu stiu cat timp
LA MULTI ANI MAMICILOR nascute in asa zi frumoasa, Broscutza, Cristinica 

Referitor la carne, eu pana acum am bagat-o la masina de tocat, doar asa o manca, acum musca din copan 
Lyly - 
mami de 1 An pt. Remus Andrei
(8 nov '09)
in asteptarea lui
cu trandafirul in gura
Lumi_Richard spune:
La multi ani, Cristina!
Sa ai zile pline de soare si fericire!
Licu, tocmai ne-am intors dintr-un magazin de jucarii,unde ne-am oprit la clamite.... Am vazut elastice cu motonei crosetati,floricele etc(poate incepi sa faci si de alea,ca tare dulci mai erau).
Lumi_Richard spune:
La multi ani tuturor de 1 Martie!
Va trimitem si noi martisoare virtuale,freii,zambilute si ganduri frumoase!
lylyana.ion spune:
Ramonika daca se desfiinteaza postul intri in somaj din CIC, daca nu au alt post sa iti ofere conform pregatirii tale 
am tot citit despre noul cod al muncii, eu astept contractul colectiv unic ![]()
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion Ramonika daca se desfiinteaza postul intri in somaj din CIC, daca nu au alt post sa iti ofere conform pregatirii tale ![]() am tot citit despre noul cod al muncii, eu astept contractul colectiv unic Lili, mami de Alexandru (18nov'09)poz(n)e |
lyly, mersi. mi-ai mai spus o data (si monis) cand am intrebat. deocamdata nu e nimic sigur, se desfiinteaza sau nu. om vedea. eu totusi sper ca, in caz ca se desfiinteaza, sa fiu macar
, poate si-or face mila de mine. 
Ramonika
Ruxandra (30.11.2009)
tati
si Vladutz 
zebra roz
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika , sa fiu macar , poate si-or face mila de mine. ![]() |
da matale pe cand testu??

sau nu au venit uratii..

13+ cu Iris/ulFirefly's shop
Dozz spune:
| citat din mesajul lui Ramonika intrebare voi cum le dati carnea copiilor? ca fiica-mea nu vrea sau nu poate s-o mestece (ce-i drept, abia o masea i-a iesit complet), si chiar daca i-o tai marunt, tot scuipa bucatile mai mari, asa ca tot blenduiesc carnea impreuna cu alte legume, ca nu merge blenduita carnea singura. si pana la urma ajungem sa mancam tot pasta, ca la 6 luni ![]() Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz ![]() zebra roz |
pasta si noi.
Dozz spune:
Ramonika, din pacate se poate sa iti desfiinteze postul in timp ce tu esti in CIC. In prima zi in care revii la birou, esti instiintata si primesti decizia de concediere. Ai 20 de zile de preaviz si apoi gata. Daca, insa, esti direct gravi, s-ar putea sa te considere protejata si sa nu iti mai dea decizia de concediere, depinde de firma. Si scenariul descris de Many poate exista, depinde de tipul de restructurare si daca au posturi similare de oferit.
cristina_boc spune:
O primavara frumosa, calduroasa si insorita!
CRIS
,
Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
marijan90 spune:
La multi ani Cristina, Broscutza! Sa fiti fericite alaturi de cei dragi 

Fetelor sa aveti o primavara frumoasa, insorita, cu tot ce va doriti si cu fulgusori sanatosi

Alexandru (18nov'09)