Mar.Apr(167)- Hai Ina, MsBB!Bv Anaxena!Bv Andreea!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Gata, mi-am pus si eu telefonul in lista, deci imi puteti da si mie sms pentru nasteri!
Ina, tu cum nasti? Multa multa bafta!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s35 cu un dragalas

AMR 5 saptamani!!!

Cezariana, maine dimineata.
Am avut diverse semne dar m-am gandit sa fiu discreta sa nu alrtez degeaba familia, ca daca cotcodaceau toti panicati nu ajutau cu nimic oricum.
Am fost astazi la medic si se pare ca Alex al meu e si el pe drum, deci ma internez in sera aceasta si cezariana e maine dimineata

Am luat nr de telefon, voi trimite sms Pisucmic :)

merci

sunt asa emotionata de zici ca ma duc sa ma marit.

felicitari anaxena

gata am fugit la spital, papa bafta tuturor

38 +

Mai avem 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:

Si-a luat sau comandat cineva WRAP? De unde? Am vazut pe net, in State si pe alte site-uri, dar nu stiu ce sa fac, ce sa iau?

Pisuc Mic

AMR 5 saptamani!!!

Mie mi-ar placea un wrap. M-am tot uitat pe net, am zis ca-mi fac eu, dar trebuie un anumit fel de material, vreo 5 metri, si m-am lasat pagubasa deocamdata. Cele mai convenabile le-am gasit www.wrap.ro/" target="_blank">aici. Oricum, am inteles ca sunt mai bune decat slingurile.

Stef 35+ cu Tudor Stefan

AMR 4 saptamani

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

La ora 18 ma duc la alaptat,abia astept sa-l studiez

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Ina yupiiii ....

Miki uff cu medicii asta vb lui Pisuc daca facea si ea o eco ce se intampla...dar lasa ca o sa fie bine ai sa vezi...cu casuta cum mai stai...erai deja la draperii acum o saptamana sa inteleg ca celalate sunt luate...zic mobila aplice????...

Pisuc mie imi place camera lui bb.....sa aiba somn linistit in patut ...mami sa se bucure de confortul canapelei , iar dulapul sa fie plin de hainute

e din gama patutului cumparat de mine....tu parca imi ziceai ca si al meu are comoda si dulap...le-am vazut si eu mai bine sambata si chiar erau tare dragute, dar eu am zis ca raman doar la patut si apoi intr-un an, un an jumate sa fac alta camera pt stefy si asta cu crem si roz sa ramana la bebelina....inca nu l-am asamblat ca nu m-am hotarat la saltea

Roxy si Yasmi cu alaptatul si eu va incurajez...insa si mie imi e frica dupa ce nasc ca o sa clachez....sambata am primit un cantar bebe sound....sper si eu sa am laptic si cantarul sa ma incurajeze....ca la stefy nu am avut cantar si desi ea tragea mititica din tzitzi dar separe ca eu nu prea aveam ca sa-i ofer si in a2a luna nu mi-a luat decat 200gr

am vazut si bebe de Andreea...un dulcee...cred ca seamna cu tati daca nu ma insel

acum il asteptam pe bb Alex si pe bb Edy...oare Dorinutza o fi ajuns acasa
?nu i=a trimis nimeni un sms

Irinuca si mie mi se intampla asa..dar daca nu ma doare nu prea le bag in seama...desi am citit ca nu prea e bine pt bb sa stea asa strans de contractie....
insa nu prea sar pe nospa...

bb aLex este cumva primul fluturas programat in martie care s-a nascut cu o zi inainte,adica in odiseea de februarie??

Simona acum sa vedem si Arsenie cand vine.....pe 3 cum vrea mami

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 8 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

deea- am vb eu cu dorinutz prin sms azi,pe la 15, se pregatea sa plece la drum. de fapt, era in procesul de pregatire biberon ptr drum, ca laptele inca nu-i venise.

36 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

yupiii visss...las ca te tine mama de mana cand intri in operatie....si te si urechez daca iar devii cu paranoia ta...si ce ma bucur ca o sa vad bebicii prima de pe forum.....
a pai clar pe 9 sunt in spital...ca nu cred eu ca plec dupa 2 zile si daca e asa externarea tu nu stii ca se tragasneste pna pe la 12.13...cu toate hartoagele

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....37 cronologic....AM INTRAT IN LUNA A-9-AAAAA
doar 8 zile mai sunt pana la mare intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Bravo Ana! Bine ai venit bebe Alex!

Miki, sunt sigura ca va fi bine totul! Oricum insa, mi se pare ciudat ca un medic sa nu-si asume responsabilitatea unei ecografii, chiar daca e la final de sarcina, ca doar nu ii cereai sa nasti cu ea. Exista niste lucruri standard la care se poate uita ca sa vada daca exista suferinta fetala etc. Banuiesc insa ca in afara de cativa (gen Pop, Herghelegiu, Pelinescu-Onciul, Botica poate, ginecoloaga mea - dar e plecata din tara toata saptamana, Veduta...) - nu sunt multi buni ecografisti care sa se bage.

Pisuc Mic

AMR 5 saptamani!!!

pisuc, eu inteleg ce spui..dar am inteles-o si pe ea..o ecografie facuta la un moment dat nu paote sa confirme ceva neaparat, o sarcina se urmareste in evolutie, in dinamica. nimeni nu paote trage o concluzie pertinenta bazata pe o eco la un moment dat..putea sa traga concluzia ca da, e mai micuta..dar daca era asa de la inceputul sarcinii era totul ok..problemele sunt ca au aparut pe final si au rasturant situatia..
mi-a expus bolile asociate cu asta care presupun analize mai amanuntite, de trombofilie de ex..dar toate sunt acum tardive..
singurul lucru de care mai mi-e teama acum este nasterea naturala, nu vreau sa o trec ptrintr-un risc suplimentar eu ..si pt asta am sa mai discut inca o data cu medicul meu sambata dimineata..desi el m-a asigurat ca nu e nici un risc..

mami de Vlad 09.04.2009 si s40 cu

Mergi la inceput

Citat:

Si-a luat sau comandat cineva WRAP? De unde? Am vazut pe net, in State si pe alte site-uri, dar nu stiu ce sa fac, ce sa iau?

Pisuc Mic

AMR 5 saptamani!!!

eu am de la vlad luat dupa amazonas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Cezariana, maine dimineata.
Am avut diverse semne dar m-am gandit sa fiu discreta sa nu alrtez degeaba familia, ca daca cotcodaceau toti panicati nu ajutau cu nimic oricum.
Am fost astazi la medic si se pare ca Alex al meu e si el pe drum, deci ma internez in sera aceasta si cezariana e maine dimineata

Am luat nr de telefon, voi trimite sms Pisucmic :)

merci

sunt asa emotionata de zici ca ma duc sa ma marit.

felicitari anaxena

gata am fugit la spital, papa bafta tuturor

38 +

Mai avem 9 zile

felicitari maine marea intalnire deci..tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Fetelor ati fost fantastice,va multumesc

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 1 zi!!!!

Maria,povestea nashterii