Prietene la bine si la greu - 109

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

O primavara calduroasa si frumoasa sa aveti. Un martisor virtual pentru toate fetitele si mamicile dragi.(asta e martisorul meu preferat, sper sa nu se supere Laura ca vi-l daruiesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Sa aveti o primavara senina

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Broscutza
Cristinica

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Ramonika, noi la fel suntem cu papa, blenduita ca la 6 luni. daca ii dau bucatele mici de carnita in mana sau alta papa (in afara de fructe pe care nu le baga nicioadata in gura) baga singur in gurita si musca si mesteca, dar daca ii las bucatele mai mari in mancare se ineaca si vomita. Cred ca mai avem un pic de asteptat pana invata ei sa mestece mai bine si pana cresc maselutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Cat esti in CIC nu au voi sa-ti incheie contractul de munca, chiar daca s-a desfiintat postul la intoarcerea ta trebuie sa-ti ofere ceva similar sau conform studiilor, daca tie nu-ti convine iti dai demisia.

esti sigura, sigura?

in alta ordine de idei, nu-ti pierde speranta in privinta sarcinii, noi iti tinem pumnii si te sustinem.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Eu asa stiam, dar acum cu noul cod al muncii nu mai sunt sigura de nimic. Poate intra Monis sau Lyly si ne lamuresc.

Dar la mine este caz concret, eu. Printr-o HG directia din care faceam eu parte s-a desfiintat, implicit si serviciul pe care il coordonam, asa ca postul meu de conducere a disparut, dar in statul de functii exista post de executie, cu gradatia max. pe care o am eu, deci mi-au rezervat postul. Daca nu imi convine postul de executie nu-mi ramane decat sa-mi dau demisia.

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

many pai tocmai, ca adresasem intrebarea asta mai demult (daca se desfiinteaza postul, pot sa te dea afara din CIC) si fetele mi-au spus ca "da"

RamoC asa e, mai avem de asteptat cu mestecatul, desi eu ma asteptam sa facem ceva progrese pana la varsta asta...

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Madam Broscutz Cristina Mult soare, doamnelor, si martisoare cum vi le doriti! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Va doresc si eu o primavara plina de soare si la propriu si la figurat

Lumi -ce fetita cuminte ai, sedere placuta si asteptam impresii si poze

Lyly- acomodare rapida si sa ti ramana timp si pentru noi

Ramonika- nu prea stiu ce sa ti zic ca eu nu i-am blenduit carnita niciodata, numai taiata cu cutitul i-am dat

Va las o mica precupeata https://picasaweb.google.com/prietenelabinesilagreu/NataliaMamiDeAmaliaMaria?locked=true#5579033122923377650

si o dedicatie pentru Licu https://picasaweb.google.com/prietenelabinesilagreu/NataliaMamiDeAmaliaMaria?locked=true#5579034126080640450

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Broscutza, Cristinica si Marijan(mai bine mai tarziu decat niciodata )!
Cate un buchet de ghiocei, lalele si zambile sa va incante simturile, fericire si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, eu tai carnea marunt marunt maruuunt la cutit, imi ia cateodat si 10 min sa o toc ca la rate. Am observat ca cea de pui taiata marunt nu o simte, si nu o scoate afara cu limba, dar daca toc carnea de vita, aia numai cum o simte putin mai mare sau vreun firicel, cum scoate tot afara din gurita Am tot ocolit blenderul de frica ca nu o sa manance si ea vrodat' mancare cat de cat bucatele. Cat ii e foame foame, mananca la inceput binisor din pranz, pe masura ce se satura, incepe sa imi scoata bucatelele mai mari (legume-carne)care le simte prin gurita si le scuipa..

Fetelor ma bucur ca v-au placut martisoarele mele, eu sa va spun drept ca pt mine si Amalia nici nu am avut timp sa mai fac martisoare, si nici chef,. abia am facut pt neamuri, da si alea fara nici o tragere de inima. Ar mai fi trebuit sa fac pt dr de fam/pediatra, si inca cateva cunostinte, dar nu am mai avut timp...

Natalia, nici eu nu sunt cu prea mare chef zilele astea, om trece noi si peste astea..

Pe mine ma doare si capul de imi vine sa il tai, Amalia s-a trezit de la 6, i-am plasat-o lu ta'su pe la 6.30 dar eu de adormit la loc, ioka.

Miany, ce face Davidutul?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 13+ cu Iris/ul

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput